Jaunums: Mixa kopjošā kosmētika sejai

27.10.15

Biju ļoti priecīga uzzinot par to, ka veikalos Drogas būs iespējams iegādāties sejas kopšanas produktus, kas ir specifiski paredzēti jūtīgai ādai un tie ir vairāk pietuvināti aptieku sortimenta produktiem. Priekš manis šis ir kārtīgs džekpots, jo sejas kopšanas produkcijai veikalos Drogas ir tā pati "slimība" kā matu kopšanas produktiem - kaut kas par daudz pārsmaržināts, kaut kas nekonkrēts un tikai sausai vai taukainai ādai, bet ir taču virkne ar citām problēmām, kuras nespēs atrisināt tie krēmi. Mixa nāca tieši laikā, jo biju gatava vairs nekad neskatīties uz drogu krēmiem, bet vēl pēdējo reizi pirms pārēju uz aptiekas sortimenta krēmiem, nolēmu pamēģināt šo jaunumu. Es teikšu, ka ļoti veiksmīgi, jo vairs nevēlos kādu brītiņu pāriet uz citas kategorijas kopjošo kosmētiku.
Mixa apgalvo, ka viņiem ir vairākas apņemšanās, kas ļauj sasniegt mērķus:
1) izmantotās aktīvās vielas ir ādai draudzīgas, tās izvēlētas savas efektivitātes dēļ, pamatojoties uz zinātnisku informāciju par atjaunojošu, nomierinošu, izlīdzinošu vai ādas izskatu uzlabojošu iedarbību;
2) produktos izmantotais glicerīna daudzums palielinās atbilstīgi ādas vajadzībām;
3) ādas kopšanas produkti ir izstrādāti saskaņā ar formulējumu standartu, kas īpaši pielāgots jutīgas ādas specifikai.

Manuprāt, iespaidīgi apgalvojumi, kas mani pilnīgi noteikti ir ietekmējuši. Pirmkārt, bez liekām smaržvielām, bet "inovatīvām" tekstūrām un visiem reklāmas trikiem, kas manā mūsu apziņu.
Turpinājumā, izstāstīšu savus piedzīvojumus un domas par katru no lietotajiem produktiem, Visus produktus lietoju aptuveni 30 dienas, bet fotogrāfijas tika uzņemtas vēl septembra beigās.

Mixa Oil - based Rich Cream intensīvi barojošs sejas krēms bagātināts ar eļļām
Ražotājs
Bagātīgs, barojošs krēms ar naktssveces eļļu un mitrinošām sastāvdaļām intensīvi baro jūsu ādu. Tas ir ideāli piemērots jutīgai un ļoti sausai ādai, kuras aizsargbarjera ir bojāta. Ātri uzsūcas un neatstāj taukainu sajūtu.
 Uz šo krēmu skatījos ar nelielām bailēm, ka tas būs pārlieku taukains smags, bet kā pirmo reizi nejauši pamēģināju (šo lietoja mamma), tā biju šokā - tūlīt pēc uzklāšanas, krēms ir absolūti absorbējies un atstājis viegli, mitrinošu kārtiņu uz ādas.
Diemžēl rudens mani nemīl un sejas āda ir palikusi galīgi nevaldāma - T-zona taukojas, bet vaigi un deguns ir tik sausi, ka āda nāk nost. Iedomājieties to sajūtu pēc tam, kad tiek seja attīrīta no kosmētikas. Tā ir velkoša un ļoti nepatīkama. Pagājušajā gadā lietoju Physiogel sejas krēmu, bet domāju, ka šogad palikšu pie šī. Laikam tas ir tāpēc, ka sastāvā ir naktsveces eļļas ekstraksts, glicerīns un citi barojošie aģenti, kas kopumā aizņem 25% no visa sastāva, tāpēc pēc tekstūras krēms ir ļoti biezs un nedaudz taukains, bet uz ādas tas nav jūtams. Nezinu cik ļoti šis krēms palīdzēs super sausas ādas īpašniecēm, bet manai ādai, kurai ir sausi rajoni, šis krēms labi palīdz.

Mixa Anti-Redness Soothing nomierinošs BB krēms pret apsārtumu
Nomierinošais ādas kopšanas līdzeklis ar toni un aktīvām vielām, kas nomierina ādu un iedarbojas pret apsārtumu. Formula bagātināta ar arnikas ziediem, kas pakāpeniski izlīdzina ādas toni, Cold- krēmu, kas pazīstams savu nomierinošo īpašību dēļ.
Ar BB krēmiem man vienmēr ir gājis pa kalniem un pa lejām. It kā patīk, bet manai sejai nekad nesniedz solīto efektu, jo izceļ ne tikai sausuma plankumus, bet arī citas ādas nepilnības.
Diemžēl, lai arī sastāvs liktos foršs, šis BB krēms izceļ visas manas nepilnības, tāpēc atdevu to draudzenei, kas apgalvo, ka svētdienas izbraucieniem, minimālam grimam, šis ir lielisks, Pamēģināju un vienīgais, ko pamanīju, ka Cold krēms liek šim BB krēmam būt ne tikai dekoratīvam, bet arī kopjošam, kas parasti klibo vairumā BB krēmu.
Uz manas ādas tonis Natural Rose ir par sārtu, bet gaišai ādai, labi sapludinot būs labs. Diemžēl pavisam gaišajām sniegbaltītēm šis tonis būs pa tumšu.

Mixa Optimal Tolerance micelārais ūdens ar pH 5,5 un pantenolu
Formula bagātināta ar rožu ekstraktu, kas pazīstams savu nomierinošo īpašību dēļ. Sejas un acu zonas jutīgā āda, neizjūtot diskomfortu, tiek rūpīga notīrīta, ir svaiga un nekairināta. 
Šis micelārais ūdens mani uzrunāja ar to, ka tas ir paredzēts ne tikai jūtīgai, bet arī viegli sakarināmai ādai, kas precīzs trāpījums desmitniekā definējot manu ādu. Lasīju, ka ne visi Mixa micelārie ūdeņi ir vienādi labi, bet par šo varu teikt tikai labus vārdus. Līdz šim mani favorīti bija Nivea un Garnier (zilajā pudelē), bet lietojot šo, laikam man ir jauns favorīts.
Noņem ar vienu vilcienu, un vates disku, visu acu grimu, un arī sejas grimu, kas šajā gadījumā ir pats labākais rādītājs pēc kura var teikt, ka micelārais ūdens ir izdevies un labs.
Ne reizi nav izraisījis niezi vai izsitumus, kas arī ir vērtējami tikai pozitīvi. Šeit gan piemetināšu, ka pantenola un pH 5,5 ietekmi nekādi nejūtu lietojot šo micelāro ūdeni, bet pieņemsim, ka kaut ko dod.

Kopumā varu teikt, ka esmu patīkami pārsteigta par Mixa produktiem. Sākumā domāju, ka vēlos izmēģināt kādu no mitrinošajiem sejas krēmiem, bet sapratu, ka man ziemai pats ideālākais būs šis barojošais sejas krēms, kas pārsteidza ar savu vieglumu, lai gan ir ļoti, ļoti bagātīgs.
Vai bez šiem produktiem ir kaut kas vēl kas noderētu manai sejas ādai? Laikam jau nē, jo citus micelāros ūdeņus nemēģināšu, ja šis tik labs, un mitrinošajiem sejas krēmiem nav vēl piemērotākā sezona. Vienīgais, noteikti interesē slavētais CC krēms ar zaļās krāsas pigmentu.

__________________________________________________________
Mixa produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Cenas: sejas krēms ~ 12 €, BB krēms ~ 10 € un micelārais ūdens ~ 10 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no L`Oreal Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

11 comments:

  1. Lietoju Mixa CC sejas krēmu (tas, kurš noņem sārtu ādus toni)...ik pa laika šķiet, ka ir par treknu un toņa korekciju īpaši nesaskatu! :) Pēc tavas atsauksmes varētu izmēģināt micerālo ūdeni...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šodien iegāju Drogās un sapratu, ka nemaz tik labs kā reklamē nav. Tiešām, toni koriģē ļoti minimāli, tāpēc tā nobrīnījos vēl :( Sapratu, ka laikam nekas cits mēģināms vairs nav :)

      Dzēst
  2. Biju nopirkusi micellaro ūdeni & divfāzu noņemēju, tiešām, ļoti labi produkti ( http://sieviskiba.blogspot.com/2015/10/mixa-micellarais-udens-divfazu-acu.html )
    Bet runājot par Tavu ādu, nesen trakajās dienās nopirku treknāku versiju Moisture Surge Intense For Very Dry To Dry Combination Skin - priekš manas taukainās ādas pietiekami trekns lai ietotu dienas laikā, bet ļoti labi mitrina, nekādi iekaisumi nerodās, domāju, varbūt Tev jāpamēgina, tie sausie pleķi moš pazudīs...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies par ieteikumu! Noteikti paskatīšos šo sejas krēmu. Tā ir, seja tagad pavisam saniķojusies :( Zods vienās pumpās, t-zona trako un vaigi ar degunu super sausi. Nezinu vairs ideālo kombināciju kā to visu uzlabot :(

      Dzēst
  3. Bepanthen krēms arī palīdz normalizēt ādas stāvokli..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Priekš manas ādas, ikdienā pa virsu nēsājot kosmētiku, Bepanthen ir stipri pa treknu. Kosmētika nespēj sadraudzēties, bet paldies par ieteikumu :)

      Dzēst
  4. Starp citu Loreal ražojums! :)
    Es vēl nevaru izlemt vai man vajag to micelāro. :D Būs laikam jāizmēģina tieši šī versija :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis fakts daudzus baida, bet es kaut kā nolēmu riskēt un risks atmaksājās :)
      Ja vēlies izmēģināt, tad jā - iesaku pilnīgi un noteikti tikai šo ;)

      Dzēst
  5. Hey, I know this isn't in English, but I don't speak this language, and I was just wondering if you could show me in a picture, or write out all of the ingredients of "Mixa Oil-based rich cream" I can't find them anywere else. Thank you in advance!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hello,
      I am very sorry but I do not have this cream any more and package I throw away so I have no chance that I can also find list of all ingredients in this cream. :/

      Dzēst
  6. That's a shame, but thank you so much for replying, it's good to have feedback. <3

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan