Pārskats: Organic Ocean sejas mazgāšanas līdzeklis

21.04.13

Vairākus mēnešus lietoju vienu ļoti amizantu sejas mazgāšanas līdzekli (par to pastāstīšu aprīļa izlietoto produktu rakstā) un man bija nepieciešams jauns mazgāšanas līdzeklis, jo es seju attīru tikai ar ūdeni+ kādu līdzekli. Tikai tad jūtu, ka mana sejas ir pilnībā tīra no kosmētikas. Jebkurā gadījumā, atrodoties Expo Beauty izstādē tīri nejauši uzskrēju virsū eko stendam un ieraugot tās atlaides, es nevarēju atteikties palūtināt savu seju ar kaut ko ekoloģiskāku nekā ierasts. Tā nonācu pie Organic Ocean sejas mazgāšanas līdzekļa, kas der pilnībā visiem ādas tipiem.
Ražotājs sola, ka Organic Ocean rūpīgi attīrīs un atsvaidzinās ādu, to nesausinot. Organic Ocean sejas mazgāšanas līdzeklis ir bagātināts ar okeāna aļģēm, kas pasargā ādu no nevēlamajiem oksidantiem un palīdz atjaunot bojāto epidermu. Tas ir bagātināts ar bioloģisko alveju dziļai ādas attīrīšanai un mīkstināšanai.

Principā, šī sērija ir Anti Aging sērija, kas mani ļoti nobiedēja, bet pārdevēja apgalvoja, ka sejas mazgāšanas līdzekļiem īpašas atšķirības nav starp anti-aging un ne anti-aging produktiem. Cita lieta būtu ja lietotu krēmus ar uzrakstu Anti-Aging.


Pats līdzeklis ir viegli dzelteni brūnā krāsā un nekādu izteiktu aromātu nav. Lietošana ir pavisam vienkārša: samitrini seju, uzspied nedaudz produkta uz plaukstām un vieglām kustībām iemasē sejā. Nobeigumā noskalo seju ar vēsu vai aukstu ūdeni. 
Kā jau zināms, produkti, kuri ir veidoti uz ekoloģisko izejvielu bāzes neputo izteikti labi, tomēr kosmētiku tas noņem labi. Problēmas varētu rasties ar acu kosmētikas noņemšanu.
Pēc lietošanas āda jūtas svaiga un attīrīta, bet nedaudz velkoša sajūta rodas. 












 Sastāvs:
Visvairāk mani iepriecina divas pēdējās rindiņas (zem baltā lodziņa)
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - eko veikalos, U/V Stockmann utt. 
  • Cena/ tilpums - Ls 8,90 /150ml
  • Rezumējot -Lai arī 150 ml liekas ļoti maz, vienā mazgāšanas reizē produkts patērē ļoti minimālu daudzumu. Kā apgalvoja pārdevēja, līdzeklis var pietikt līdz pat pusgadam, ja lieto normas robežās. Papildus visam varu piemetināt to, ka jūtīgai sejai nekas nevar būt labāks, jo mazgājot nejūtu nekādu kairinājumu, kas bieži vien ir ar citiem mazgāšanas līdzekļiem. Mīnuss no manas puses būs par konsistenci, jo tā liekas pārāk ūdeņaina.
bučas
&z

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan