Mēneša atskaite: jūnijs

10.07.18

 Jūnijā sanāca gana maz rakstīt, jo biju devusies savā pirmajā oficiālajā atvaļinājumā. Pirms aizbraukšanas kaut ko jau biju uzrakstījusi, bet nepaspēju nopublicēt laikus. Ja runājam, īsumā, par atvaļinājumu, tad tas bija sasodīti lielisks un izdevies! Es vēl aizvien neticu tam, ka biju Parīzē un spēju redzēt visu to, ko kādreiz tik redzēju filmās. Nevaru noticēt, ka beidzot apciemoju savus radus, un aplūkoju, cik viņi izveidojuši sev labu apkārtējo vidi un dzīvi, un iepazinos ar vienu no vecākajām Vācijas pilsētām Trīri, ko dibinājuši romieši. Iemīlējos tās dabā, kalnos un tīrajā gaisā. Nav jābrauc dikti tālu, lai ieraudzītu kaut ko tik neskarti, tīri skaistu. Es nespēju noticēt arī tam, ka pārvarēju savas bailes no lidošanas un pirmo reizi dzīvē vispār kaut kur aizlidoju. Tagad es saprotu, cik pasaule ir skaista un daudz visa kā neesmu paspējusi redzēt. Bet nekas, tagad jau ir domas, kur varētu aizceļot tālāk. Tad nu tas īsumā par maniem jūnija piedzīvojumiem. Bet tālāk par kosmētiku..
Favorīti
Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+ saules aizsarglīdzeklis ar toni: ja sākumā es biju ārkārtīgi skeptiska par šo formulu, tad atlika man tikai paņemt līdzi šo pudelīti atvaļinājumā, tā uzreiz iemīlējos. Tas ir ļoti plāns pēc tekstūras, līdz ar to nekāds īpaši maskējošais nebūs, bet tas ir SPF. Man ļoti patika, ka, uzliekot šo, es zināju, ka karstajā saulē mana āda tiks aizsargāta, bet tajā pašā laikā nelielais apsārtums vai nevienmērīgais tonis tiks izlīdzināts. Es šo fluīdu uzklāju ar sūklīti, bet var droši arī ar pirkstiem. Es teikšu, ka šis ir dikti labs vasaras produkts, kad vajag kaut ko plānu, ādu aizsargājošu un nedaudz maskējošu.

Melkior Matte Stain šķidrā lūpu laka (Joy): elektro oranža šķidrā lūpu laka, kas katru reizi ir uzmanības centrā, kad to uzlieku. Ja sākumā bija nedaudz bail no šāda veida toņiem, tad tagad labprāt tādus izvēlos. Ļoti noturīga, un patiesībā arī komfortabla lūpu laka. Daudzi ir prasījuši, kur tādu var iegādāties. Diemžēl, neesmu pārliecināta, vai Latvijā ir šāds zīmols, jo pati saņēmu to labumu maisiņā, kad biju LipstickNick meistarklasē Viļņā.

NYXPMU Intense Butter Gloss lūpu spīdums (Cherry Custard): vēl viens košais (var redzēt, ka man tendence vasarā nēsāt vairāk košas krāsas). Šis ir klasisks lūpu spīdums, kam ir intensīvs pigments. Pašā sākumā to uzklājot, tas ir intensīvi spīdīgs, pēc tam, kad noies spīdīgums, patīkams fakts ir tas, ka intensīvais pigments atstāj ietonētas lūpas. 

Eisenberg Huile Visage & Corps SPF 6 sejas un ķermeņa eļļa: jau pirms laika rakstīju pilnu atsauksmi par Eisenberg sauļošanās produktiem, un jāsaka, ka šī mirdzošā eļļa tiešām kļuva par īstu varoņproduktu. Atšķirībā no citiem gadiem, šogad tiešām ir sanācis vairāk iedegt un esmu kļuvusi par vairākiem toņiem tumšāka, tāpēc Eisenberg eļļa bija kā tāds vēl viens papildinājums, lai izceltu iedegušās kājas, rokas un pat dekoltē. Vēlos vēl atsevišķi izcelt to, ka produkts smaržo vienkārši fantastiski - izsmalcināti un dārgi.

Izlietotie produkti
NYXPMU Precision Brown Pencil (Taupe): jau gada garumā labākais uzacu zīmulis, kādu jebkad esmu lietojusi. Vairs neskaitu, kurš iepakojums, bet rezerves jau nopirktas.
Nivea MiceallAIR Skin Breathe micelārais ūdens sejai, acīm un lūpām: jāsaka, ka ieraugot melno pudeli veikala plauktos, man nekas cits nebija jāzina, kā tikai, kam tas ir domāts. Kaut kā pierasts, ka viss kopjošais tiek pasniegts baltos un gaišos iepakojumos, tad vismaz kaut kas melns, kas uzreiz iedod jaunu elpu (zinu, zinu, tas viss galvā) :D. Ar vieglu kosmētikas daudzumu tika galā elementāri, grūtāk jau gāja ar noturīgāku tušu un lūpu krāsām. Domāju, otrreiz tomēr atkārtoti nepirkšu.
The Ordinary Buffet serums sejai: viens no labākajiem The Ordinary produktiem. Pagaidām jāietur pauze, bet noteikti atgriezīšos pie The Ordinary serumiem.
Catrice Liquid Camouflage konsīleris: labāks par šo nav atrasts, tāpēc tikai loģiski, ka rezerves arī jau nopirktas.
Origins Detox attīrošā sejas maska: šī ir viena dikti laba maska. Izvilka laukā visus toksīnus un palīdzēja ādai labāk cīnīties ar aizsprostotām porām un citām nepilnībām. Noteikti iegādāšos atkārtoti.
Makeup Geek Bronzing Powder pūderis (Bad Habit): tā diena pienāca, kad izlietoju visu līdz beigām. Nemitīgi skatos, vai nav papildinājums Beauty Bay mājas lapā, bet pagaidām nesekmīgi. Uz šo brīdi esmu atradusi pietiekami labu alternatīvu, tā kā pavisam traki nav, bet šis pilnīgi noteikti ir vislabākais konturēšanas pūderis, kādu esmu jebkad lietojusi.
Vichy Slow Age saules aizsargkrēms: vēl viens favorītu produkts. Un, lai arī sākumā skeptiski skatījos un domāju, ka varbūt nav tik labs kā esmu iedomājusies, tomēr lietojot citus, apjaušu, ka ilgtermiņā Slow Age tomēr kārtīgāk cīnījās ar ādas aizsargāšanu. Ja neskaita, ka nevar lietot ap acīm, visādi citādi, ļoti patīk šis krēms.
Superdrug vaska strēmeles: vaska strēmeles kā vaska strēmeles, bet ļoti patika, ka klāt ir pievienotas salvetes, ka ļauj noņemt lieko vasku un mitrina sakairināto ādu.
Depend SalonWax karstais vasks: sākusies sezona, kad bez vaska kā bez rokām. Šī bundžiņa pietika diviem roku, trīs kāju pāriem, tā kā jāsaka, ka cenas ziņā daudz izdevīgāks ieguldījums, nekā parastās vaska strēmeles. 
Mitomo Sake Essence sejas maska: man patīk pēc garas darba nedēļas uzlikt šādas lupatiņu maskas, jo tās iedod savītušajai ādai jaunu sparu un tonizētu skatu. Parasti masku turu tik ilgi, lai iesūcas visa pilnībā. Un jāsaka, ka līdz šim Mitomo maskas ir vienas no vismīļākajām.

Ārpus bloga: kādus seriālus skatos?
Savulaik ļoti daudz rakstīju, ko daru savā brīvajā laikā, un jāsaka, ka tagad atkal rodas vēlme rakstīt vairāk arī par savu ikdienas dzīvi, ne tikai stingri pieturoties vienas tēmas rāmjos. 
Jūnijā es skatījos 3 seriālus, un divus no tiem jau noskatījos līdz galam, gaidot jaunu sezonu, bet trešo seriālu pavisam drīz pabeigšu.
Modernizētā mitoloģiskā skaisto būtņu sirēnu drāma, kur mazā pilsētā pēkšņi, dažādu notikumu sakritību pēc, krastā iznāk skaista būtne - sirēna Rina (Ryn), kas apbur galveno seriāla varoni Benu. Stāsts nav par romantiku, bet gan par to, ka jāizglābj otra sirēna, jāmēģina noslēpt patiesība no pilsētas iedzīvotājiem, un jāmēģina arī slēpt savas jūtas abiem galvenajiem varoņiem. Man ļoti patika, ka sirēna, izkāpjot no ūdens, pēkšņi nesāka runāt, tas notika pakāpeniski un ticami, tādā veidā aizskalojot pasakas elementu pēdas. Noteikti gaidīšu 2.sezonu

Man jau iemīļots seriāls, par kuru rakstījusi esmu iepriekš. Noskatījos jaunāko sezonu un biju pārsteigta par šajā 3.sezonā notiekošo. Nebūs nekādu spoileru, jo, iespējams, vēl kāds nav redzējis, bet kā skatītājs, tiec nemitīgi vazāts aiz deguna, domājot, kāds var būt šī stāsta iznākums. Nemaz jau nerunājot par pašu sezonas finālu, kas radīja milzu šoku.

Seriāls par iedomātu karalisko ģimeni un tās pikantajām un dzēlīgajām intrigām. Pēc visa stāsta rituma, ļoti atgādina savulaik populāro seriālu "Intrigante", un varbūt tāpēc seriāls baigi aizķēra, jo, nekoncentrējoties tik ļoti uz politisko drāmu, bet parasti ģimenisko ķīvēšanos, seriāls raisa vairāk tuvuma sajūtu. Savstarpējās varoņu attiecības ir ļoti labi pielīdzināmas pat ar savām "parastā cilvēka"dzīvēm, tāpēc caur naida, skaudības, dzēlību un citu nedienu būšanām, ģimene paliek ģimene, cik skaista vai neglīta tā būtu. Uz šo brīdi man ir palikusi 4.sezona, ko skatīties, bet jau tagad ir skaidrs, ka ar katru sezonu un sēriju stāsta attīstība paliek arvien sarežģītāka. 

---
Lai mums visiem izdevies jūlijs, ar vairāk saules stariem, vairāk priecīgiem brīžiem un emocijām. Un galvenais, pavadiet to kopā ar cilvēkiem, kuri jums visvairāk svarīgi, it īpaši, savu ģimeni un pašiem tuvākajiem draugiem! <3 p="">

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan