5 jaunumi skaistumplauktā: jūnijs

29.06.17

Ir mēneši, kad vairāk jaunumos iekrīt dekoratīvā kosmētika, bet šomēnes sanāca, ka visi produkti no kopjošā segmenta. Tā jau ir, ka vasarā vairāk jādomā par ādas mitrināšu un aizsardzību, lai pasargātu no ādu priekšlaicīgas novecošanās un citām problēmām, kas rodas no intensīvi saulainajām un karstajām dienām.
Bioderma Hydrabio Gel-Creme viegls mitrinošs krēms normālai vai kombinētai ādai (22.81 €)
Zelta likums kombinētai ādai? Vienmēr un visur MITRINĀT sejas ādu. Tas ir mīts, ka ādas kas taukojas ir jāmatē, tieši otrādi - jo vairāk mitrinās jo ātrāk āda stabilizēsies. Sebums pastiprināti izdalās tāpēc, ka ādai trūkst dabiskie mitrinātāji, tā ir kā pretreakcija, lai āda neizžūtu. 
Ja mēs mitrināsim sejas ādu ar serumiem, krēmiem un sejas maskām, tad ievērojami samazināsies arī problēmas. Es kādreiz tam neticēju, bet esmu reāls tam piemērs. Mana āda ir stabilizējusies un jūtas daudz labāk. 
Tā kā ir sākusies vasaras sezonas, tad ādas mitrināšana ir vēl būtiskāka problēma, ko risināt. Jau veselu nedēļu manā jaunumu plauktiņā iekritis Bioderma Hydrabio Gel-Creme gēlveidīgas formulas krēms, kas paredzēts, lai āda tiktu intensīvi mitrināta. Man grūti vēl komentēt par ilgtermiņa rezultātiem, bet lietas, ko pamanu lietojot uzreiz - ka krēms ādā "iekapsulē" mitrumu un visas dienas laikā tā izskatās kā piesūcināta ar mitrumu (starojoša). Otra lieta, krēmam ir ļoti tīkama konsistence, ka mierīgi kalpo kā kosmētikas bāze, jo pēc uzklāšanas āda jūtas uzreiz vienmērīgāk. Palūkojos sastāvā un ieraudzīju, ka aiz ūdens ir glicerīns. Lūk, tas ir arī šis gludās ādas "vaininieks", kas rada teju perfekta ādas sajūtu. Es noteikti turpināšu stāstīt vairāk, bet šobrīd viennozīmīgs iemīļots un labs produkts.

Eisenberg Sublime Tan Anti-Aging Facial Sun Care SPF 50 PA+++ krēms aizsardzībai pret sauli
Protams, mitrināt ādu ir ļoti forši, bet vasaras sezonā nekādā gadījumā nevar aizmirst par SPF krēmiem, jo tādā gadījumā visas pūles būs vējā. Saule izvelk no ādas visu mitrumu un labumu, ja tā netiek pietiekami aizsargāta. Un tas ir mīts, ka ar SPF krēmiem nevar iedegt. Un kā vēl var. Tieši foršāk - iedegot ar SPF krēmu, iedegums pat saglabāsies daudz ilgāk. 
Lai vai kā, nekur neesmu aizmirsusi savu lielisko Vichy Slow Age krēmu, bet tā kā tas strauji iet uz beigām un palicis vien pēdējām pāris reizēm, tad tagad sāku lietot arī Eisenberg Sublime Tan SPF 50 PA+++ aizsargkrēmu. Ko nozīmē PA+++? Tas nozīmē, ka PA testā, ko veic saules aizsargkrēmiem, kas veidots saskaņā ar Japānas normatīvajiem aktiem, ir augstākais rezultāts, iegūstot šos 3 plusus. Īsāk sākot, tas ir nenormāli labi un āda tiks maksimāli pasargāta gan no UVA un UVB viļņiem.
Bez šī visa, krēmam ir ļoti jauka, maiga konsistence un uzklājot uz ādas tas jūtas kā losjons, ar visu to, ka tas SPF 50, kas ir ļoti daudz. Lai arī manam ādas tipam varētu būt mazāks SPF cipars, ir forši apzināties, ka āda tiek kapitāli aizsargāta. Vēl viena forša lieta, ka krēmam ir 50ml iepakojums, kas nozīmē var droši ņemt līdzi ceļojumos, jo tas atbilst paredzētajiem standartiem. 


Pharmacos Biodermin Eyes mitrinošs acu krēms
Es laikam īsti vairs neprotu dzīvot bez acu krēma. Kā neuzlieku uz nakti, tā liekas, ka āda ap acīm tik sausa un tad sākās nomācošās domas par to, ka lēnām veidojas grumbas utt. :D Īsāk sakot, sieviešu loģika. Dienas acu krēma kārtā lietoju Origins Ginzing, kas kolosāli pamodina visnogurušāko skatienu, bet vakaram prasās kaut ko krēmīgāku. Lai arī Pharmacos acu krēms arī paredzēts pietūkumam un tumšajiem lokiem, pateicoties tā konsistencei es vairāk to lietoju uz nakti.
Man patīk krēma tekstūra, kas nav nedz pa biezu, nedz šķidru. Vienīgā problēma, man nepatīk aromāts. Tas smaržo pēc veļas mīkstinātāja un mani tas ļoti nomāc, teikšu atklāti. 
Es nezinu kā būs ar lietošanu ilgtermiņā, bet pagaidām sūdzēties nevar. Ja ilgtermiņā redzēšu, ka nav būtisku izmaiņu, tad iespējams pirkšu, ko citu, bet pagaidām es varu diezgan normāli vērtēt šo acu krēmu. Protams, ļoti nopietnām problēmām nepalīdzēs, bet klasiskai mitrināšanai tieši laikā.

Dove Go Fresh Rejuvenate dušas želeja ar bumbieru un alvejas ekstraktu  (3.51 €)
Dove dušas želejas ir īsta klasika manā dušas produktu grupā, un šim zīmolam es droši uzticos, lai izvēlētos bagātīgi putojošas, smuki smaržojas un nekaitīgas dušas želejas savai ādai. Go Fresh sērijai pievienojās vēl viens jauns un pavisam garšīgs aromāts - bumbiers un alveja. Mhm, jau rakstot vien gribas smaržot un smaržot šo dušas želeju.
Man īsti neko jaunu, ko pateikt, jo dušas želeja nepieviļ. Tā puto bagātīgi, lietojot smaržo visas vannas istaba, bet pats labākais, ka pēc lietošanai āda iegūst to samtaino sajūtu, kādu rada visa Dove dušas želejas, kas arī iekaroja manas simpātijas pret Dove zīmola dušas želejām. Bumbura un Alvejas savienojums ir tāds kārtīgs vasaras svaiguma un sulīguma apvienojums. 

Kinetics Spiced Orange & Sandalwood roku un ķermeņa losjons
Raksta finālam paliek vēl viens ārkārtīgi smuki smaržojošs un noderīgs produkts katrai dāmai - Kinetics losjons rokām un ķermenim. Šie losjoni nav nekas jauns, precīzāk to aromāti, bet tas "jaunums" ir tajā, ka Kinetics zīmols nāca klajā ar konceptu, ka samazinot izmēru uz 40 ml, tas atvieglos tā pārvietošanu. Tagad tas brīvi ir nēsājams līdzi rokas somiņā, ceļojumā bagāžā, jo atbilst visiem standartiem. 
Kopumā ir pieejami daudz un dažādi aromāti, bet no visiem manu uzmanību visvairāk piesaistīja Spiced Orange&Sandalwood versija, kas ir tāds nedaudz pikants, citrusīgs un noslēpumains. Dievinu šādu nošu aromātus, tāpēc arī roku krēmu izvēlēšos ar šādu aromātu.
Ja man jārunā par losjona tekstūru, tā tiešām mazlietiņ atšķiras no roku krēma formulas, jo uzklšjot vairāk atgādina ķermeņa krēma sajūtas ne roku krēma. Nav runa biezumā vai šķidrumā, jo man ir Super Moisture, kas ir ļoti šķidrs priekš roku krēma, bet viņam ir īsta roku krēma tekstūra. Kinetics losjons man vairāk atgādina ķermeņa krēma formulu, jo uzklājot uz plaukstām liekas, ka iesmērēju tās ar parastu ķermeņa krēmu ar ļoti smuku aromātu.  Man liekas, ka šāds koncepts ideāli noder ceļojot, kad var izmantot vienu produktu vairākām lietām.

Tad nu tā, jaunumi apkopoti un aprakstīti! Ja ir kādi jautājumi, komentāri un ieteikumi, droši rakstiet! :)


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR paraugi

3 komentāri:

  1. Tie Kinetics mazie losjoni nav jauni, tādi jau bija senāk, bet tad uz kādu laiku pazuda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau rakstā minēju, ka to jaunums slēpjas samazinātajā izmērā :) pārējais ir viss palicis kā bija

      Dzēst
  2. Man arī ir Bioderma Hydrabio Gel- Creme- ļoti patīk. Labi mitrina, nomierina ādu un pat šķiet, ka padara to vizuāli pievilcīgāku. Turklāt, izpētot sastāvu, tas ir viens no labākajiem (ir vērtīgais niacinamīds), katrā ziņā tur nav nekā, kas varētu aizbāzt poras.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan