Mēneša atskaite: jūlijs

09.08.18

Nu ko, pēdējais vasaras mēnesis ir klāt! Šogad pavisam nevaram sūdzēties par saules daudzumu un karstumu, kas atspoguļojās arī kosmētikas lietošanas paradumos, jo man vajadzēja gana daudz laika, lai vispār izdomātu, kas bija tāds, ko lietoju jūlijā. Likās, ka dekoratīvā kosmētika pavisam aizmirsta, jo galu galā, šādā karstumā vairs nekas uz ādas neturas. Tāpēc, arī šajā reizē vairāk varēšu izteikties par kopjošās kosmētikas produktiem, kas palīdzēja cīnīties ar radušajām problēmām.


Favorīti

Garnier Pure Active Intensive 3 in 1 Charcoal attīrošs līdzeklis sejai: Trīs-vienā produkts, kas kalpo ne tikai kā ikdienas sejas mazgāšanas līdzeklis, bet arī kā skrubis un sejas maska. Es visvairāk varu paslavēt šo līdzekli tieši maskas iedarbības pēc, jo šajā vasaras svelmē man izteikti sāka aizsprostoties poras, pateicoties tam, ka āda nemitīgi svīst un ražo eļļas. Poras palielinātas, tajās tiek iekšā putekļi un citi mēsli, aizsprosto poru un gatavs komedons. Tāpēc, uzliekot masku vismaz reizi nedēļā, šādi es nodrošināju tīrāku ādu. Uzlieku uz sejas, paturu 10 minūtes, un, mazgājot to nost, paskrubēju ādu, jo magājot nost, var izteikti sajust viegli raupjās pērlītes. Pēc tam āda jūtas ļoti samtaina un gluda nākošās 3 dienas.

Mossa Skin Solutions Anti-Blemish toniks sejai: poru savelkošs toniks, kas bagātināts ar salicilskābi, lai uzveiktu dažādas ādas problēmas. Man palīdzēja kā reiz tieši laikā, kad āda sāka niķoties. Lietoju uzreiz pēc Garnier trīs -vienā līdzekļa. Absolūti netika kairināta sejas āda. Smuki savilka poras, āda netika sausināta.

Carmex Tube lūpu balzams: lietoju šo brīnumu jau vismaz pāris mēnešus, bet nesteidzos neko ātrāk rakstīt, jo visu laiku nepameta sajūta, ka tas taču ir parasts lūpu balzams. Bet patiesībā, lietojot to teju katru dienu, izteikti jūtu atšķirību, ka lūpas vispār nav sausas vai sasprēgājušas. Jā, arī karstā saule bojā lūpas, bet pateicoties tam, ka ir vēl neliels aizsargfiltrs (SPF15), viss tiek kontrolēts. Foršs tūbiņas iepakojums, ārkārtīgi parocīgs; garšo un smaržo pēc vieglas piparmētras. 

NYXPMU Bronzing Powder | Deep: pēc tam, kad izlietoju savu iemīļoto Makeup Geek kontūras pūderi (Bad Habit), meklēju jaunu alternatīvu, jo Bad Habit tonis ir izpirkts visu laiku :/ Un nu re, pēc ilgāka laika, man izdevās atrast diezgan labu līdzību ar NYXPMU Deep bronzera toni. Lai arī skaitās kā bronzeris, praktiski šis ir tāds divi-vienā produkts, jo tonis ir pietiekami neitrāls, ka nav pārāk terakotas toņa kā tipiski bronzeri, vai pārāk vēss kā ierastie kontūras toņi. Izcils produkts silta ādas toņa cilvēkiem.

MAC Prep Prime Fix+ grima fiksators: par to negribu pilnībā atkārtot savu sajūsmu, bet, ja nav lasīts raksts, tad visa mana sajūsmas pilnā atsauksme ir pieejama šeit
Izlietotie produkti
Kocostar Slice Mask | Kiwi: sejas maska šķēlītēs, bet īsta vakara izklaide! Kad pa visu seju uzliec mazas kivi šķēlītes, izskatās, ka augļu salāti palikuši bez svarīga ingredienta. Interesanta produkta ideja, bet pēc būtības ar neko citu, kā jebkura cita ierasta lupatiņas sejas maska, neizceļas.

Mizon Soothing Mask un Tone Up Mask: nebiju līdz šim Mizon maskas lietojusi, bet jāsaka, ka iepatikās vairāk kā Mitomo, jo pats maskas audums ir daudz biezāks un liekas spēj ilgāk uzturēt produktu, tik ātri tam neizgarojot. Noteikti iegādāšos vēl kādas Mizon maskas. Ja interesē, es pirku Klipshop.lv interneta veikalā.

Missha Super Grape un Kocostar Camelia Happy Mask lupatiņu maskas: mitrinošas un labas maskas. Kā jau, pēc būtības, visas lupatiņu sejas maskas. Šoreiz vislielākā patika izveidojās pret Mizon zīmola maskām. 

Mizon Hyluronic 100 serums sejai: otrais iepakojums. Lielisks serums, kas ilgtermiņā tiešām sniedz manāmu atšķirību.

Douglas Essentials Radiance toniks sejai: neskaitu vairs, kurš pēc kārtas iepakojums, bet šis toniks ir neaizvietojama sastāvdaļa manā sejas kopšanas rituālā. Lieliski der no rītiem, lai tonizētu ādu un noņemtu visu, kas uz ādas sakrājies nākts laikā.

CL Deo Cristal izsmidzināms dezodorants: jāsaka, ka tiešām biju piemirsusi, cik kādreiz ļoti patika šis produkts. Viegls, bet parastā standarta dienā, izcili aizsargā. Kopš atkal vairs nelietoju smagos antipersperantus, neesmu saskārusies ar diskomfortu padusēs. 

NL White un Protect zobu pastas: tāda random lieta, bet vēlos vienkārši pieminēt, cik ļoti patīkami pārsteigta esmu par šiem abiem produktiem. Abas zobu pastas ir jālieto pamīšus. Kā konkrēti -  izvēlas katrs pats. Es darīju tā, ka no sākuma izlietoju White balinošo un pēc tam Protect aizsargājošo. Pēc abu pastu lietošanas, zobi izskatījās tiešām gaišāki, kas mani pašu pārsteidza, bet, nevienā brīdī lietojot abas pastas, neradās diskomforts un zobi nepalika jūtīgāki. 

NYXPMU Stay Matte pūderis: lielisks, pilnas sedzamības pūderis, kas nodrošina perfektu pārklājumu. Pagaidām jaunu nepērku, jo vasarā drusku pa smagu, bet sākot ar rudeni, atkal atsākšu lietot. Zem acīm un sejas centram izmantoju caurspīdīgo pūderi, bet, lai āda neizskatītos ar pelēcīgu apakštoni no pūdera baltā apakštoņa, ārējam sejas perimetram lietoju pūderi ar toni, tieši šo Stay Matte. Man ir tonis Medium Beige jeb 6.

Maybelline Instant Age Rewind konsīleris: lielisks konsīleris! Pēc sajūtām plāns, vairāk sauss kā krēmīgs, bet dod pilna pārklājuma efektu. Man patīk šo lietot dienās, kad nav daudz jākrāsojas, jo var uzlikt teju pa visu seju un izskatās labi. Zem acīm lietoju toni Light, bet pa visu seju Nude. Un ievēroju, ka tagad ir nākuši klāt vēl divi toņi - Ivory un Neutralize- kas mani ļoti interesē, jo, iespējams, kāds no šiem toņiem derēs arī gaišas ādas īpašniecēm, citādi Light un Nude der vidēja ādas toņa cilvēkiem. Nekad nebūtu domājusi, ka Maybelline konsīleris spēs uzvarēt manis iemīļoto Catrice..

---
Kamēr vēl rudens nav sācis par sevi atgādināt, izbaudām vasaru pēc pilnas programmas! Šoreiz vairāk pastāstīju par kosmētiku, bet apsolos, ka rudenī būs kaut kas no grāmatām un seriāliem, jo tagad skatos vienu seriālu un lasu jaunu grāmatu. Tā kā iespaidi vēl veidojas, tad neko konkrētāk nerakstu. Līdz nākošajai reizei ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan