Mēneša atskaite: aprīlis

04.05.17

Re, mēs ieripojam jaunā mēnesī. Pilnīgi neticās, ka tūlīt jau vasara. Mana pārdoma par pagājušo mēnesi? Mums katram ir savs laiks, savs ritms un savi atskaites punkti. Un lai arī, ko mums māca un rāda "perfektā" ilūzija jeb sociālie tīkli, neviens nav nedz veiksmīgāks, nedz neveiksmīgāks. Katram ir savs laiks un savs ceļš. Kāds teiks muļķa mierinājums, es teikšu - patiesība. Tikai tam visam vajag pilienu pacietības un viss būs! Tad lai mums nu ir daudz skaisti mirkļi maijā, tikai galvenais protam tos noķert un novērtēt!
Favorīti
Mossa Firming+Repair Cranberry Antioxdants ķermeņa krēms*: esmu ļoti slinka, lai smērētos pēc dušas ar kādu krēmu vai citu zieķi. Un tad ir tā lipīgā sajūta, kad uzvelk pidžamu. Bet tad sāku lietot Mossa antioksidantu ķermeņa krēmu ar dzērveņu ekstraktu un burtiski iemīlējos. Lietoju jau vairākus mēnešus un varu pateikt tikai labas lietas. Krēms ir bagātīgs, uzklājot veido nedaudz atvēsinošu sajūtu un baltas pēdas, bet labākais - tas ātri absorbējas. Pēc pāris minūtēm drēbes mugurā un var doties tālāk. Un starp citu, ievēroju, ka krēmam tiešām ir nedaudz firming efekts, jo augšstilbi liekas tvirtāki pēc ilgstošākas lietošanas. Ir divi varianti: vai nu staigāju vairāk pa trepēm vai pie vainas Mossa ķermeņa krēms.
Osis+ Session Label Miracle 15 daudzfunkcionāls līdzeklis matu ieveidošanai*: tā kā man ir vidēja garuma mati, es pārāk neaizraujos ar matu krēmiem, jo tie mēdz pārāk noslogot matus. Bet pamēģināt ļoti gribēju, jo uzrunāja virkne ar solījumiem, ko apsola šis viens produkts: mirdzumu, nogludinājumu, vieglāku ieveidošanu, karstuma aizsardzību līdz 230 grādiem (pats galvenais punkts). Maniem vidēji garajiem matiem pietiek ar pilnu vienu dozatora devu, ieklāju mitros matos un fēnoju kā parasti. Pēc ieveidošanas mati izskatījās perfekti, jo tie izskatījās kā viegli laminēti (gludi), bet man no dabas ir pūkaini mati. Un otra lieta - superīgais mirdzums. Spoguļmirdzums manus matus padarīja vēl 2x košākus saules starojumā.
Blistex Lip Relif krēms lūpām*: vairāk rakstīju par Lip Relief šeit, bet piebildīšu vēl to, ka lietojot mēneša garumā, es tiešām redzu pamatīgus uzlabojumus. Lūpas nav tik sausas un sasprēgājušas kā iepriekš, kas priekš manis ir pats svarīgākais. Lai arī produkts noteikti ir tāds vairāk vakaram, tāpēc, ka ir baltā krāsā, bet pat pietiek ar pāris naktīm, un lūpu stāvoklis uzlabojas ievērojami.
Vichy Slow Age sejas fluīds*: jau paspēju uzrakstīt par Vichy fluīdu šajā rakstā, un jo vairāk lietoju jo saprotu, ka fluīds būs mans vasaras neatņemamā sastāvdaļa. Ļoti atgādina Kiehl's SPF 30 Moisturizer, jo ir tāda viegla tekstūra, kas nepadara ādu smagnēju, bet ir jūtams arī SPF. Vēl viena pozitīva lieta - nerada izsitumus uz ādas kā to mēdz darīt krēmi ar SPF.
H&M acu ēnas | tonis Candied Almond: kopš iegādājos lietoju bez apstājas. Ja jūs meklējat lētas un labas acu ēnas, noteikti dodieties uz H&M Beauty kosmētikas nodaļu. Es nevaru teikt, ka visi toņi kā viens būs perfekti, bet teju katrs otrais vai trešais burtiski šokē. Šo konkrēto Candied Almond toni iegādājos uz atlaidēm pa 2€, kas liekas neticami.
Perfekta pigmentācija, lielisks tonis, kas ļoti līdzīgs manam Makeup Geek konturēšanas Bad Habit tonim. Tātad, ēnas var mēģināt lietot arī kā konturēšanas produktu. Kad baigais slinkums veidot 3 toņu pārejas ēnojumu uz acīm, tad paņemu pūkainu otiņu, uzklāju ielocēs, izveidoju nelielu dziļumu un kārtīgi sapludina. Divās kārtās tuša uz skropstām, un grima gatavs!
Citi
Ūdens dzeršana no ūdens karafēm: nezināju kā lai labāk nosauc, tāpēc rakstīju kā ir. Es diezgan labi slinkoju uz ūdens dzeršanu. Parasti man pie nakts skapīša stāvēja minerālūdens pudele, bet pēc ilgāka laika pamanīju, ka uz nakti dzert burbuļu ūdeni nav īsti labi. Un kā tieši reizēs, apmeklējot Vichy Slow Age sejas fluīda prezentāciju, dāvanā saņēmu arī Vichy un Džeimija Olivera (Jamie Oliver) kopprojekta produktu - ottreiz pārstrādāta stikla ūdens karafe ar glāzi.
Leju iekšā izfiltrēto ūdeni, un dienas laikā cenšos izdzert vienu tādu karafi. Teikšu atklāti, ja ir tāda šika pudele, tad uzreiz ūdens liekas garšīgāks un motivācija uzpeld teju pati no sevis. Un parastais ūdens liekas pat garšīgāks.
Meklēju veikalos līdzīgu stikla pudeli, jo mana mamma un draudzene arī tādas gribēja. Diemžēl nebija, bet atradu labu alternatīvu no Tiger. Tā pudele pa labi ar sudraba vāku ir no Tiger. Maksāja 3€. Kalpo un pilda uzdevumus tik pat lieliski. Tā kā ja jums arī ir problēmas ar parasta ūdens uzņemšanu uzturā, tad iesaku šo metodi. Rokas pašas stiepjas pēc šī gadžeta karafes.

Izlietotie produkti
Kiehl's Ultra Facial Oil Free Toner mitrinošs toniks sejai: lietojot tiešām radīja sajūtu, ka āda paliek mitrināta. Lieliski tonizēja ādu, noņēma lieko putekli un sebuma kārtu. Iespējams, ka iegādāšos atkārtoti.
Dzintars Future Formula gliemežu ekstrakta seruma un sejas krēms*: nelietoju es pati, bet bija iekrituši izlietoto produktu kastītē. Manai mammai ļoti, ļoti patika sejas serums. Visu pilno atsauksmi, lasīt šeit.
Phytorelax Macadamia šampūns*: lielisks! Dziļi attīrošs, perfekti putojošs. Es pat nevairīšos teikt, ka viens no labākajiem, ko esmu lietojusi no Drogas piedāvājuma. Ļoti iespējams iegādāšos atkārtoti, bet vispirms jāizlieto esošie iekrājumi.
Batiste Original sausais šampūns; es vairs nezinu, ko teikt, jo tas ir vairāku gadu favorīts, kas nav ne reizi pievīlis. Secināju, ka būšu izlietoju daudzos iekrājumus, jo palicis pēdējais flakons, tāpēc būs jāiet iepirkt papildinājumus.
L'Oreal Colorista Washout izmazgājamā krāsa | Red Hair*: man bija baigi padilis tonis, bet vajadzēja doties uz pasākumu. Ieliku, paturēju aptuveni 45 minūtes un bum - man atkal bija perfekta sarkana krāsa. Sanāca ļoti intensīva un koša krāsa, ka sapratu - gribas vēl košāku sarkanu toni. Krāsa izmazgājās solītajās 2 nedēļās, bet stāvot dušā, mazgājot matus izskatījās, ka man asiņo galva, jo visa dušas kabīne bija asins sarkana :D Pilnīgi noteikti iegādāšos atkārtoti, jo maniem matiem der kā krāsas atsvaidzinātājs, kad nav laika ātri aizskriet līdz frizierei.
Vai tad var pateikt, ka mani mati nav krāsoti 6 nedēļas? Nē, jo Colorista #redhair perfekti atjaunoja krāsu.
A post shared by ZANDA (@zanda_mileiko_) on
Beverly Hills Formula Perfect White Black zobu pasta ar ogli: lai arī cik dīvaini ir rakstīt par zobu pastu, BHF ir labākas zobu pastas, ko esmu lietoju, neskaitot Splat vai Smokers, jo jau pēc pāris nedēļām var redzēt cik zobu tonis paliek gaišāks. Lai arī tās ir dārgas, ir vērts tērēt katru centu. Alternatīva Black versijai ir pašam mājas samalt aktivēto ogli un lietot kopā ar parasto zobu pastu. Ilgtermiņā neesmu mēģināju vai ir vienāds efekts, bet teorētiski vajadzētu būt.
Sanof Magne B6 šķīdums iekšķīgai lietošanai: jau vairākas reizes esmu rakstījusi par šo produktu. Kad kājās velk krampjus, raustās sejas muskuļi, tad šis ir tas, ko lietoju. Kastītē ir 10 ampulas un pēc to izlietošanas viss atgriežas normas robežās. Galvenais atcerieties, ka jālieto pirms gulētiešanas, jo tas atslābina muskuļus.
DNC Gemene hialrunskābes gels sejai*: izcils mitrinātājs. Katru reizi, kad lietoju likās sejā atgriežas dzīvība un mitrums. Parasti lietoju uz nakti, pirms sejas krēma. Izlietoju un secināju, ka noteikti iegādāšos atkārtoti.
Bario Badescu toniks: nekas nebūtu domājusi, ka toniks mēdz būt medicīnas spirta stiprumā. Uzklājot uz ādas bija tāda pati sajūta, ka ādā ierīvē spirtu pirms šprices ieduršanas. Likās manai sejai stipri pa agresīvu, jo sausina ādu. Bet labi noderēja uz zoda, kur pumpas niģīgas, palīdzēja ātrāk izžāvēt.
Catrice Camouflage konsīleris: neaizvietojama klasika kā Batiste. Pilnīgi noteikti iegādāšos atkārtoti, jo šis ir pats labākais konsīleris kādu esmu lietojusi.
H&M konsīleris: nebija ne vainas, bet nebija tik labs kā Catrice. Diez vai iegādāšos atkārtoti.
Catrice ilgnoturīgs lūpu spīdums: izmetu, jo nelietoju. Nelietoju, jo nebija nemaz tik noturīgs.
Germaine de Capuccini acu krēms: izlietoju ar lielāko prieku un laimi. Šis bija lielisks krēms, kuru lietoju vairāku mēnešu garumā vakaros. Tagad, kad izlietoju, secināju bez šī acu krēma, āda ap acīm liekas sausāka nekā parasti. Ja varēšu veļ atrast, ļoti iespējams, ka iegādāšos.

Jaunumi
Pirms mēneša Bio2You prezentēja savu jaunāko veikumu - 3 matu kopšanas sērijas. Paspēju jau savas domas un iespaidus apkopot šeit. Šampūns un maska ļoti patīk, bet serumam vēl neesmu pieķērusies.
Kopš kāda pārtraukuma, atkal atgriezies pie Dove produkcijas. Dušas krēmi un dezodoranti, tie klasika. Ja nav mēģināts - obligāti vajag.
Oh, oh, te tuvojas pats labākais, ko atklāju pagājušajā mēnesī - izgaismotāji no Makeup Revolution. Izmēģināju abus Vivid Baked izgaismotājus un esmu sajūsmā. Tie ir neticami krēmīgi, pigmentēti un uz ādas izskatās ļoti kvalitatīvi., kas izgaismotājam ir būtiski. Mermaid košo acu ēnu paleti neesmu lietojusi, bet pāris toņus jau nosvačaju un patika. Tagad tikai jāizveido kāds pavasarīgāks grims.
Par godu Essence 15 gadu Dzimšanas dienai, man tika atsūtīta ļoti skaista svētku kaste, kur iekšā bija ne tikai Essence produkti, bet vēl visādas foršas mantas svētku svinībām  - cepurītes, papīra laternas, baloni un citas mantas.
Un finālā, pagājušajā nedēļā biju uz Eisenberg Paris produktu prezentāciju. Tika prezentētas divas lietas. Pirmā, krēms vīriešiem. Šo atdevu brālim, viņš tagad aktīvi to lieto. Kad jautāju kā patīk, viņš teica, ka ļoti. Pats labākais, ka krēms ir domāts jūtīgai ādai, kas tendēta uz apsārtumu, un skatoties uz brāļa seju, tiešām jau tagad var redzēt, ka apsārtums samazinājies par 70%. Otrā lieta bija Sublime Tan sērijas reformēšanos. Šī sērija bija jau visu laiku, bet tika samainīti iepakojumi gan lietošanai, lai būtu parocīgi, un izmēros mazāki, lai var ņemt brīvi līdzi ceļa somā, kad dodas atvaļinājumā, jo kā zinām lidostā maksimums šķidrumiem ir 100ml. Iepriekš nebiju neko lietoju no Eisenberg Paris, bet pagaidām esmu ļoti patīkami pārsteigta.

Kas redzēts/ lasīts/ dzirdēts pagājušajā mēnesī

13 iemesli kāpēc (13 Reasons Why)
Seriāls, kas tikko iznākot paspēja iegūt masveida uzmanību, jo šis stāsts neatstāj vienaldzīgus ne tikai skolēnus un jauniešus, bet arī viņu vecākus, un teju katru, kurš redzēja noskatījās šo seriālu.
Viss sākas ar kasetēm, kuras saņem puisis vārdā Klejs. Drīzāk es teiktu, sākas viņa stāsts metājoties starp tagadni un pagātni kopā ar galveno varoni Hannu, kas seriālā mīt kā atmiņu reģs, jo šī meitene izdarīja pašnāvību. Un tās ir viņas 13 kasetēs, kurā viņa pasaka kāpēc viņa to izdarīja. Un viņai ir veseli 13 iemesli jeb 13 cilvēki, jo katrs kurš saņem tās kasetes ir vainīgs pie tā, ka viņas vairs nav.

Ļoti aizraujošs, dziļdomīgs un pat pārāk patiess stāsts, kas parāda vidusskolnieces dzīvi tādu kādu piedzīvo virkne jauniešu, un ne tikai. Seriālā ļoti veiksmīgi attēlo šo duālo personību dzīvi, kad vecākiem viņu bērns ir viens cilvēks, bet pārējiem pavisam cits. Un visi šķietamie jaukie un skaistie cilvēki, nav nedz skaisti un kur nu vēl jauki. Man liekas, ka šādas vaininieka meklējuma darbības bieži redzētas izspēlējam dažādas šausmu filmās  - es zinu ko tu izdarīji pagājušajā vasarā utt. Seriāls izraisa tādu azartu, ka tā vien gribas ātrāk uzzināt, ko katrs izdarīja. Brīžiem seriāls kļūst tik reāls, ka nācās apturēt, lai saņemtos skatīties tālāk. Respektēju par to, ka ASV ēters pieņēma šādu atklātību. Citi saka, ka pēc seriāla noskatīšanās ir kas grib uztaisīt pašnāvību, bet seriāls līdz pašai detaļai parāda kāda bija Hannas un pārējo varoņu kļūdas un ka viss varēja beigties daudz citādāk. Es skatoties seriālu caur sevi izlaidu pagātnes rētas par visiem pāridarījumiem kādus piedzīvoju skolas laikā. Smagi laiki, bet priecājos, ka pārvarēju un izcīnīju to laiku.

Nevainīgās (Les Innocents)
Vēl viens darbs, kas izraisīja vērienīgu ažiotāžu. Stāsts par otrā kara beigām, Polijā. Kad viena mūķene dodas lūgt palīdzību franču sarkanā krusta medmāsai, atklājas šausmīgas lietas, kas notiek klosterī. Es negribu stāstīt daudz vairāk priekšā. Uz vēsturiskiem faktiem balstīta filmu, kas liek padomāt ne tikai par karu kā tādu, bet arī par reliģiju, grēkiem un cilvēciskām vērtībām. Emocionāli ļoti uzrunājoša filma.

Contratiempo (The Invisible Guest)
Spāņu trilleris, kuru noskatījos teju vienā elpas vilcienā. Stāsts par diviem cilvēkiem, kas krāpj savas otras puses, bet nevēlas lai to kāds zina. Tad notiek nelaimes gadījums, un tas, ko viņi izdara ietekmē ļoti daudzas izrietošās darbības. Filmas darbībā ir divas realitātes. Viena ir tagadne, kur galvenais varonis runā ar savu advokāti, un otra ir stāstījums, kas nemitīgi maina savus pagriezienus, skatītāju maldina visādos iespējamos veidos. Man nebija lielas ekspektācijas, bet filma bija ļoti pārsteidza.

Viņa (Elle)
Režisora Pola Verhovena jaunākais veikums Eiropas kino lauciņā. Ja nezināt, kas ir Pols Verhovens, kad pateikšu - Pamatinstikts - viss uzreiz paliek skaidrāks.
Sen, nebiju redzējusi kaut ko līdzīgu filmai Viņa. Stāsts, kas spēlējas ne tikai par par sievietes seksualitāti pusmūža vecumā, bet arī šo sensitīvo tematu - izvarošana. Lai arī ko rāda un ko saka, patiesība filmā bija izkristalizēta līdz niansei. Man ir tik ļoti grūti noformulēt līdz galam savas izjūtas, jo tās nav viennozīmīgas. Bet skaidrs ir viens - filma iesakņojas dziļi manā būtībā. Un tas jau šķietami nozīmē daudz. Es neteikšu, ka filma visiem ies pie sirds, bet ja nemīlat vieglos, paredzamos pekstiņus (kuriem arī jābūt kino repertuārā arī), tad noskatoties šo neradīsies iespaids, ka laiks ir lieki iztērēts.

Ātrs un bez žēlastības 8 (The Fate of The Furious)
Esmu redzējusi pilnīgi visas daļas, pat pa vairākām reizēm, un lai arī ko tur rādīs, šīs ir filmas, kuras skatīšos līdz pat pašai pēdējai daļai. Es nemelošu sakot, ka vecās daļas patika daudz vairāk, jo tas, ko tur tagad rāda jau liekas nu pārāk nereāli. Ja sākumā bija tiešām superīgi uzlabotie autiņi, tad kas ir tagad - nemirstīgie varoņi, kuri ne sadeg, ne nositās pie lieliem augstumiem?
Lai arī cik sirdij mīļas filmas un projekts kopumā, diemžēl šajā daļā, manā redzējumā, visu paglāba vien sarkastiskie joki, perfektie auto un Šarlīze Terona, kura izcili spēj tēlot skaistās maitas. Ja šo trīs elementu nebūtu, es būtu vīlusies kapitāli. Saka, ka 10. daļa būs pēdējā, tikai jācer, ka nesāks stāstu pārtaisīt par vēl lielākām muļķībām.

Grāmata
S. Dž. Votsons "Pirms es aizeju gulēt"
Ar pirmo lappusi tiek uzturēta nokaitēta spriedze, kas soli pa soli, brīžiem negaidot, atklāj visus šausminošos noslēpumus, kas norisinājušies galvenās varones Kristīnes dzīvē. Ļoti aizraujošs sižets, ka lasot pazūd stundas. Ar visu to, ka redzēju pirms pāris gadiem ekranizējumu ar tādu pašu nosaukumu, kur galvenās varones lomā Nikola Kidmena, grāmata lika brīžiem sastingstot nekustēties, te smieties, te baidīties, te satrūkties. Lieliska stāsts un lieliska spēle ar varones un lasītāja prātu.

Mūzika
Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)
Paramore: crushcrushcrush
Pharrell Williams - Marilyn Monroe
OneRepublic - No Vacancy

2 komentāri:

  1. Izskaties jauki! BET! Paskatījos Tavu Instagram, tās bildes, kurās smaidi, gan ar acīm, gan lūpām ir daudz izteiksmīgākas un dzīvīgākas par šī raksta wannabe vēso beibi :)
    Contratiempo nedaudz pēc apraksta atgādināja sen redzēto Unfaithful (Neuzticīgā). Man patīk tādas filmas par cilvēka dabu. Lai kā liktos, ka pazīsti sev tuvākos un pašu sevi, tomēr tā nemaz nav.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Heh, sasmējos. Ieliku šito bildi matu dēļ, nevis tāpēc ka gribeju izskatīties chill out vēsā. Paldies par komentāru, visādā ziņā man no rīta pozitīva enerģijas deva ;)
      Liels paldies par filmas ieteikumu, noteikti noskatīšos, jo baigi patika Contratiempo sižets :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan