Pārskats: Gliss Kur Ultimate OIl Elixir matu struktūru atjaunojoša maska

03.04.13

Patiesībā tikai nesen savas domas mainīju par matu maskām, jo kādreiz lietojot tās praktiski nedeva neko un atmetu tām ar roku sakot, ka tās ir lieks naudas patēriņš.
Tikai pāris mēnešus atpakaļ sāku lietot matu masku un tā man ļoti iepatikās, bet tagad es esmu atklājusi sev pavisam jaunu un arī tikpat efektīvu matu masku.
Ražotājs sola, ka šī matu struktūras atjaunojošā maska sniedz dziļu un intensīvu kopšanu, samazina matu lūšanu un piešķir satriecošu mirdzumu.
Mani ļoti iepriecināja, ka matu masku var lieto vairāk nekā vienu reizi nedēļā un jātur matos tā ir tikai 1 minūti!! Tas ir lieliski!
Pat vissteidzīgākās dāmas varēs lietot šo masku, jo laika tā jau maz, bet skaistus matus gribās.
Matu maska smaržo neticami labi un pat pēc tās lietošanas matos vēl ir jūtams tas patīkamais aromāts! Lielu plusu varu minēt, ka maska arī lieliski skalojās aukstā ūdenī, kas bieži vien izpaliek citām matu maskām.
Pēc lietošanas mati ir ļoti viegli, elastīgi un pilnīgāki.
Sastāvs:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama - lielajos tirdzniecības centros, lielveikalos utt.
  • Cena -Ls 4.29/ 200 ml
  • Rezumējot - maska, kas lietojot sevi tik tiešām pierāda - mati ir pabaroti, atjaunoti, elastīgi un vijīgi. Lai arī tesktūra ir ļoti bieza un var pa daudz ieklāt, bet matos tā lieliski izlīdzinās un pabaro teju katru matu. Šī maska noteikti būs man vasaras hīts, jo tajā laikā kad mati strauji zaudē mitruma līmeni vislabāk matiem var palīdzēt eļļas, serumu un maskas jeb ekspress matu līdzekļi!
bučas
&z

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan