Mēneša atskaite - septembris

02.10.15

Sveicu ar rudenīgā oktobra sākšanos! Diemžēl atskaite par septembri top tikai 2.oktobrī, jo vakar bija mani mazie vārda svētki un vakaros pēc darba vai studiju mājas darbiem, jūtos nedaudz vairāk izsmelta, ka jau pēc 00:00 nav spēka rakstīt produktīvus rakstus. Man liekas, septembris bija izdevies, jo man tas nesa jaunus pārbaudījumus un notikumus manā dzīvē. Vairāk vai mazāk, lielākās pārmaiņas ir tieši šajā frontē, bet man viss patīk, jo satiekot jaunus cilvēkus un vairāk strādājot ar saviem kolēģiem, es saprotu, ka esmu īstajā vietā un brīdī. Kā jau ierasts šajā rakstā - favorīti, izlietotie produkti un jaunumi, kas nākuši un gājuši septembra mēnesī.
Favorīti
The Body Shop Oils of Life intensīvi atjaunojoša eļļa sejai - šī eļļa kā tiešām sola ,ir kā jauna dzīvība manai sejai, jo lietoju katru dienu kopš augusta beigām, divas reizes dienā, un varu teikt, ka šī eļļa ir lieliski normalizējusi manu sejas ādas stāvokli. Vairs nemetas nekāda sāpīgas pumpas vai zemādas izsitumi. Sejas āda neniķojās, jo esmu sapratusi, jo primitīvāka kopšana jo labāk. Un, tas aromāts! Vienkārši kūstu!
Catrice Liquid Camouflage konsīleris (020 Light Beige) - kā sāku lietot septembra pirmajā nedēļā, tā šodien atskārtu, ka esmu izlietojusi veselu iepakojumu. Šodien vairs nebija iespējams neko vairs izskrāpēt laukā no sieniņām. Manuprāt, tas izsaka visu manu mīlestību pret šo konsīleri.
Oriflame 5-1 Wonder Lash skropstu tuša (Black Brown) - DIEVINU! Tik ilgi gaidīju brīdi, kad to dabūšu atkal savās rokās, līdz beigās saņēmos un reģistrējos Oriflame kā konsultants, lai sev iegādātos šo lielisko tušu! Visu šo laiku kopš pārtraucu lietot, mēģināju citas, bet ar visām citām man izskatījās, ka nav skropstu, bet šī sniedz tik skaistas un garas skropstas, ka pamostas vēlme pēc clumpy skropstām! Raksts šeit
H&M Beauty Lip Colour To Go lūpu krītiņš (Chocs Away) - par šo stāstu visiem un nēsājot to teju katru mīļu septembra dienu, daudzus esmu "pielauzusi" iegādāties šo skaistuli! Matēts, krēmīgs, pigmentēts un galvenais - brūns! Visa mēneša garumā, man regulāri uzdeva jautājumu - ka tu viņu noasini? Laikam saprotu, ka tas ir aktuāls jautājums, bet šobrīd asinu ar Essence asinātāju un viss super.
Indola Innova Volume&Restructure apjoma piešķirošs sprejs - produkts, kas matiem sniedz neticamu apjomu, papildus aizsargājot pret karstumu. Lai arī ielieku šo favorītos, tam ir milzīgs mīnuss - ārkārtīgi izsausina galvas āda alkohola denāta dēļ, kā rezultātā, neciešami veidojas galvas nieze un citas problēmas. Katru dienu nelietošu, bet svētku reizēs izturēšu nepatīkamo blakusefektu
Batiste Strenght&Shine sausais šampūns - kad pārstāju lietot Batiste un pamēģināju Lush, teicu, ka Lush daudzreiz labāks, bet atkal satiekoties ar Batisti, es saprotu, ka nē - Batiste ir superīgs, jo biju jau aizmirsusi tie lielisko "svaigo" efektu, ka mati papildus dienu vai divas nav jāmazgā. Paradokss, bet no visiem mēģinātajiem (esmu mēģinājusi gandrīz visus) tieši šis un Original ir vismīļākie.

Turpinot par favorītiem, bet ne kosmētikas.

Mēneša notikumi
  • Septembris bija īsts pasākumu laiks, jo visa mēneša garumā apmeklēju veselus 3 mediju pasākumus - H&M Beauty, Kiehl`s un Artistry. Bildes no pasākumiem nav, jo pēdējā laikā ir pazudis vēlme par pasākumiem rakstīt, bet apsolos laboties, Kopumā varu teikt, ka pasākumi ir interesanti un vienmēr ir forši satikt pazīstamus, un arī jaunus, cilvēkus.
  • Intervija priekš mājas lapas Blogsale.lv  - ja esat palaidušas garām šī interesantā koncepta mājas lapas interviju, kur, līdzīgi kā Arta`s Place, iepazīstina ar Latvijas skaistumkopšanas blogerēm. Intervija šeit.
  • Sarkanis mēness - atzīšos, nekad nebiju redzēju pilno mēness aptumsumu, tikai astronomijas stundu (sveiciens skolotājai Eglītei) video materiālos., bet dzīvē ne reizi. Speciāli cēlos un skatījos un jāsaka, ka skats bija biedējoši skaists! Rūsgani sarkans mēness, kas zemā leņķa iespaida likās kā milzu plācenis debesīs bija iespaidīgs. Skaistas atmiņas glabāsies līdz 2033. gadam, kad nākamreiz šādu redzēsim (tad man būs jau 39 gadi!!!). Vai jūs arī redzējāt šo parādību?
Mēneša kultūras deva
Septembrī neesmu noskatījusies nevienu filmu vai aizgājusi uz teātri, bet apsolos laboties. Man prieks, ka ar oktobri atsākas seriālu sezona un tagad es vairāk pievērsīšos kinematogrāfijai. Toties, mana kultūras deva ir biroja telpu remonts. Pirms jūs padomājiet, kāpēc taisāt paši, atbildi pateikšu uzreiz - daļēji notiek arī telpu restaurāciju, lai spētu saglabāt skaistās pagājušā gadsimta pēdas un to ir grūti nodefinēt kādām citam cilvēkam. Tās sajūtas, kad paņem rokās senlietas, vecos kabatpulksteņus, trauku servīzes un sajūtu to "elpu", ir neatkārtojamas.  Ir gandarījums, ka piedalies kā jauna mākslas darba tapšanā, un jau tagad zinu, ka jaunajā birojā man ļoti, ļoti patiks. p.s. būs jaunas un skaistas vietas produktu fotogrāfijām.

Izlietotie produkti
Bioderma Node DS+ pretblauzgnu šampūns - tikai tad, kad pārstāju to lietot, sapratu, cik labs tas ir. Jau rakstīju kā man neveicās ar SchwarzkoftProfessional Color Freeze sēriju, tad lūk, lai izlabotu problēmu nācās lietot tikai šo šampūnu, Vienīgais Bioderma produkts, kas līdz šim patiešām ļoti patīk. Noteikti pirkšu atkārtoti!
Pien- Dairy Spa putas sejas attīrīšanai - lielisks produkts, ko turpināšu lietot vēl un vēl, bet kamēr sejai pārmaiņu periods, lietot citu mazgāšanas līdzekli. Noteikti pirkšu atkārtoti.
Clarins Pure Melt Cleansing želeja - izlietošu šī brīža lietoto Rival de Loop un pirkšu šo, jo tik ātru un efektīvu līdzekli nebiju lietojusi. Ja vakarā ir slinkums noņemt kosmētiku, nevajag lietot mitrās salvetes, šis noņems kosmētiku vēl ātrāk. Uzklāj, iemasē, noskalo un seja tīra. Atsauksme
L`Occitane Jasmin & Bergamote dušas želeja (mini) - patīkams un uzmundrinošs aromāts, ko labprāt lietoju no rītiem vai svētdienās, kad dodos dušā. Vairāk aromāta notis dominē jasmīns, bet bergamote arī liek par sevi manīt. Pēc tekstūras, patīkama dušas želeja, bet nekas ārpus šīs pasaules.
Barbara Hofmann Beauty Cleanser dezinfekcijas līdzeklis un Special Soap ziepes kosmētikas otiņu tīrīšanai - cik lielu fui varu teikt par dezinfekcijas līdzekli, jo tā aromāts ir tikpat slikts kā bērnībā mušu inde, tad tikpat labas uzslavas saku par šī ziepēm, kas nemaldos jau bija trešais iepakojums.
Oriflame kosmētiskais sūklītis - neteikšu, ka tas ir labāks par Beauty Blender, bet efekts ir tuvu līdzīgs, tāpēc man patīk un lietoju šo, bet diemžēl tā kā tas vairāk atgādina gumijotu nevis auduma sūkli, tad ātrāk arī izjūk.

Jaunumi
Septembra pirmā nedēļa nesa daudz un dažādus jaunumus. Protams, vislielākais jaunums Latvijā - H&M Beauty kosmētika par kuru rakstīju šeit. Tāpat Essence un Catrice iepazīstināja ar daudziem lieliskiem (un mazāk lieliskiem) produktiem par kuriem garo un izsmeļošo rakstu ir iespējams atrast šeit.
Septembrī notika arī mana atkal satikšanās ar Batiste sausajiem šampūniem un varu teikt - es atkal esmu sajūsmā. Šoreiz gan lietoju tādu, ko iepriekš nebiju lietojusi, bet favorītos jau lasījāt, ka tieši Strenght&Shine ir mans šī brīža izcilākais favorīts. Iestājoties vēsākam laikam sāku domāt ne tikai par siltām drēbēm, bet arī par siltiem vakariem, kam noskaņojumu palīdz radīt Laureta Candles, kas otro gadu ir manas absolūtās favorītes. Tiesa, pērku tikai vienu, pašu mīļāko aromātu - Apelsīns. Īsumā varu pateikt, ka tās ir 100% dabīgas sveces no rapšu vaska.
Kiehl`s pasākumā mūs lutināja ar dažādiem labumiem un prezentācijām par jaunumiem. Vislielākais Kiehl`s sezonas jaunums ir Midnight Recovery māsa sejas ādai no rītiem. Neesmu vēl mēģinājusi, lai teiktu, ko vairāk, bet sāku lietot viņu matu masku un esmu sajūsmā. Tāpat kā par acu krēmu, kam tiek mainīts iepakojums uz ,manuprāt, daudz ērtāku un parocīgāku.
Pavisam nesen paviesojos arī Artistry pasākumā, kur bija iespējams uzzināt par skaisto Hydra - V sēriju (zilajā iepakojumā). Pagaidām nekas nav lietots, bet ir dzirdētas tīri labas atsauksmes par produktiem. Viens ir skaidrs - iepakojums šiks!
Jau augstāk minēju, ka nevarēju sagaidīt savu Oriflame skropstu tušu, tāpēc reģistrējos un pasūtīju pie reizes veselas divas. Un arī jaunu kosmētikas sūklīti, jo iepriekšējais jau bija nokalpojis savu laiku.
Manuprāt, skaistākais jaunums no L`Oreal La Vie En Rose rudens kolekcija, kas līdzīgi kā pagājušajā gada Pure Reds kolekcijas pārsteidz ar skaistiem rozā toņiem dažādiem ādas toņiem un gaumēm. Protams, saskaņoti klāt arī nagu laku toņi. Ja interesē, veikalos jau pieejama no šīs nedēļas.
Neiztiku arī bez dažādiem nepieciešamajiem produktiem, kas bija jau beigušies. Piemēram, Bioderma šampūns un ziepes otu tīrīšanai. Pie reizes, iegādājos arī ilgi meklēto Eveline skropstu serumu, kas ir absolūti lielisks. Kombinācijā ar Oriflame skropstu tušu, sniedz tiešām tādu efektu kā ar mākslīgajām skropstām.
Ar draudzeni pastaigājoties pa t/c Atrium Azur iegājām Mimiko veikalā (Misha kosmētika), kur iegādājāmies sejas maskas un otu tīrīšanas līdzekli. Slavenais BB krēms neuzrunāja, bet paraudziņi ir, pamēģināšu.
Un, visbeidzot, svaigākas un intriģējošākais jaunums - Mossa Vitamin Oil Coctail sejas eļļa. Lieku lielas cerības uz šo, bet redzēs kāds būs efekts. Aromāts gluži tāds pats kā Vitamīnu kokteiļa sejas krēmam.

Šovakar rakstot šo rakstu, ko biju plānoju pabeigt jau septembra pēdējā dienā, domāju par to, cik ir labi, ka var ieritināties siltajā halātā, dzert Coca Colu nedomājot par kalorijām (īstenībā, nekad to nedaru) un saliekot pa plauktiņiem šodien gūtās emocijas no Ziemassvētku Preses dienas, papildus noskatoties iemīļotos youtube beauty kanālus (vai filmu), doties gulēt. Cik labi, ka ir tas miers un  iespēja veltīt laiku tikai sev, jo saprotu, ka ar katru savas dzīves gadu (Dzimšanas dienas depresija tuvojas :D), vieglāk nepaliek. Es jau sāku izklausīties kā ome. LOL

Kā izpaužas jūsu ideālais vakars sev? Rakstot, lasot?
&z

10 comments:

  1. Izlietoju Mossa eļļas paraudziņu - ļoti iepatikās aromāts un produkta vieglums. Lietoju gan tikai dekoltē zonai, jo sejai man eļļas īsti neder. Domāju, ka vajadzēs iegādāties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām neesmu lietojusi, jo ārkārtīgi patīk TBS eļļa, bet būs laikam jāsāk lietot. :) Interesanti novērojumi, tagad motivācija lietot :)

      Dzēst
  2. Es un ,an stāsts par Batiste.. Gribas, bet kā nēesmu iegādājusies tā nēesmu. Neko gan jau pienāks arī mans laiks šim produktam :) Barbara Hofmann ziepes ir izcilas... Es ar viņām spēju atmazgat beauty blender no HD tonālā krēma, ko nespēju izdarīt ar Solid ziepēm. :) Interesanti oar Oriflame tušu.. Man viņa nu kaut kā tā, bet tas viss noteikti tapēc, ka man patīk savādākas birstītes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši pateicoties Tev atklāju šīs ziepes un jāsaka LIELS paldies! Viss ir tiešām kā Tu saki, jo Solid ziepes man stāv nelietotas, tāpēc, ka šīs paveic visu darbu 100x labāk :)
      Man šī tuša iepatikās tāpēc ka sniedz ultra garas skropstas, ko nespēj izdarīt neviena cita līdz šim lietotā. :)

      Dzēst
  3. Čau, Zanda!
    Man ļoti patīk Tavs blogs, esmu apsēsta ar to pēdējā laikā! :D
    Redzu, ka esi izmēģinājusi ļoti daudz kosmētikas produktu, tāpēc vēlos jautāt, kura, pēc Tavām domām, ir labākā acu ēnu bāze?
    Tavu super labo atsauksmju iespaidota, Drogās notestēju Catrice konsīleri, bet diemžēl jutos vīlusies - tumšos lokus zem acīm tas nenomaskēja labāk, kā Loreal True Match (nezinu, vai pareizi uzrakstīju) tonālais krēms. :( Es tā gribēju, lai man tas patīk tik pat ļoti, kā Tev! :D
    Edīte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!
      Paldies par labajiem vārdiem! Ar acu ēnu bāzēm ir tā, ka neesmu atradusi savu ideālo bāzi, lai arī kā meklētu, bet šobrīd ļoti patīk un lietoju Nars slaveno bāzi. Man pagaidām ir grūti pateikt, ka tā ir labākā, jo maz lietota, bet ir ļoti, ļoti laba. Līdz šim man patika Artdeco, bet man bija tas stāsts ar izžūšanu. Sakalta nepaejot gadam un tā bija liela vilšanās. Laba bāze, bet ja nespēj izlietot pat pusi, kad jāmet laukā, - tas nav forši. Pārējās, kas lietotas man absolūti nederēja. Ne BeYu, ne Catrice jaunā, ne Essence.
      Man personīgi pašai ļoti nepatīk L`Oreal True Match, tāpēc saprotu, ka mana tonālo krēmu gaume ļoti atšķiras. Manus tumšos, noguruma lokus, gan labi maskēja, bet žēl, ka neder. :( Citu neko efektīvāku es nevaru ieteikt kā tikai Artdeco Camouflage, kas noņem visu nost, pat tetovējumu. :)

      Dzēst
  4. Paldies par atbildi, Zanda!
    Nu man arī ne īpaši patīk tas Loreal tonālais krēms, lai kā būtu izslavēts, bet manus tumšos lokus smuki maskē. Bet nu jau esmu pieradusi, taču atkārtoti neiegādāšos.
    Kur nopērkama Nars?
    Palies jau iepriekš! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nars bāze nopērkama internetveikalos - Feelunique, ebay, amazon :)

      Dzēst
  5. Iespaidojoties no atsauksmēm iegādājos Batiste saušo šampūnu. Viņu tik daudz! Nopirku to, kas domāts tumšiem/melniem matiem. Kā ar tiem pārējiem - original utt, uz tumšiem matiem - nav redzamas šampūna pēdas?

    Ar to melno gāja tā, ka nosmērēju melnu pieri, nācās notīrīt un pa jaunu smērēt krēmu. Brīžiem šķiet, ka pat pēc 2 dienām un kārtīgas dušas vel nāk nost tas viss no kakla :D Tāds jiftīgs... :D Efekts matos gan patika. Ļoti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šampūna pēdas nebūs manāmas, ja pūtīs īsiem pūtieniem un no 25cm attāluma. Nevar jau tā izmērīt, bet tiešām ir jāpūš pa gabalu no matu saknēm, tad tiešām nebūs nekādas baltas vai sirmas pēdas.
      Šodien vēl pūtu Original un nekādu problēmu. Ļoti no parastajiem patīk Strenght&Shine!
      Es vēl ar tonējošs efektu nemaz neesmu pamēģinājusi :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan