Zanda&Life jau 4 gadi + konkurss

17.11.15

Njā, laiks nu gan steidz.. Pirms 4 gadiem, 17. novembrī, tapa mans pirmais bloga ieraksts un domāju, ka tā diena manā dzīvē bija pagrieziena punkts Tajā brīdī mainījās it viss. Gan es kā cilvēks, gan mana pasaule. Četru gadu garumā esmu piedzīvojusi virkni emocijas, kā labas, tā ne tik jaukas, bet vienmēr ir palikusi mana vēlme rakstīt un jums stāstīt par saviem atklājumiem un vilšanām.
Šī laika posma gaitā esmu satikusi virkni lieliskus cilvēkus, tai skaistā ne tikai blogkolēģes, bet arī sava bloga lasītājas. Esmu lepna un pagodināta, ka ir cilvēki, kas manu blogu lasa jau kopš pirmsākumiem, zinot, ka man nebija ne pieredzes, ne sajēgas par to, ko daru, bet es mācījos un pilnveidoju sevi, savas domas un sajūtas, kas būvē šo manu dienasgrāmatu. Jūsu šo gadu garumā ir kļuvis daudz vairāk un ja sākumā, manu blogu lasīja vien 10 cilvēki, tad tagad jūs esat krieni, krieni vairāk.

Blogs kalpo arī kā vieta, kur nolikt savas atmiņas un emocijas, jo es vairs sevi neatceros pirms 4 gadiem, bet atverot rakstus, pētot attēlus (drausmīgās kvalitātes) un rakstīto tekstu, es atceros sevi, to jaunieti, toreiz vien tikko sasniegusi 17 gadus. Tagad man ir 21, kas liekas ir daudz, jo tā persona, kas es biju, vairs neesmu sen, tāpēc varu teikt, ka 21 ir daudz (lai gan tā nu tas patiesība nav).
Blogu sāku rakstīt ne tikai kā eksperimentu savām prasmēm, bet arī kā vietu, kur rastu prieku, jo mana pasaule tajā laikā nebija tā vieglākā. Blogs man palīdzēja atrast sevi un deva iespēju kļūt no sirds laimīgai!

Varbūt tas ir notrallināts sakāmais, bet bez cilvēkiem, kam interesēja tas, ko es daru, es nekad nebūtu neko sasniegusi. Mani neviens, nekad nebūt pamanījis, man nebūtu iespēja stāstīt savu skolnieces depresīvo stāstu nevienam tālāk, lai citi arī zina, ka apcelšana un dziļas skumjas nav jātur sevī, sevi ir jāpilnveido, un jūs bijāt blakus visu šo laiku.
Ah, tik daudz, ko stāstīt, bet es gribu vienkārši pateikt PALDIES!

Es labprāt uzdāvinātu balviņas visām, bet šoreiz kaut mazumiņu no tā, ko devušas esat man, vēlos vienai no lasītājam uzdāvināt šo patiesi smaržīgo un skaisto komplektu no Rituals..
Izvēlējos Ritulas..., jo šis zīmulis būvē skaistumu uz sajūtām un man šķiet, ka skaistums bez iekšējā balansa nemaz nepastāv, tāpēc šādu patiesi garšīgi smaržojošu komplektu esmu gatava dāvināt jums. Nespēju izlemt kādu aromātu, bet šim aromāts man iepatikās ar to, ka diezgan salds, bet silts un piezemēts. Tāds kā man patīk, un domāju patiks arī kādai/-am no jums.
Ayurveda Rituals... komplektā ietilpst:

  • Yogi Flow dušas putas (pilnizmēra)
  • Shanti Shower dušas eļļa (pilnizmēra)
  • Honey Touch ķermeņa krēms (70g)
  • Himalaya Scrub ķermeņa skrubis (125g)
a Rafflecopter giveaway
Konkurss norisināsies līdz 27. novembrim, tāpēc piesakaties laikus! Galvenie nosacījumi, lai piedalītos izlozē ir sekot blogam caur GFC vai Bloglovin un bloga lapai Facebook.
Ar uzvarētāju es sazināšos privāti, tāpēc atstājiet tos e-pastus konkursa formā, kurus lietojiet. Ja uzvarētājs 3 dienu laikā nesniedz atbildi, balvu izlozēju citam cilvēkam.

PALDIES! Un, visām novēlu veiksmi!
&z

* fotogrāfijas avots

24 komentāri:

  1. Sveiciens bloga jubilejā un lai arī uz priekšu iet tikpat raženi!
    Man ļoti patīk Tavs godīgums un daudzveidīgās atsauksmes!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Ja ir cilvēki, kuriem interesē mans viedoklis, tas tikai vairo motivāciju strādāt cītīgāk :)

      Dzēst
  2. Daudz baltu dieniņu!
    Lai izdodas tas, kas iecerēts...
    Lai piepildās sapņi gan lieli, gan mazi ...
    Lai nepietrūkst dzīvesprieka un enerģijas ...
    Hip, hip, urrā!

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu! 4 gadi nav maz, bet vēl tik daudz vēl priekšā. Lai vairāk piedzīvojumu, atmiņu, sajūtu, prieka un gandarījuma! Bučas!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Daudz tiešām ir priekšā, bet dažkārt ir sajūta, ka laiks varbūt likt visu malā, bet vienmēr palīdz motivācija un gandarījums par iepriekš izdarīto :)

      Dzēst
  4. HIP HIP URRĀ daudz laimes bloga DZIMŠANASDIENĀ! :)

    AtbildētDzēst
  5. No sirds sveicu!

    Lai iedevsma vienmēr ir ar Tevi, radošums nepamet un vēlme stāstīt saviem lasītājiem par foršām lietām aug augumā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies! :)
      patiess un precīzs novēlējums!

      Dzēst
  6. Sirsnīgi sveicieni un bučas!!
    Lai arvien ir iedvesma un spēks turpināt darboties! :)

    AtbildētDzēst
  7. Apsveicu :)
    Lai turpinās forši un tev harmoniski ;)

    Ilze

    AtbildētDzēst
  8. Jau 4 gadi!! Wow! Apsveicu!! ;)

    AtbildētDzēst
  9. Lai iedvesma nepamet! Skaistums ir tā tēma, kurā var smelties laikam mūžīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Ja skaistums interesē nemainīgi, tad, protams, tēma, kas vienmēr aktuāla un interesanta :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan