Neutrogena Hydro Boost mitrinošā līnija

17.07.18

Ja veikalos parādās kaut kas jauns, ar uzrakstu "mitrinošs", mana visa uzmanība ir paķerta pilnībā, jo ādas mitrināšana ir tas, kas man nekad nevar būt par daudz. Ja paskatās kopumā uz savu ādas kopšanas arsenālu, tad praktiski uz katras tūbiņas un burciņas ir uzraksts "moisture" vai "hydro". Un, kad ieraudzīju, ka Neutrogena zīmolam nāk klāt jauna, mitrinoša ādas kopšanas sērija, es jau zināju, ka man vajadzēs izmēģināt.
Hydro Boost sērija piedāvā ne tikai tradicionāli sejas ādas kopšanas produktus, bet, iedvesmojoties no sejas produktiem, Hydro Boost radīja arī produktus ķermenim. Neutrogena Hydro Boost sērija piedāvā: nakts masku sejai, losjonus, gēlkrēmus, putojošos gelus, pieniņus un gelus ķermenim, un vēl daudz ko citu. Ar visu sēriju iespējams iepazīties šeit

Pirmais, kas mani uzrunāja ir tas, ka produkts apvieno divi-vienā funkciju - SPF un mitrinošs krēms. Man šāds variants ir ideāls, jo gadījumos, kad no rītiem salieku par daudz kārtas uz sejas, nekas vairs neturas, un dekoratīva kosmētika burtiski noslīd no sejas nost. It īpaši šādās dienās kā šodien, +30 grādos. Tāpēc ir labi divu atsevišķu kārtu vietā, uzlikt vienu produktu, kas sniedz gan ādas mitrināšanu, gan aizsardzību. 
Otrais, man ļoti patīk konsistence, kas viegli izlīdzinās un salīdzinoši ātri arī absorbējas. Patīk arī iepakojums, jo tilpums ir gana pietiekams un iepakojums parocīgs, viegli rokās guļ.  Lietoju vairāk kā mēnesi no vietas, varu teikt labus vārdus, jo nav nedz izsitumi, nedz kādu citu kritisku momentu, kad apšaubītu produkta spējas, jo āda ir aizsargāta, āda ir labā stāvoklī. Viennozīmīgi no manis "īkšķis uz augšu" šim produktam.

Es sākumā nodomāju, ka kārtējā lipīgā nakts maska, bet uzliku un biju šokā: ir viegli jūtams gelveida lipīgums, bet nav tā, ka seja pielīp pie spilvena. Un to es neciešu, jo tad vakaros nevaru aizmigt. Ja varbūt nav priekšstati par to, kas ir nakts maska, tad tās ideja ir tāda, kamēr mēs atrodamies miegā, ādai tiek iedots liels atjaunojošs, mitrinošs lādiņš. Jo ir atzīts, ka nakts laikā ādas poras atpūšas, atveras, tāpēc ir vērtīgi un veselīgi uz nakti likt tādus, pavisam dziļi atjaunojošus produktu, lai pamostoties, mēs redzētu savas sejas atjaunotas un maksimāli jauneklīgas.
Lietojot masku jau ilgāku laiku, ievēroju, ka uz ādas mazāk redzami sausie pleķīši ap degunu, uz zoda un vaigiem, kas man radās no pārlieku lielās dehidrēšanās pēc ceļojuma, un no pirms tam lietotā krēma, kas īpaši izraisīja ādai nelielu kairinājumu un sausumu.
Sākumā lietoju katru vakaru kā krēmu, bet pēcāk, ik caur dienu. Man patīk no rīta pamosties ar gludu un vienmērīgu ādu, un tieši Hydro Boost nakts maska man to nodrošina.

Pēc būtības šis krēms ir iedvesmots no sejas ādas kopšanas produktiem, un atzīšos, ka mani tas pat loti uzrunā. Produktam ir ļoti foršs pumpītis, kas dozē pietiekami daudz produkta, un, uzklājot krēmu uz ādas, tas sniedz viegli veldzējošu vēsumu, tajā pat laikā uzreiz sniedz jūtamu mitruma devu ādas šūnām. Varbūt mana āda bija dikti izslāpusi pēc mitruma, bet visādā ziņā, sasūcās zibenīgi ātri. Šobrīd vakaros lietoju tikai šo krēmu, tāpēc, ka tas ir viegls, intensīvi mitrinošs un ātri absorbējošs. Man ir ļoti grūti uzvilkt drēbes vai doties gulēt, kad jūtu lieku krēma kārtu uz ādas, tāpēc šis ir mans ideālais glābējs. Starp citu, labs variants arī pēc pludmales, saules pelžu dienām, lai iedotu ādai trūkstošo mitrumu.

Ļoti patīk kolekcija, produktu ideja, un es teiktu, ka visi produkti sevi godam atzinuši un nav pievīluši, ka kopš sāku lietot, tā arī turpinu. Izskatās, ka Hydro Boost SPF25 losjons un gelveida krēms ķermenim ir šīs karstās vasaras varoņi!

Visi rakstā pieminētie produkti ir nopērkami veikalos Drogas.


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

1 komentārs:

  1. Mitrināšana sākas no ūdens iekšķīgas lietošanas. Es ikdienā izdzeru vismaz 2 litrus, tāpat reizēm āda ir sausa, un uz pohām esmu izdzēris pat 6 litrus. Es tev ieteiktu atrast tīru hialuronskābes serumu, kas tev patīk, lietot tāpat, vai likt kosmētikas produktiem klāt, un vēl lietot iekšķīgi onagre un bourrache eļļas, tūlīt mēģināšu atrast, kā sauc latviski. Pirmā ir naktssvece, tūlīt atradīšu otro. Gurķmētra!
    Es nezinu konkrēti šos produktus, bet viss, ko no Neutrogena esmu lietojis, ir bijs lielisks. Beneluksa valstīs un Francijā viņi nav pārāk izplatīti, tāpēc maz pieredzes.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan