Baltic Beauty 2015 - mani iespaidi un pirkumi + mana Dzimšanas diena

08.11.15

Nemainīga tradīcija paliek apmeklēt Baltic Beauty (turpm. BB) izstādes, un šogad tā bija īpaša. Vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, 6. novembris ir mana Dzimšanas diena un šogad es sasniedzu savu pasaulīgo pilngadību. Tās emocijas un prieks, kas piektdien gūts.. ak, cik pateicīga varu būt par katru cilvēku, kas ir manā dzīvē.. Un, otrkārt, skaistumkopšanas blogu autorēm un dažādu citu portālu un žurnālu redaktorēm bija iespēja piedalīties patiesi interesantā pasākumā par kuru rūpējās Oriflame - Beauty Lab. Par pasākumu, par domām par visu izstādi un pārējo iespējams lasīt zemāk.
No paša rīta, mēs devās uz izstādi ar šādu dzelteno transportu, kas bija tik forši! Nezinu, laikam uzjundīja skolas laika atmiņas par ekskursijām uz lielo Rīgu (es mācījos piepilsētas skolā).
Pa ceļam līkumojot caur sastrēgumiem, mēs jauki tērzējām un klačojāmies par par dažādām tēmām. Kā redzat, mums iet jautri!
 Pie kasēm jau bija izveidojusies ārkārtīgi ievērojama rinda, kas liecināja, ka sievietēm piektdienā, plkst. 11. 00 uz darbu nav jāiet :D Ar baltiem laboratorijas halātiņiem, mēs devāmies uz Oriflame Beauty Lab stendu, kas bija izveidots patiešām ļoti glauni.
 Šogad Oriflame stends pārtapa par sava veida laboratoriju, "pētniecības centru", kur iespējams iepazīties un izpētīt Oriflame produktus. Stendā tika piedāvātas 3 aktivitātes: grima konsultācijām pie make up mākslinieces Kristīnes Čakares, pieregšitrējoties par Oriflame klientu un veicot pasūtījumu, laimēt kārdinošas un patiesi patīkamas balvas. Un, foto aktivitāte, kuras ietvaros, publicējot sociālajos tīklos bildi ar mirkļbirku #OriflameBeautyLab, iespējams iegūt vienu no trim kosmētikas komplektiem 50 EUR vērtībā.
Grima māksliniece Kristīne Čakare un viņas kolēģi izstādes laikā, kas jūs sagaidīs Oriflame stendā
 Mums bija iespēja visu pamēģināt un pat izvēlēties vairākus produktus, kas iekrituši sirdī. Vēlos, piebilst, ka jaunie Giordani Gold produkti ir patiešām lieliski! Jaunā skropstu tuša, uzacu tuša, tonālais krēms. Gandrīz viss, kas ir lietots ir tiešām lieliski. Tagad pamēģināšu grima bāzi, kas arī likās ļoti patīkama pēc tekstūras, bet par pārējo neko nevaru vēl pastāstīt.
No K uz L: Alksne, es, Santa un Signe
foto: publicitātes foto
Runājot par pašu izstādi, šogad, pirmo reizi, man bija tikai pusstunda, lai kaut ko nopirktu. Skrēju un ķēru, kas pirmais iekrita acīs. Šoreiz, Just Cosmetics, par kuru tik labas lietas dzirdēju no Santas. Nopirku sen kāroto acu ēnu paleti un acu ēnas, kā Laura Alksne teica: "ārpus savas komforta zonas", pēc kuriem patiesībā nedaudz skumstu, jo pēdējā laikā krasojos vien violetos un dedzinātu rozīņu toņos. Vēl biju aizgājusi līdz LoveMakeup stendam, kur pārdeva slaveno NYX konsturēšanas un izgaismošanas paleti par kuru biju nedaudz vīlusies, jo pigments jau smuks, bet izgaismotāji tādi vairāk kā setting pūderi ar mirdzumu.
Trind nagu duo komplektu saņēmu kā iepazīšanās starta komplektu ar šo jauno zīmolu, kurš drīzumā būs pieejams arī aptiekās.
Skatoties, ko ieguva citas meitenes, nedaudz nožēloju, ka man bija tik limitēts laiks, bet priekšniecei bija pārsteigums manā Dzimšanas dienā un viņa mani cītīgi gaidīja itāļu restorānā, bet kur tad es - skraidīšu kosmētiku medīt, kuras tā jau pietiekami daudz?
Piektdiena bija īsta dāvanu diena, jo izstādes laikā man zvanīja kurjers, kas atveda Kiehl`s Ziemassvētku kolekcijas paciņu, arī Douglas iepriecināja ar jaunajiem Artemis Med produktiem, kas izskatās daudzsološi.
Tā kā man bija Dzimšanas diena un jaunas ēnas ar kurām spēlēties, tad vakarā dodoties ar kompāniju spēlēt boulingu un svinēt svētkus, izveidoju košāku grimu. Just M-250 ēnas kopā ar brūno toni locījuma līnijā, bet M-116 pa visu plakstiņu.
Ļoti atvainojos, bet mana seja pēdējā laikā izskatās tuvu šausmām. Jau 3 nedēļas cīnos ar savu zodu, bet beidzot var redzēt nedaudz uzlabojumus. Tā ir, ka sāc attīrīšanas kursu no visiem toksīniem.
Piektdien es diemžēl netiku uz atklāšanas pasākumu jaunās DMDM (Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs) Somijas stikla mākslas izstādi, bet apsolos, ka brīvdienās aizbraukšu, jo mana paziņa bija dalotites ar to sociālajos tīklos. Izstāde izskatījās patiesi skaista! Pietam, savā Dzimšanas dienā biju kinoteātrī un skatījos jauno Bonda filmu "Spektrs". Skaista, skumīga, bezgala eleganta un specefektiem bagāta filma. Iedomājieties, cik piektdiena bija emocijām bagāta! Un, tas vēl turpinājās vakar, jo vakar notika Dzimšanas dienas svinības ģimenes lokā, kur varēju gatavot un cienāt visus ar dažādiem gardumiem.

Lai gan sāku stāstīt par BB 2015 izstādi, bet beigas vēlos veltīt pasakot paldies par to, ka man apkārt ir tik lieliski cilvēki un par katru es varu pateikt milzīgu pateicību! Arī par to, ka man ir bloga lasītāji, kas uzticami mani lasa jau vairākus gadus.
Tagad esmu par gadu vecāka. Vai par gadu gudrāka? Iespējams, bet gudrums nemērās gados, tas mērās dzīves pieredzē. Es dzīvi vēl mācos, tāpēc ir augšas un lejas, bet dzīve ir lieliska, kura ir jābauda. Katram baudīšana, izpaudīsies citādi, bet galvenais, lai nes sev gandarījumu. Domāju gadi nedaudz ietekmē bloga saturu, jo ar katru gadu saprotu, ka mani interesē daudz vairāk nekā dekoratīvā vai kopjošā kosmētika, bet atzīšos, nedrošība attur spert soli citā virzienā, jo vienmēr ir jautājums - kurā? Es nezinu, bet prom neiešu. Tas tik un tā paliks Zanda&Life un turpināšu rakstīt par kosmētiku, bet nezinu cik daudz.

Kā jūs pavadījāt savu nedēļas nogali?
&z

8 komentāri:

  1. Sveicieni svētkos!
    Gaidīšu bildes un atsauksmi par just paleti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ;)
      Just palete ļoti laba. Magnētiska un ķer klāt visu, kam metāliska apakša. Beidzot visas ēnas būs iespējams salikt vienkopus :)

      Dzēst
    2. Es ar esmu šīs paletes īpašniece, man gan to atveda no maskavas par 3.00€ :) magnēts gan stūros nedaudz ceļas uz augšu, bet par tādu summu ir vnk kauns sūdzēties. 😂 p.s. Atkārtoti sveicu ar visu skaisto, kas notiek dzīvē :* bučazzz

      Dzēst
    3. Man šo paleti vajadzēja, lai beidzot vienkopus saliktu savas individuālās ēnas un beidzot esmu apmierināta ar paletes izmēru. :) Magnētiņš tiešām nedaudz lec uz augšu, bet pirmajam laikam būs labi :)

      Liels, liels paldies par laba vēlējumu! <3

      Dzēst
  2. Apsveicu ar pagājušajiem svētkiem! :) Ēnas skaistas, lieliski izceļ zaļumu acīs :) Es arī sapirkos ēnas ārpus savas komforta zonas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pateicos!! :)

      Jā, jau redzēju. Ārkārtīgi skaisti toņi, ka nevaru sagaidīt, kad atradīsi un acīm! ;)

      Dzēst
  3. Sirsnīgi apsveicu dzimšanas dienā!
    Lai piepildās visas vēlēšanās un lai dzīvē labie mirkļi ir daudz daudz vairāk :)))

    R.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan