L'Oreal Paris dekoratīvās kosmētikas jaunumi

12.07.18

Ar L'Oreal Paris dekoratīvo kosmētiku man ir samērā interesantas attiecības, jo katru reizi, kad iznāk kāds jauns produkts, nekad nevar zināt, kāda būs mana reakcija. Vairumos gadījumu, diemžēl, produktos kaut kas līdz galam nepatīk, bet atkal nākošā reizē, liekas, ka esmu atradusi īstus varoņ-produktus. Tāds bija stāsts ar visu laiku mīļākajām lūpu krāsām no Matte Addiction kolekcijas. Un tagad šis ir stāsts par 4 jaunākajiem produktiem no dekoratīvās kosmētikas segmenta. 
L'Oréal Paris Bonjour Nudista (01 Fair) ir tonējošā mitrinātāja produkts, kas perfekti der "kailas ādas" efektam. Produkts, kas pēc būtības vairāk viegli mitrinās un mazlietiņ vēl noņems vieglo apsārtumu. Sastāvā  92% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu - ar šī sviestu, zaļo tēju un aprikozēm pildīts vitamīnu kokteilis, kas paredzēts intensīvai ādas mitrināšanai un pabarošanai

Manas ādas gadījumā, es nedaudz piejaucu klāt tonālo krēmu, citādi nekā labi nenomaskētu nepilnības. Man patīk, ka uz ādas tas jūtas viegli un patiesi mitrinoši. Tā kā man ir svarīgi arī noturība visas dienas garumā, tad es nostriprināju seju ar pūderi, bet ja nepatīk pūderi, to var arī nedarīt. Nav obligāts solis. 
Cena: ~ €8.95

La Vie En Glow izgaismojoša pūderu palete (02 Sunrise) jau otro mēnesi ir manā TOP-labāko produktu listē. Kopš pamēģināju La Vie En Glow paleti, nekam citam rokas nestiepjas klāt. Paletē ir 4 kolosāli toņi, kurus ir iespējams lietot gan atsevišķi, gan miksēt savā starpā, lai iegūtu sev tīkamāko izskatu. Katrs no paletes toņiem klājas gluži kā sviests un sniedz ļoti intensīvu klājumu, tāpēc ieteiktu pirmajās reizēs produktu lietot uzslāņojot, jo var viegli pārspīlēt. 
Ne vienu dienu nevaru iedomāties bez savas izcilās kombinācija: Oh My Gold + Bronze Glaze, kas kopā veido to lielisko zeltaini bronzīgo izgaismotāju, kas ne tikai izceļ vaigu kaulus, bet arī padara seju starojoši un veselīgi iedegušu. 
Cena: ~ €12.05 

La Petite Palette acu ēnu palete (05 Nudist) jau pašā sākumā uzrunāja ar krāsu salikumu, tāpēc nebija šaubu, ka tieši šī būs tā palete, ko izmēģināšu grimam. Paletē ir 5 toņi, no tiem tikai viens matēts -sarkani rozīgais. Pārējie visi spīdīgi. Jāsaka, ka šī ir samērā ātri un viegli lietojama palete, kas neprasa ārkārtīgi daudz laika un precizitātes, jo atliek uzlikt zem uzacs gaišo šampanieša un pa visu plakstiņu sārto toni, ka tiešām šarmējošās parīzietes vakara grims ir gatavs! Tumšākam skatienam pieliekam klāt melnu zīmuli vai laineri, tušu 3 kārtās un nekas vairāk nebūs vajadzīgs izteiksmīgam un vilinošam skatienam.
Cena: ~ €10.63
Color Riche Shine lūpu krāsa (658 Topless) ir tā viena perfektā, ikdienas skrējienu lūpu krāsa, kas lūpas padara izcili izsmalcinātas. Jau pirmo reizi uzkrāsojot lūpas, šķiet, tās paliek apjomīgākas, tās jūtas īpaši komfortabli, jo Color Riche Shine formulā ir vairākas kopjošās eļļas, kas nodrošina lūpu mitrināšanu. Lūpu krāsai ir patīkams aromāts, kas netraucē, un pēc brīža pat nozūd vispār. Sajūtu ziņā es varētu pielīdzināt balzama tipa lūpu krāsām, kas smuki no lūpām noēdas pakāpeniski. Ir bijušas reizes, kad atstāj nelielus baltus nosēdumus kaktiņos, bet citādi viss ir ļoti forši.
Vislielākais prieks man, protams, ir par toni, jo tas ir neitrāli brūnais tonis, kas piestāvēs pie jebkāda acu grima. 
Cena: ~ €8.93

Mans L'Oreal Paris jauno produktu grims (Nudist acu ēnu + Topless lūpu krāsa, La Vien En Glow izgaismotājs) grims. Kāda sagadīšanās ar nosaukumiem, tur pilnīgi jau pa vienu tēmu sakārtojies. Lai gan tas nebija ar nodomu. :)

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan