Mēneša atskaite: maijs

06.06.17

Liekas, ka tik tikko ieripojām jūnijā, bet re, jau 6. datums. Kaut kā šoreiz ievilku ar mēneša atskaiti par maiju, bet ceru, ka tik un tā būs interesanti, kas piedzīvots un darīts.
Domājot par maiju kopumā, ieguvu divas atziņas - nevajag pieturēties pie pagātnes kļūdām, attiecību saspīlējumiem u.c., jo tās nedrīkst noteikt un formēt mūsu nākotni, un otra - ir jāpeld līdzi straumei, jo tas novedīs mūs pie īstā mērķa, ko mums paredzēts sasniegt.
Favorīti
Kinetics Super Moisture mitrinošs krēms rokām ar SPF8*: Kinetics krēmi man nav nekas jauns, jo aizkadrā tos lietoju nemitīgi. Ziemas mēnešiem vairāk Rich formulu, bet tagad, kad iestājās siltāks, man prasījās kaut ko plānāk, bet tik pat efektīvu. Super Moisture roku krēms patiks tām, kurām nepatīk biezi roku krēmi, jo šis ir losjonam līdzīgs. Konsistence ir ļoti viegla, ātri absorbējas, ka uzreiz var ķerties pie grāmatas lasīšanas vai telefona "spaidīšanas". Bet ne jau foršums tikai konsistencē. Galvenais, ka ar visu plāno konsistenci, krēms ļoti pamanāmi mitrina roku ādu. Jau pēc pāris dienu regulāras lietošanas, rokas izskatās daudzreiz labāk. Vēl viens pluss tieši vasarai, krēmam ir SPF8, kas ir liels retums roku krēmiem. Šis noteikti ir mans top vasaras roku krēms.

L'Oreal Pure Clay Glow sejas maska ādas mirdzumam*: sākumā domāju, ka parasta rozā mālu maska, bet nekā, maskai klāt ir arī smalkas eksfoliējošas daļiņas, kas palīdz radīt šo mikrocirkulāciju un tieši tāpēc ādas izskatīsies starojoša. Pēc pirmās lietošanas uzreiz ievēroju efektu, jo uz tausti āda bija neticami samtaina. Visu maija mēnesi lietoju tik regulāri, ka jau būs paspēts izlietot līdz beigām. Tāpat kā iemīļoto Detox versiju tā arī Glow turpināšu lietot atkal un atkal, un izlietojot noteikti iegādāšos vēlreiz.

L'Oreal Color Riche Matte Addiction lūpu krāsas*, toņi - 633 Moka Chic un 640 Erotique: rakstot kladē, kādi ir bijuši mani maija favorīti, biju pārliecināta, ka esmu paspējusi jau iekļaut L'Oreal lūpu krāsas favorītu kārtā, bet re, izrādās nekā. Lietojot jau stabili pusotru mēnesi tikai šīs lūpu krāsās, es tikai tagad viņas pasludināšu par savām favorītēm.
640 Erotique - 633 Moka Chic
Visi, kas pamēģinājuši šīs lūpu krāsas, saka, ka tās ir labākās, ko L'Oreal jebkad uzražojis. Un nebaidoties no saviem vārdiem, es to apstiprinu. Matte Addiction ir kolosālas lūpu krāsas. Un ja jums vēl viņu nav, tad jūs zaudējat daudz ko.
No visiem padsmit toņiem, ikdienā konstanti rotēju starp diviem toņiem - Moka Chic un Erotique. Lietoju šīs abas lūpu krāsas tik bieži, ka jau autopilotā zinu lūpu krāsu numurus un pat miegā varētu pateikt, kas ir mani mīļākie toņi.
Matte Addiction lūpu krāsas ir lieliskas ar to, ka tās ir ļoti krēmīgas, ir vidēji matētas formulas, nesausina lūpas un sniedz lielisku pigmentāciju. Noturība ir vairāku stundu garumā. Es nebaidos teikt, ka Drogās labākas lūpu krāsas neatrast. Es pat teiktu, Matte Addiction lūpu krāsas konkurē pat ar selektīvo kosmētiku. Pa visiem gadiem kopš rakstu šo blogu, nekad neesmu saskārusies ar tik lielu mīlestību pret lūpu krāsām. Šīs lūpu krāsas ir KOLOSĀLAS!

Makeup Revolution Vivid Baked izgaismotājs (Golden Lights)*: man liekas, ka lai arī cik es aizkadrā dievinu šo izgaismotāju, blogā pieminēju vien pāris reizes. Kolosāls izgaismotājs, kas perfekti klājas un perfekti pludinās. Tiesa, krāsa nepiestāvēs visiem un ne visos gadījumos, tāpēc dabiskākam izskatam jaucu kopā ar The Balm Mary Lou Manizer izgaismotāju, jo dažkārt viens pats tas var izskatīties nedaudz jancīgi, kā divas zeltaini dzeltenas svītras. Bet tik un tā, uzskatu Vivid Baked izgaismotāju kā lielisku, tāpēc bez šaubām favorīts!
Kā var redzēt tas tiešām ir ļoti zeltains, bet varu garantēt, ka visām kam ādas tonis ar zeltainu apakštoni, šis izskatīsies izcili labi! Grims, kurā izmantoju šo izgaismotāju.

Izlietotie produkti
Davines Alchemic Red kondicionieris: kad mati pazaudējuši krāsas intensitāti, superīgs palīgs. Ieklāj mitros matos un jau pēc 20 minūtēm, mati izskatās kā tikko krāsoti, lai gan patiesībā jau pagājis mēnesis. Pie pirmās izdevības noteikti iegādāšos atkārtoti.
Nutrilite Vitamin B Plus uztura bagātinātājs*: uztura bagātinātājs, kas satur virkni B grupas vitamīnus. Diemžēl uzturā ir grūti dabiskā formā uzņemt B grupas vitamīnus, jo tie ātri izreaģē, kad tos nepareizi pagatavo, un diemžēl svaigā formātā es neuzņemu produktus, kuros ir šis B vitamīns. Izlietoju un jāsaka, ka tiešām jutos labāk. Ļoti iespējams, ka atgriezīšos rudenī pie B grupas vitamīniem, jo tagad jau sākas zaļumu un dārza gardumu sezona, tā kā pagaidām, lai kapsulas pagaida maliņā.
Mossa pīlinga sejas maska*: sen neesmu lietojusi, bet palikusi iekšā bija maza drusciņa, tāpēc laiks šķirties. Atceros, kad lietoju ļoti patika, Pilna atsauksme šeit.
Germaine de Cappucini Hydra System sejas maska: diemžēl laikam beidzās termiņš, jo spiežot laukā secināju, ka maska mainījusi savu konsistenci. Žēl, ka tā, jo masku biju uzklājusi vien pāris reizes.
Madara Daily Defense sejas krēms: kad nepieciešams kaut kas treknāks un bagātīgs, DD krēms nāk tieši laikā. Forši pabaro sausu ādu, un pat labākais, ka der universāli. Iespējams, ka uz ziemas periodu atkārtoti iegādāšos.
Planeta Organica gēla pīlings sejai: uh, laikos, kad visi sāka aizrauties ar skābju pīlingiem, šis kļuva par slavenu produktu. Tā kā kopš staigāju pie kosmetoloģes, un viņa īpaši neiesaka man lietot pīlingus, tad atstāju to novārtā. Kad kārtoju plauktiņu ieraudzīju, ka iekšā palikusi vien druska, tāpēc droši metu laukā. Bet vispār, ja jūsu ādai neder raupjie skrubji, tad noteikti uzmeklējiet šo (Drogās), jo tas tiešām veiks vieglu ādas pīlingu un ādas izskatīsies starojoša.
DNC Wrinkles Filler serums*: nebūtu problēmas ar ūdeņaino konsistenci, bet es nespēju izturēt aromātu. Man nav problēmas pret sūkalu smaržu, bet šim tā bija divreiz stiprāka pat kā Pien- produkcijai.
Blistex Lip Relif lūpu krēms/balzams*: superīgs lūpu balzams! Tagad nezinu, ko lai lieto vietā, jo nekas tik labi neatjauno lūpas kā Lip Relief. Baltas krāsas, ļoti blīvs produkts, bet dara brīnumus pat ļoti sausām un sasprēgājušām lūpām. Pilnīgi noteikti iegādāšos vēlreiz!
Beverly Hill Formula Perfect White Black un Gold zobu pastas: esmu jau rakstījusi, un vēlreiz atkātošos - šīs ir manas mīļākas zobu pastas, jo nebojā zobu emalju, efektīvi tīra un ievērojami gaišina. Šīs zobu pastas atklāju 2014. gadā un kopš tā laika pie pirmās izdevības iepērku vairākas tūbiņas. Lai arī izmēģināju Gold, tomēr Black ar aktivēto ogli paliek mana visu laiku favorīte. Šīs ir dārgas zobu pastas (5€ gab.), bet tas ir tā vērts, jo zobu stāvoklis uzlabojas ievērojami. Ja interesē iegādāties var baltizobi.lv Es noteikti iegādāšos atkārtoti, bet tagad testēju vēl vienu citu zobu pastu ar aktivēto ogli. Ja tā būs tikpat laba, iespējams paņemšu nelielu pārtraukumu BHF pastām.
Korres Jasmin lūpu sviests: palika vecs, laiks šķirties. Nepatika līdz galam formula, tāpēc nepirkšu atkārtoti.
Manhattan korektors: kaut kurs vecais aizķēries, jāmet laukā. Nepirkšu atkārtoti.
LA Girl Pro konsīleri: vairākas reizes jau rakstīju savu neveiksmi ar šiem, ka tie ir sausi un klājas pleķos. Diemžēl kaut kas viņos nav. Iespējams pamēģināšu vēlreiz pasūtīt citus toņus, jo zinu, ka daudzi tos lietot un nenormāli slavē.
Essence Matt Matt Matt šķidrā lūpu krāsa: man nepatīk ne aromāts, ne izpildījums. Ir viens tumšāks tonis, tas ir ok, bet šis lika vilties.
L'Oreal Volume Million Lashes Fatale un Feline skropstu tušas*: Feline versijai man nepatika klājums un izpildījums, tā nedeva nekādu efektu, bet Fatale likās super laba, jo sniedz apjomu un kuplumu. Izlietoju vienā lietošanā, tikai žēl, ka ātri sažuva. Fatale noteikti iegādātos atkārtoti, Feline - nē.
Essence False Lashes skropstu tuša*: neapmierināja efekts un tas, ka pamatīgi smērēja.
Maybelline Brow uzacu tuša*: lai arī tonis un fiksācija bija diezgan ok, diemžēl man nepatika birstīte, jo nevarēja uzklāt precīzi.

Paraudziņi/travel size
Matis Réponse Jeunesse Fundamental Beautifying Cream atjaunojošs sejas krēms: ļoti, ļoti patika. Krēmam ir diezgan bieza konsistence, bet absorbējas ātri. Uzklājot vakarā, nākošā dienā āda izskatījās ļoti veselīga. Mazais paraudziņš izlietojās pēc kādām 4 reizēm.
Urban Decay All Nighter setting grima fiksators: efekta ziņā es teiktu tāds pats kā NYX Matte fiksators, bet pulverizators ir izcils, jo līdzekli izsmidzina absolūti smalkā un vienmērīgā migliņā, kas ir ārkārtīgi būtiski, lai grims tiktu nofiksēts vienmērīgi, ne lielās lāsēs, kas var sabojāt grimu.
Institut Esthederm Active Repair krēms: nepatika krēma aromāts, kas atgādina pašiedeguma krēmus.
Kiehl's Breakout Control Spot Treatment un Lotion: Spot Treatment man ļoti patika, jo kad ir kāda pamatīga pumpa, kurā ir šķidrums, bet tā negrib savilkties, Spot Treatment vienā vakarā spēja uzlabot situāciju. Must have problēmātiskas ādas cilvēkiem. Savukārt, losjona formulu nesapratu. Iespējams jālieto ļoti bieži, bet man ar pāris reizēm nekāda efekta nebija.
Dr. Hauschka Hydrating Mask mitrinoša maska: sāksim ar to, ka maskai ir perfekts aromāts, kas atgādina kaut ko svaigu un garšīgu. Bet, otra lieta, maska patiešām ievērojami mitrina ādu. Uzliku uz nakti un nākošajā rītā āda bija super gluda. Es gan ieteiktu pirms gulētiešanas lieko noņemt nost salveti, citādi seja pie spilvena pielips.
Kiehl's Ultra Facial Moisturizer krēms, Hydro Plumping serums un Micro Blur krēms: visi ļoti, ļoti patika!

Jaunumi
Sākšu ar lūpu produktiem, jo to baigi daudz jaunumu kārtā. Par jaunajām Maybelline Vivid Hot Laquer lūpu lakām jau rakstīju šeit. Patīk kā izskatās, tikai nedaudz kaitina, ka rada lipīgu sajūtu. Tāpat, Maybelline Latvijas tirgū piedāvās jaunos lūpu zīmuļus, par kuriem ārzemēs domas dalās. Vairums saka, ka ir cieti, bet pati vēl neesmu mēģinājusi.
Arī L'Oreal jaunumu klāstā ir trīs jauni Lip Paint Matte produkti lūpām. Kaut kad nesen iznāca pamata kolekcija, bet tagad pievienojās vēl trīs. Pavisam gaišais ir tāds ļoti nude, tas noteikti ceļos pie draudzenes. Es izmēģināju to pelēcīgi violeto, bet viedoklis vēl nenoformējās.
Iegādājos H&M Beauty kosmētikas sūklīti. Jau rakstīju iepriekšējā rakstā, ka patīk un labprāt izvēlos to lietot katru reizi, kad uzklāju sejas grimu.
Zīmols Dove piedāvāja izmēģināt vairākus jaunumus Nourishing Secret sērijas. Tā kā Dove ir iemīļots zīmols, tad nav šaubu par produktu kvalitāti.
Nu, un jau pavisam maija izskaņā apmeklēju Douglas Make-Up 2. gadu Dzimšanas dienas svinības, kur pasākuma laikā prezentēja ne tikai Douglas zīmola dekoratīvo kosmētiku, bet arī kopjošo kosmētiku. No dekoratīvās kosmētikas esmu jau daudz ko iecienījusi lietot, bet par kopjošo zināju mazāk. Jau nedēļu lietoju Douglas Essentials Sensory Make-Up Remover Oil attīrošo eļļu kosmētikas noņemšanai un esmu sajūsmā! Es reāli redzu dubultnieku savai iecienītajai Kiehl's Midnight Recovery Cleansing eļļai, un teikšu atklāti, ka Douglas eļļa skropstu tušu pat noņem labāk. Nav jāberž un jāskrāpē. Es noteikti turpināšu atjaunot informāciju kā sokas ar eļļas lietošanu, bet pašlaik - izcili!

Kas redzēts/ lasīts/ dzirdēts pagājušajā mēnesī
seriāls The Catch 2.sezona
Lai arī cik ļoti man patika stāsta ideja un ritējums, diemžēl televīzijas cilvēki strādā tikai pēc reitingiem. Diemžēl tā kā seriālam bija vāji reitingi, tad trešās sezonas vairs nebūs. Seriāls likās ļoti aizraujošs un interesants un žēl, ka beigas palika gaisā karājamies. Man šis seriāls kaut kur atgādina savulaik iemīļoto seriālu Mahinatori (Whitte Collar), bet laikam laiki citi un intereses citas, tāpēc stāsts nepaķēra tik daudzus. Bet ja jums patīk kaķis-pele attiecības, nedaudz viltības un mahinācijas, šķipsniņa pikantuma, tad iesaku paskatīties šo seriālu.

filma Pirms es krītu (Before I fall)
Ļoti gaidīju šīs filmas iznākšanu, bet noskatoties teikšu, ka laikam ekspektācijas bija lielākas. Stāsts ļoti līdzīgs jau daudziem tik izspēlētiem sižetiem – jauna meitene, šoreiz vārdā Samanta (Zoey Deutch), iekļūst tādā kā laika ritenī, kur vienu un to pašu dienu izdzīvo no jauna. Nav zināms kāpēc tā notiek, kur viņa ir patiesībā, un kāpēc viņa nespēj pamosties un dzīvot nākošo dienu. Un tad sākas stāsts par to, ka katram cilvēki ir savi savi mirkļi, kādam tie ir tūkstošiem, kādam tie desmitiem. Un sanāk, kad šīs Samantas mirkļi ietekmē visu pārējo dzīves. Un viņai ir jālavierē, lai pēc n-tajām reizēm saprastu – kā ir pareizi?
Kā jau minēju manas iedomas bija lielākas, ar visu to, ka bija ļoti negaidīti momenti, es neizpratu vidi un laiku, iemeslu un cēloņus, kāpēc tieši šai meitenei Samantai tāds liktenis.. Man palika daudz jautājumu. Un nedaudz arī vilšanās, jo visi ir tiesīgi uz saviem mirkļiem, tad kāpēc kādam ir jāziedo savi mirkļi citu labā? Lai arī sižetiski sajūsmā nebiju, man ļoti iepatikās burvīgā Zoey Deutch, kas tēloja šo meiteni Samantu. Man liekas, ka viņa patiesi iejutās šīs meitenes tēlā, bet acīmredzot scenārijā pietrūka daži elementi, lai izjustu naratīvu līdz galam un pilnībā.

Grāmatas
DžoDžo Moja "Viens plus viens"
Sadzīviski, kuriozi romantiska un dikti patiesa grāmata par divu ietiepīgu un lepnu pieaugušo satikšanos – Džesas un Eda. Džesa ir divu bērnu mamma diviem ļoti interesantiem bērniem. Un viņa pati arī nav diez ko ierasta personība. Vienā dienā viņa satiekas ar misteru Nikolsu jeb Edu, kuram ir milzu problēmas privātajā dzīvē, bet viņš nolemj palīdzēt nelaimīgi optimistiskajai Džesai. Un tā sākas kopīgs ceļojums, kas izvēršas par kuriozu, bet galu galā, skaistu piedzīvojumu.
Ļoti patika šī grāmata, jo valoda ir vienkārša, ļoti raiti lasāma. Autore nevairās smieties par visiem varoņiem, un dažādiem kultūras un tehnoloģiju atgadījumiem. Līdz šim nebiju lasījusi tādu grāmatu, kas tik daudzas reizes liek smieties kā par varoņiem, tā ar viņiem kopā. Ļoti dzīvespriecīgs, optimistisks un gaisīgs darbs!

Antonija Mihaēlisa "Pasaku stāstnieks"
Man vajadzēja divus piegājienus, lai izlasītu šo grāmatu. Pēc tam, kad biju izlasījusi grāmatu “Pirms es aizeju gulēt”, Pasaku stāstnieks man pirmās divās nodaļās neiedvesmoja. Tad izlasot "Viens plus viens", nolēmu, ka izlasīšu, un šoreiz aizgāja kā smērēts. Pāris dienas un grāmata izlasīta. Bet piebilde – esmu lēnais lasītājs, tāpēc priekš manis tas bija ievērojams ātrums.
Tātad, stāsts ir par jaunu meiteni vārdā Anna, kura iepazīstas pavisam nejauši ar noslēpumaino klasesbiedru Ābelu. Nejaušā sakritībā, ziņkārības vadīta viņa noklausījās Ābela pasaku, ko viņš stāsta savai māsai Mihai. Un tajā mirklī viņa apjauš, ka vēlas būt blakus un klausīties šo pasaku tālāk. Bet ir viens āķis – klausoties pasaku, viņa apjauš, ka pasakas dalībnieki liekas tik pazīstami un zināmi cilvēki. Un tam visam pa vidu notiek slepkavība un citi krimināli stiķi.
"Pasaku stāstnieks" ir ļoti drūms un pat pārāk nopietns stāsts priekš jauniešiem, lai gan autore ir bērnu un jauniešu darbu rakstniece. Ja es šo darbu lasītu vairākus gadus agrāk, es neapjaustu tā nopietnību, bet tagad to lasot, es izdzīvoju līdzi ne tikai šai autores vārdu spēles veiklībai, bet arī pasakai, kura ievelk ne tikai Annu, bet arī lasītāju. Šis ir tāds drāmas formas detektīvs, kas noteikti neatstāj vienaldzīgu. Godīgi sakot, sākumā grāmatu lasīju ar lielu skepsi, taču aizverot epiloga pēdējo lappusi, sapratu, ka stāsts ir atstājis aiz sevis daudz spēcīgākas pārdomas un izjūtas par piedzīvoto nekā būtu gaidījusi.

Mūzika
Miley Cyrus - Malibu (klausījos n-tās reizes bez apstājas jau kopš dienas, kad dziesma iznāca. Man liekas, ka dziesma tik perfekti pauž to laimes sajūtu, kad tu atrodi savu īsto cilvēku. Kad tu esi pārpildīts un teju plūsti vai pušu aiz prieka un pateicības, ka tas cilvēks ir tavā dzīvē. Par katra cilvēka laimīgo, mazo paradīzi.)
Calvin Harris - Drinking From the Bottle (Laura, čau! :D)
Calvin Harris & Alesso - Under Control ft. Hurts

Super lielisku jūniju! :)


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

7 komentāri:

  1. Sausām lūpām varu ieteikt pamēģināt Decubal basic balzāmu. Labākais (nu labi, viens no labākajiem), ko ir nācies lietot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, par tādu dzirdu pirmo reizi, bet noteikti uzlūkošu, kur var iegādāties :)

      Dzēst
  2. Žēl par filmu Before I Fall. Izlasīju grāmatu (PIrms es krītu) un patika. Kad uzzināju, ka būs arī filma, biju sajūsmināta. Bet nu... pieredze bieži vien rāda, ka filmās daudz kas izpaliek un grāmata ir daudz reiz labāka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pašu grāmatu diemžēl neesmu izlasījusi, bet pat nezinu vai pēc filmas baigi vēlēšos. Iespējams, mani neuzrunāja šis jau daudzreiz izrunātais un aprunātais stāsts, ka "katra diena jānodzīvo kā pēdējā". Jo ar tiem stāstiem, tas jau vairāk uzrunā vai neuzrunā, kad mums kaut kas ir aktuāls vai nē, Acīmredzot man šobrīd tas nelikās aktuāli.
      Ja grāmatās ir daudz domu, bet maz pateiktu vārdu, tad filmās bez stāstnieka neiztikt, jo domas nevar notēlot. Iespējams šeit pietrūka vairāk stāstnieka funkcijas. :)

      Dzēst
  3. Sveika!
    Varbūt vari padalīties ar kosmetaloga datiem?
    Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, labprāt padalītos, bet tas ir ārpus Rīgas, Rīgas rajona robežās. Ja der, tad varu uzrakstīt, bet, protams, privāti uz e-pastu. :)

      Dzēst
  4. Rīga, Rīgas rajons der :) Lūdzu, uzraksti rasssa@inbox.lv
    Paldies! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan