Ādas kopšanas režīms vasaras vakaros

31.07.18

Es atļaušos ādas kopšanas režīmu ielikt zem sozonalitātes kategorijas, jo laikapstākļu izmaiņām ir liela ietekme uz ādas uzvedību un veselību. Ja ziemā mums vairāk jārūpējas par ādas jūtīgumu, barošanu un mitrināšanu, tad vasaras sezonā ir īpaši jāpiedomā pie ādas aizsardzības pret sauli, intensīvu mitrināšanu un maksimāli vieglāku produktu izmantošanu.
Runājot par sevi, man vēsākā sezonā patīk vairāk lietot bagātīgākas un biezākas konsistences produktus, bet šobrīd esmu tikai par vieglām, bet jaudīgām formulām. Un tā kā sen neesmu neko rakstījusi par kopjošo kosmētiku, tad iepazīstināšu ar savu vakara ādas kopšanas režīmu soli pa solim, kas nav īpaši sarežģīts, bet manai ādai strādā ļoti labi.
Izmantoju, lai noņemtu lielāko daļu dekoratīvās kosmētikas, tas ir: acu grims, uzacis un daļa sejas grima. Ļoti patīk šis produkts, jo ir uz eļļas bāzes, kas palīdz visu noņemt kā magnēts, bet tajā pašā laikā to izdara saudzīgi, nekairinot acis vai seju. Var lieto arī parastu micelāro ūdeni, bet man patīk šis, jo ikdienā mēdzu nēsāt arī ūdens noturīgu skropstu tušu.

Izcili viegls, bet dikti jaudīgs gels. Viegli puto, perfekti attīra ādu un noņem kosmētikas pārpalikumus, bet pats labākais, lai arī cik āda liekas gurkstoši tīra, nav jūtama nekāda velkošā sajūta. Lietoju želeju uzreiz pēc micelārā ūdens, saslapinātās plaukstās iespiežu vienu pumpīša devu, viegli saputoju, uzklāju uz sejas, un pēc tam noskaloju ar ūdeni. Pēc lietošanas āda jūtas tiešām tīra, bet kā jau minēju, jūtīgās sejas zonās nav velkošas sajūtas.
Jau tūlīt, tulīt būšu izlietojusi pirmo iepakojumu līdz pašām beigām. Un noteikti tiks pirkts jauns iepakojums.

Bez šī mazulīša nav iedomājams mans vakara ādas kopšanas režīms! Biezs, ļoti barojošs krēms, kas lieliski kopj plakstiņu zonu, kamēr es atrodos miegā. Ja iepriekš rakstīju, ka mainu sezonāli produktus, tad Extra acu krēms ir mans viscaur gada favorīts. Uzreiz varu pateikt, ka ir vērts ieguldīt naudu šādā produktā, jo tas pamatīgi atjauno acu zonu, un katru dienu lietojot pūderi, man nav izveidojušas sausās, smalkās grumbiņas, kas bieži pie tā noved. Un tas ir pateicoties Bobbi Brown Extra acu krēmam. Acu maskas jauda vienam lieliskam varonim!

Lietošanas laikā ir bijušas dažādas emocijas par šo produktu, bet jāsaka, ka pēc vairāku mēnešu regulāras lietošanas, krēms ir ieguvis manas acī godam nopelnītu vietu, jo ādas stāvoklis patiesām ir uzlabojies ilgtermiņā. Godīgi sakot, esmu aizmirsusi, ko nozīme nemitīgi problemātiska āda. Jā, pa kādai pumpai uzmetas, bet visā visumā skatos spogulī un pati brīnos, cik labs rezultāts redzams. Ādas virsma ir daudz vienmērīgāka un gludāka, kā arī nemetas tik daudz pumpas. Es pat teikšu, ka uz pieres radušās mīmikas līnijas izskatās "mīkstākas". 
Pašam krēmam ir ļoti interesanta konsistence, atgādina nedaudz eļļainu krēmu, jo, uzklājot uz ādas, tas sākumā paliek nedaudz balts, bet kārtīgi iesmērējot, atstāj vieglu sviesta kārtiņu. No rīta tādu sajūtu vairs nav, jo viss ir sasūcies. Un galvenais, ko vēlos piebilst, ka zem šī krēma neko citu nelietojam, jo tas pats spēj atjaunot un mitrināt ādu, tāpēc man iepatikās produkta ideja, ja vairāku produktu vietā ir viens krēms, kas ādai dod tieši to, kas nepieciešams.

Vakaros bez lūpu balzāma nu nekā! Kūst uz lūpām gluži kā kokosriekstu sviests, bet nav nedz pārāk uzkrītošs aromāts vai saldināta garša. Ļoti patīkami baro un labi mitrina lupas! Atceraties, ka vasarā par lūpu aizsardzību arī jādomā, jo apdedzināt lūpas nav nekas patīkams, tāpēc mitrinām, mitrinām un vēlreiz mitrinām.

---
Lūk, arī viss vakara režīms. Nekas sarežģīts, kā man arī patīk. Un jāsaka, ka visus gadus, kamēr rakstu blogu, šī ir pirmā vasara, kad ādas kopšanas produkti sniedz tieši to efektu ādai, kāds nepieciešams. Jo ar ādas kopšanas produktiem ir tik grūti uztrāpīt uz pareizā viļņa, tāpēc, ka jāsaprot kas ir tas, kas trūkst un kas vajadzīgs. Acīmredzot, šo produktu kombinācija nodrošina visu vajadzīgo. Protams, vēl ir citi produkti, kā, piemēram, mitrinošās sejas maskas un serumi, ko lietoju reizi nedēļā, lai iedotu ekstra mitruma lādiņu ādai.

Jautājums: vai jums interesē arī mans rīta ādas kopšanas režīms?


produkti, kas atzīmēti ar "*" ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

4 komentāri:

  1. Man ar vasarā ir cits ādas kopšanas režīms manai sausajai ādai. :) Vasarā vairāk mitrināšana un vieglākas konsistences, ziemā vairāk baroju un lietoju treknākus produktus :))

    AtbildētDzēst
  2. Es neatkarīgi no sezonas miksēju ādas kopšanas produktus- kad jūtu, ka āda paliek sausa, lieku mitrinošos, bet , ja parādās pumpas- tas ārstnieciskos, savelkošos.

    AtbildētDzēst
  3. Micelāro ūdeni nelietoju, lūpu balzamu, tikai ja lobās un sasprēgā (Nuxe Rêve de Miel vai savulaik arī La Roche Posay lūpu balzamu, tagad veikalā tādu vairs neredzu, skatos, ka līdzīgs iesaiņojums ir Cicaplast sērijā - La Roche Posay Cicaplast Lèvres Baume Barrière Réparateur), acu krēmus arī nelietoju, tikai tīru hialuronskābes serumu ap acīm un pat uz plakstiņiem, bet pat A vitamīna krēmu gan ir bagātīgi pārmaksāts. Retinola un retinoīda serumus no The Ordinary sērijas var nopirkt par mazāk nekā nekā 10 €, tāpat arī A vitamīna krēmu no sr-skincare.co.uk

    AtbildētDzēst
  4. Mana āda vienmēŗ bijusi sausa.. lai kādus līdzekļus es lietotu, nekas nepalīdz! Laikam tāds ādas tips.. nezinu..

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan