The Body Shop tējas koka koncentrāts

15.09.16

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solutions tējas koka koncentrāts pie manis nonāca manas sejas ādas grūtākajā brīdī, kad vasaras sezona sāka lēnām bīdīties uz rudeni, un tas vienmēr sekmē to, ka uz manas ādas sāk neizmērojami daudz mesties visādi izsitumi un pumpas. Tējas koka eļļa ir mans ādas kopšanas varonis jau vairāku gadu garumā, tāpēc, protams, es lielas cerības lieku uz The Body Shop Tea Tree sērijas jaunāko jaunpienācēju - tējas koka koncentrātu.
Līdz šim tējas koka eļļu izmantoju tīrā veidā, uzklājot to ar vates kociņu un problēmzonu, tāpēc sākumā nedaudz šaubījos vai The Body Shop koncentrātu tik droši var lietot uz ādas. Protams, ražotājs min, ka nav vēlams uzklāt ap acu zonu, un tam es varu piekrist, jo var sakairināt ādu acu zonas rajonā. Tāpat, nekādā gadījumā nevajadzētu pieļaut tiešu saskari ar gļotādu, gan acu, gan mutes, jo tas tiešām var beigties bēdīgi, tāpēc to jāatceras lietojot ne tikai šo koncentrātu, bet visu citu kā sastāvā ir tējas koka eļļa.

Ražotājs
Tīra tējas koka eļļa vieglā, ātri uzsūcošā formulā, kas piemērota uzklāšanai ikdienā uz visas sejas. Palīdz mazināt ādas iekaisumus un padara ādu tīrāku. Satur arī tamanu eļļu, alveju un lucernas eļļu.
TBS mājas lapā tiek norādīts, ka šī koncentrāta sastāvā tējas koka eļļa tiek ņemta no Kenijas, savukārt alveja no Meksikas. Bez abiem komponentiem, ir vēl virkne citu, bet to galvenais mērķis ir viens - sniegt tīrāku ādas izskatu un nomierināt ādas stāvokli. Priekš manis tas viss izklausās pat ļoti labi.
Pirms ķeros klāt pie koncentrāta lietošana un efekta, nedaudz vēlos pakavēties pie koncentrāta vizuālā izskata. Es dievinu smaragda zaļās krāsas stiklu un to "smagumu", kas rokā ieguļ perfekti. Vispār, skatos un brīnos cik ļoti man patīk mājās gatavotās/vintage aptiekas stila iepakojumi apvienojumā ar stingro plastmasu un stiklu. Super, super! Ļoti veiksmīgs vizuālais pasniegšanas formāts.
Koncentrātam ir tipisks tējas koka eļļas aromāts, bet līdz ko tas tiek uzklāts uz ādas, tas ir daudz vieglāk, ūdeņaināks un nav tik spēcīgs uz ādas kā tējas koka eļļa. Interesanti, ka koncentrāts ir ražots Taizemē, kas pieļauju domu, arī spēlē nozīmīgu lomu šī produkta izstrādē.
Ražotājs norāda, ka optimāli to ir jālieto vidēji 3-4 pilienus, un tas ir jālieto pirms mitrinātāja vai sejas krēma.
Man personīgi, ar 3 pilieniem ir stipri pa maz, tāpēc ik vakaru uzklāju vidēji 7 pilienu plaukstās, un vienmērīgi uzklāju uz sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Lai arī tas nav tik jaudīgs kā tējas koka eļļa. mēs taču negribam pirms gulētiešanas cīnīties ar asarojošām acīm?
Ja uz plaukstām paliek pāri koncentrāts, uzklāju pārējo uz dekoltē zonas, jo arī šajā zonā, tāpat kā uz kakla, mēdz uzmesties dažādas sīkas pumpiņas.
Pēc koncentrāta uzklāšanas, tiešām iesaku lietot pēc tam arī sejas krēmu vai vienalga kādu mitrinošu vai barojošu krēmu, jo pretējā gadījumā, pēc koncentrāta mana āda paliek neizturami velkoša un sausa, ka uzreiz steidzos smērēt uz nakti iemīļoto Biotherm Blue Therapy Cream in Oil sejas krēmu, kas momentāni noņem nepatīkami velkošo sajūtu. 

Pats galvenais, ko jūs noteikti gribat zināt - efekts? Jā, TBS koncentrāts palīdz manai ādai, un palīdz tieši apturēt un risinātas sīkas problēmas, kas tiešām raksturīgas problemātiskai ādai. Ja uzmetas sīkas smalkas pinnes, tās ātri vien pāriet. Ja uzmetas sarkani pleķi, arī uzreiz tiek risināta problēma, un pāris dienām to vairs nav, bet kad parādās jau nopietnākas problēmas, kā sāpošās pumpas, tā koncentrāts procesu nespēj tik ātri paveikt. Tas nav arī viņa uzdevums, tam ir paredzēti daudzreiz jaudīgāki produkti, kas nopērkami aptiekās. 
Es TBS koncentrātu redzu kā patiešām lielisku palīgu problemātiskas ādas kopšanai, un tā kā man ir problemātiska sejas āda, tad šis ir neatņemams produkts ik vakara rituāliem. Man ļoti patīk, ka pamostoties no rīta var konstatēt, ka sejas āda izskatās un jūtās tīrāka un mazāk problemātiska, pateicoties tam, ka pumpiņas ir izsausinātas un ātrāk dzīst. 
Ja man šobrīd būtu padsmit gadi, tad lūgtos lietot šādu līdzekli, nevis tādu kā tolaik, kad veikalos populārākais produkts bija Clean&Clear toniks, kas problēmas tikai saasināja. 

Aplausi The Body Shop par šo koncentrātu, kas problemātiskas ādas cilvēkiem ir atvieglojis ikdienu par kripatiņu vairāk, jo āda patiešām pēc vairāku nedēļu lietošanas izskatās un jūtas daudz labāk. Pat pēc sejas tīrīšanas procedūras, kad likās, ka sejas āda izskatās šausmīgāk kā pirms tās, tad lietojot šo koncentrātu nedēļu bez pārtraukuma, sarkanums ir pārgājis un dziļām pumpas arvien ātrāk sākt atkāpties, kas nozīmē, ka ne tikai labs palīgs ikdienā sejas ādas normas uzturēšanai, bet arī sniedz dubultspēcīgu efektu pēc ādās tīrīšanas procedūrām.

_____________________________________________________________
The Body Shop produktus iespējams iegādāties tikai The Body Shop veikalos
Cena: 22.90 €/ 50 ml
Vairāk informācijas: mājas lapaFacebook, Instagram


raksts satur testa produktu no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan