Sezonas favorīti: vasara

27.09.16

Ir sākusies jauna sezona un laiks aizvadīt aizejošo, vasaru, noliekot malā visas plānās drēbes, sandales un plānās kleitas, jo laiks tuntulēties ciešāk jau siltās šallēs, mēteļos un ērtos rudens zābakos. Noslēdzot kādu posmu, jāatskatās uz to, kas padarīts un kas piedzīvots. Manā gadījumā, kas paticis. Rakstos šo rakstu atminējos, ka tieši gadu atpakaļ uzsāku šo tradīciju katru jaunu sezonas sākumu sagaidīt ar iepriekšējās sezonas iemīļotākajiem produktiem bez kuriem nebija iedomāja neviena vasaras diena. Lūk, šie ir varoņi, kas 2016. gada vasarā bija mani sabiedroti ik dienas!
Kopjošā kosmētika
Biotherm BoiSource 24h hydrating mitrinošs toniks sejai*
Atklāju šo Biotherm toniku vien vasaras beigās, bet izrādījās, ka tas ir tik lielisks, ka to iekļauju savā top 3 visu laiku labāko toniku sektorā, vienkopus stāvot līdzās Daytox un Kivvi Cosmetics tonikiem. Jau vien fakts, ka tonikam ir pumpītis to padara par izcilu. Arī pats līdzeklis ik rītu palīdz pamodināt sejas ādu un likvidēt visus netīrumus, kas nakts laikā uzkrāti.

Oriflame Novage Refining Foaming attīrošs līdzeklis sejai*
Atklājot daudzus jaunus zīmolus un produktus, mana interese noplaka par Oriflame, un kad PR pakā atradu veselu sēriju ar jauno Novage man likās, ko es darīšu ar tik daudziem produktiem, un domāju, ko iesākt ja nebūs labi. Krēmus un serumu sāka lietot draudzene un viņa bija sajūsmā. Teica, ka lieliskas mitrinošā sērija. Attīrošais līdzeklis stāvēja līdz brīdim, kad nolēmu riskēt un vēl aizvien priecājos, ka noriskēju, jo tas attaisnojās. Putojošais līdzeklis ārkārtīgi veikli likvidēja kosmētiku un nesausināja ādu. Neticēju, ka tas ir Oriflame zīmola produkts, bet pēc šī līdzekļa izlietošanas līdz pēdējai tā lāsītei, manas domas par Oriflame kopjošo kosmētiku samainījās, ka tagad liekas varētu pamēģināt arī vēl kaut citu.

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solutions tējas koka koncentrāts*
Salīdzinoši jauns produkts, bet tas tik ātri iekaroja manas simpātijas, ka nevarēju to neievietot starp sezonas favorītiem, jo tas perfekti tika, galā ar visām problēmās. Ļoti jaudīgs līdzeklis, kuras var dziedāt slavas odas. Salīdzinoši nesen uzrakstīju pilnu atsauksmi, tāpēc otru reizi stāstīt to pašu nav jēgas. Atsauksme.
Kiehl`s Ultra Facial Oil Free Gel Cream želejas krēms sejai*
Sejas krēms, kas tika iekļauts arī pavasara favorītos, bet atļāvos atkārtoti iekļaut, tāpēc, ka pilnībā to lieliskumu atklāju vasaras svelmē. Sejas krēms bija neticami mitrinošs un nogludinošs, parūpējoties, ka tas ir arī lielisks sabiedrotais kā bāze zem grima. Tās, kuras ir lietojušas Nivea Men After Shave Sensitive pēcskūšanās balzams kā grima bāzi, sapratīs, kad teikšu, kad Kiehl`s krēms padarīja ādu tikpat vienmērīgi, tikpat gludu un tikpat mitrinātu. Lieti piebilst, ka Kiehl`s sejas krēmu izlietoju līdz pēdējai lāsītei, kas tikai apstiprina to, cik krēms ir lielisks.

Korres Jasmin Lip Butter lūpu sviests
Ja pareizi atceros, tad par šo lūpu sviestu esmu ļoti maz rakstīju kā vien atrādījusi 24 stundu skaistuma rituālos kā ik rīta sabiedroto. Korres lūpu balzams ir ļoti biezs, ļoti bagātīgs un atgādina vairāk gelveida tekstūru ne kā sviestainu. Vispār jau Korres lūpu sviestu nedievinu tā kopjošo īpašību dēļ, bet gan toņa dēļ. Jasmin versijas sviestam ir superīgs nude tonis, kas ikdienā kalpo kā lūpu spīdums, tāpēc to uzklāju katru dienu. Tā noturība ir neslikta, bet nekas pārsteidzošs. Jebkurā gadījumā, Korres balzams man ļoti patīk, un tas bija uz mana skapīša katru rītu, kad uzklāju grimu. Visbiežāk to uzklāju pirms sāku uzklāt tonālo krēmu, pēc tam, kad visu uzlieku nost, notīru nost un tad vēlreiz uzlieku pa virsu, jo sajaukumā ar tonālo krēmu un pūderi uz lūpām, tas vairs neizskatās respektabli.

Lavera dezodorants ar apelsīniem un smiltsērkšķiem
Atklāju to pavisam nejauši, bet kopš tās dienas to lietoju un drīzumā jau būšu izlietojusi. Man ļoti patīk, ka Lavera dezodorants ir dabisks, bet tas veic savus uzdevumus izcili. Varbūt sporta zāli neizturēs, bet ikdienas gaitas  - bez problēmām. Jā, piekrītu kādai var nepatikt aromāts, tas ir normāli, tāpat kā spirta daudzums jūtamais, bet nevienā brīdī, neesmu izjutusi diskomfortu vai sausinošu sajūtu no dezodorants. Noteikti turpināšu lietot.
Toni & Guy Normal šampūns*
Interesanti, bet tieši no visiem šampūniem, kad lietoti pēdējo pāris mēnešu laikā konkrēti Toni&Guy ir tas pēc kura stiepjos visbiežāk. Šampūns pats par sevi ir paredzēts ikdienas lietošanai, tāpēc nevajag likt lielas cerības, ka tas ir ļoti attīrošs. Nē, ja šampūns ir paredzēts vairāk ikdienas lietošanai, tad tikai loģiski, ka tas ir vairāk kremīgs un maigāks. Lai arī es nemitīgi iepriekš lietoju konkrēti attīrošos, tad šovasar nemainīgi lietoju Toni&Guy. Viegls, patīkams un saudzējošs.

Syoss Color Refresher matu krāsas atjaunojošas putas, tonis - Red
Savas pārdomas ir lielisko atklājumu no Syoss jau biju paspējusi pāris reizes uzrakstīt, bet nav par ļaunu arī vēlreiz. Putas, konkrēti Red ir paredzētas, lai paildzinātu matu krāsas noturību. Mēs zinām, ka vasarā izbalē visas matu krāsas 2x ātrāk, tāpēc Syoss putas bijā kā veiksmīgs palīgs saglabāt matu krāsas intensitāti vēl nedaudz ilgāk.

Davine Alchemic Red kondicionieris sarkaniem matiem
Tā paša iemesla pēc kā Syoss iegādājos arī Davines Alchemix Red kondicionieri, kas izrādījās ir superīgs tonētājs tiem, kas plāno krāsot rozā matus, jo kondicionieris ir tik jaudīgs, ka 5 minūtēs blondi mati paliek elektro rozā. Sarkanīgiem matiem tas piedod papildu dzidrumu un spilgtumu, tāpēc šis kondicionieris nav tikai vasaras favorīts, bet patiesībā ar visa gada atklājums, kas nedaudz ļauj ilgāk pastaigāt līdz nākošam friziera apmeklējumam.

Dekoratīvā kosmētika
Essence Lights of Orient limitētās kolekcijas bronzeris*, tonis 02
Jau rakstot apskatu par šo kolekciju biju sajūsmā par abu toņu bronzeriem, kas bija ne tikai perfektos toņus, bet arī superīgā izpildījumā, 04 tonis, kas bija gaišāks bija superīgs blondīnēm, savukārt, 02 bija lielisks tumšākiem ādas toņiem, līdzīgi kā man. Iemīļoju Essence bronzeri tik ļoti, ka lietoju bez mitas visu vasaru un uz šo brīdi tas izskatās tik bēdīgi, ka produkts dabūjams nost vien no pašām maliņām. Perfekti klājās un turējās un tas viss par pāris eiro. Vasarā biju meklēt rezervi, bet nekā, Kolekcija bija tukšo izpirkta. Un bronzeri tai skaitā, Lai vai kā, bet Essence bronzeris bija man nr. 1 šovasar bez kura nebija iedomājama mana ikdiena.

Milani Baked vaigu sārtums, tonis - Luminoso
Slavenākais vaigu sārtums tūlīt aiz Nars Orgasm, kas slavu izpelnījies ne velti. Vaigu sārtums ir tik perfekts, ka līdz ko sāc lietot, tā ievelk atkarībā, un no tās nav iespējams tik ātri izkļūt. Pigmentēts, perfekti balansēts starp spīdumu un matējumu. Par toni labāk neizteikšos, jo tas ir nenormāli lielisks! Pats labākais, ka visās fotogrāfijās, kur uz vaigiem esmu likusi Luminoso, seja izskatās tik veselīgi mirdzoša un starojoša. Pievienojos sajūsmas pulciņam. Viennozīmīgi vaigu sārtums, kas iekļūs arī gada favorītos.

The Balm Mary Lou Manizer izgaismoājs
Šovasar atklāju ar priekš kaut ko jaunu - izgaismotājus. Līdz šim biju niekojusies ar Essence acu ēnām, bet beidzot nolēmu, ka laiks spert soli uz priekšu un izmēģināt vienu no iecienītākajiem iesācēju grupiņā. Mary Lou ir lielisks šampanieša krāsas izgaismotājs, kas tiešām iemācīja iemīļot izgaismotu sejas ādu. To ir iespējams lietot niecīgos daudzumos priekš ļoti dabiska un starojoša efekta, bet var lietot arī ar "smagāku roku", lai izskatītos kaut kā ka divas mirdzošas svītras. Nav jau nozīmēs, galvenais, ka pašiem patīk. Ikdienā pārāk ar to nevaru aizrauties, jo dienas beigās sejas izskatīsies 3x taukaināka ar papildu izgaismotāju, bet uz pasākumiem vai vakaram grimam, var droši likt vairāk.
Makeup Geek acu ēnas, toņi Cocoa Bear un Desert Sands (attēliem ilustratīva nozīme)
Bāc, uz sevi tik ļoti dusmojos, ka neesmu uzrakstījusi atsauksmi par MUG acu ēnām, jo tās ir izcilas. No kopumā man piederošajiem 10 toņiem, vasarā pie pirmās nepieciešamības ķēros konkrēti pie 2 toņiem, ar kuriem zināju nekad nenošaušu greizi. Desrt Sands ir silts, smilšu brūns un sinepju piejaukuma tonis, kas burtiski saskar ar jebkuru acu ēnu. Savukārt, Cocoa Bear ir šokolādes brūns silts tonis ar kanēļa pieskaņu. Abas ēnas ir neizsakāmi pigmentētas, lieliski pludinās, noturās visas dienas garumā pat bez bāzes pamatā. Es saņēmusies, ka man jāizveido vēl no 4 nieka acu grims un tad raksts būs gatavs jau publicēšanai.

Douglas Make-Up Kiss&Curl skropstu tuša*
Man ar skropstu tušām iet dažādi. Te viena patīk, te atkal nepatīk, bet šajā vasarā biju patīkami pārsteigta, kad atklāju Douglas zīmola skropstu tuša, kas sniedza visu to, kas man patīk - kuplumu un pagarinājumu. Vairāk gan kuplumu, bet man tik un tā patika efekts. Lietoju katru dienu bez izmaiņām, bet tagad, kad tā ir jau par sausu, šaudos un meklēju citas, jo lai arī cik ļoti kāda iepatikās, vienmēr esmu meklējumos pēc kaut kā vēl labāka.
Noturības un klājums ++.

Artdeco Collagen Lip Booster apjomu piešķirošs lūpu spīdums
Man galīgi neinteresēja apjoms vai ne apjoms, man galvenais ir tonis. Lai gan bildēs skatoties tas izskatās rozīgs, patiesībā tam ir siltāks apakštonis, kas vairāk sliecas uz bēšīgo/persikoto pusi. Lūpu spīdums ir patīkamas konsistences, kas rūpējas, lai tas turas pietiekami normālu laiku un neveido baltās līnijas, Vasarā lietoju ja ne katru dienu, tad ļoti, ļoti bieži. Protams, lai man tas uz lūpām būtu tikpat nude kā iepakojumā, pirms tam ar kosmētikas sūklīti noklāju nedaudz tonālo krēmu un tad pa virsu bēšo lūpu spīdumu. Tad efekts daudzreiz labāks, jo tāpēc, ka pašai no dabas sārtāks pigments lūpām, bēšie uz manis izskatās pārākā rozā.

L`Oreal Infallible Fixing Mist grima fiksators
Jau rakstīju salīdzinoši nesen rakstā visas savas lieliskās pārdomas par L`Oreal grima fiksatoru, kas mainīja manu redzēju par kosmētikas noturību un šādu produktu nepieciešamību kā tādu kopumā. Grims tiek nofiksēts tā, ka nav jāraizējās vai nekas nav izsmērējies, notecējis vai izbalējis. Lietoju visas vasaras garumā dažādos laikapstākļos un dzīves notikumos, kas nav šaubu - tas ir neaizvietojams.


Morphe Brushes M501 ota
Atklājot izgaismotāju sajūsmu un nepieciešamību, bija nepieciešama ota, kas atvieglos izgaismotāja uzklāšanu un rokoties caur internetu, vairāki blogeri un youtube vlogeri norādīja, ka 501 ota ir tieši tas kas nepieciešams. Taisnība ir! M501 ir perfekta priekš precīzas izgaismotāja uzklāšanas, jo tā neļauj nokļūdīties uzklājot pa zemu vai augstu.
Otas sariņi ir kvalitatīvi un pat pēc vairāku reižu mazgāšanas, otas nav sākusi pūkoties vai drupt. Tās forma un izpildījums nemainīgs.

Beautyblender® Liquid blendercleanser sūklīšu un otiņu tīrītājs
Nekad nebūtu domājusi, ka tik ļoti patiks oriģinālās Beauty Blender ziepes zinot, ka tās ir salīdzinoši dārgas, taču tajā brīdī nezinot, ko lai citu izvēlas, iegādājos BB ziepes. Jāsaka, ka tās ir ļoti patīkamas ne tikai aromāta ziņā, bet arī izpildījumā ziņā. Sūklīšus attīra līdz pilnībai, kas nozīmē, nav jāraizējas, ka iesēdušies pleķi paliks neiztīrāmi. Pāris reizes ar BB ziepes un viss kārtībā. Sūklītis kā jauns.

Vera Mona Color Switch Solo sūklis otu attīrīšanai*
No sākuma domāju, ka nevajadzīga lieta, bet beigās sapratu, ka lielisks palīgs, kad talkā nepieciešamas vairākas plakanās otas, bet aizķērušās tikai dažās. Mainot toņus, ātri pārbraucot arī ar plakano otiņu par šo sūkli, ota uzreiz ir tīra. Tikai es šo sūkli neizmantoju pūkainu otu tīrīšanai, jo ilgāk to darot, tas apgrauž otiņas matiņus un viņa paliek izspūrusi. Labāka plakanām mākslīgi sariņu otām, un tad problēmu nekādu. Viens tonis, notīra, un uzreiz brauc iekšā nākošajā tonī. Nav jāizmanto ūdeni, tikai paberzē un gatavs.

Beigās vēlos vien pieminēt, ka šajā rakstā neapkopoju visus, visus favorītu, tā iemesla pēc, ka daudzi produkti ir palikuši nemainīgi favorīti vēl no citām sezonām. Nav nozīmes atkārtoties, tāpēc iekļāvu šajā rakstā tikai jaunatklātos favorītus vasaras sezonā.
Citu sezonu favorīti: pavasaris, ziema, rudens 2015, vasara 2015

Noteikti vēlos uzzināt, kas ir jūsu labākais vasaras favorīts? Ja man jaizvēlas viens, tad tas būtu Essence bronzeris.

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR paraugu produkti vai dāvanas

7 komentāri:

  1. 1 favorīts?:) Vai tas ir iespējams izvēlēties tikai vienu?! :O Laikam, tad tas būtu tonālais Whipped Creme, kuru izņēma no pārdošanas, bet tieši šovasar es sapratu, cik superīgs viņš bija. No kopjošas kosmētikas - Wella Oil Reflections maska un Mossa nakts krēms. Par tiem visiem jau rakstīju savā blogā ierakstā par vasaras favorītiem:).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas laikam ir neiespējami, bet liek apsvērt visus par un pret, lai izfiltrētu labāko. :)

      Dzēst
  2. Mans favorīts bija vienkārši kokosriekstu eļļa,kuru lietojumprogrammas kur vien var 😃

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kokosriekstu eļļu ir viens lielisks skaistumkopšanas palīgs, kas izmantojums neskaitāmām procedūrām ;) Lielisks favoŗīts :)

      Dzēst
  3. Sorry,bij domāts- kur vien var 😆

    AtbildētDzēst
  4. Lielākā daļa Tavu favorīti absolūti ir arī manējie! :)
    MUG acu ēnas noteikti ir vienas pašām lieliskākajām un mana apsēstība ar tām nu nekādīgi neiet mazumā :D Uz Milani vaigu sārtumu skatos jau ļoti ilgu laiku un tiiik daudzi Youtube beauty guru viņu slavē - būs jānomēģina, it sevišķi pēc Tavas lieliskās atsauksmes!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MUG ēnas tiešām ir atkarību radošas, jo nevaru beigt ielūkoties mājas lapā, lai meklētu vēl kādu interesantu toni, lai gan zinu, ka īstenībā nemaz nav nepieciešams :D
      Uz Tavas ādas Luminoso izskatīsies lieliski, tāpēc noteikti iesaku pie pirmās izdevības to iegādāties!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan