Pārskats: The Body Shop Oils of Life™ eļļa un krēms sejai

04.10.15

The Body Shop ir tas zīmols, kurš priekš manis vairāk asociējas ar smaržīgiem ķermeņa kopšanas produktiem, tāpēc, kad uzzināju, ka šī sejas kopšanas kolekcija satur 3 vērtīgas sēklu eļļas, skatījos uz to ar lielu piesardzību, jo baiļojos, ka aromāti būs tikpat saldi un uzkrītoši, bet domas mainījās. Šo sēriju lietoju jau vairāk kā mēnesi, tāpēc vēlos dalīties kopējos iespaidos par to.
Daudzas blogkolēģes jau ir paspējušas par šo sēriju uzrakstīt, tomēr vēlos nedaudz iespraukties ar savām 50 kapeikām, lai pateiktu, ko domāju.
Kamēr neesmu gari un plaši izplūdusi par produktiem, vēlos bilst, ka mans stereotips par eļļām kosmētikā ir gaužām vienkāršs - visi produkti smaržo vienlīdz saldi, ir biezi un pēc kāda laika izraisa zemādas sāpīgās pumpas. Izņemot, Kiehl`s Midnight Recovery, kas neatbilst visiem šiem parametriem. Un, tagad arī The Body Shop, jo milzu bija mans pārsteigums, ka šī kolekcija smaržo pēc garšvielu mīļotāju sapņa. Aromāts ir kā sausajiem garšvielu maisījumiem, kas vienmēr ir ļoti aromātiski un patīkami.
Rozmarīns, majorāns, ķimenes un baziliks - šīs ir tās notis, kas pavīd man degungalā, kad lietoju šo sēriju. Ja esat saldu aromātu mīļotājas, šīs sērijas aromāts jums liksies pārāk kairinošs, tomēr es lietojot, gūstu milzu enerģijas devu! It īpaši no rītiem un vakaros, jo vienīgais, kas uz pasaules var mani kaitināt ir rīta agrumā cukurotās vates vai saldo augļu aromāts, tāpēc šis ir kā rādīts manam degunam.

Intensīvi atjaunojošs sejas krēms (29.50 €)
Intensīvi atjaunojošais krēms ar mikro pērlītēm acumirklī iesūcas ādā, piešķirot tai vieglu, komfortablu un netaukainu sajūtu. Āda tiek barota, kļūst elastīgāka un gludāka. Pēc 4 nedēļu lietošanas tiek mazinātas ādas novecošanās pazīmes.
Šis sejas krēms ir vairāk ieteicams lietot sausas ādas īpašniecēm, tāpēc pati to mēģināju vien nedaudz, bet devu lietošanā draudzenei, kurai ir ārkārtīgi sausa āda. Viņa apgalvo, ka pēc 3 nedēļu lietošanas, redzami var just, ka sausā āda vairs nav tik velkoša kā iepriekš. Pēc tekstūras krēms esot ļoti bagātīgs un krēmīgs, un pilnīgi noteikti vairāk paredzēts sausas ādas īpašniecēm, jo pēc uzklāšanas kādu brītiņu tas vēl ir jūtams, kā neliela, barojoša kārtiņa, kas palīdz mazināt savilktas ādas sajūtu. Aromāts salīdzinot ar sejas eļļu ir nedaudz maigāks, bet tāpat ir iespējams just garšvielu aromātu.
Draudzene šo krēmu lieto katru rītu un vakaru un ir ļoti sajūsmā par šo sejas krēmu, ko noteikti iesaka ikvienai sausas ādas īpašniecei, kas meklē patiesi labu barojošu sejas krēmu, kura barojošās īpašības var just gan tūlīt pēc uzklāšanas, gan ilgtermiņā. Šis esot lielisks sejas krēms rudens/ziemas sezonā.

Intensīvi atjaunojoša sejas eļļa (35 €)
The Body Shop ir radījis ikdienas lietošanai piemērotu sejas eļļu, kas intensīvi atjauno ādu un redzami mazina ādas novecošanās pazīmes. Produkts sastāv no 99% dabīgas izcelsmes eļļām (1% sastāv no nepieciešamām vielām formulas saglabāšanai un drošai lietošanai). Tūlītēji: āda kļūst maigāka, dziļi mitrināta un veselīgi starojoša. Pēc 4 nedēļām: krunciņas izskatās mazākas, āda jūtas elastīgāka un tvirtāka.
Par šo eļļu varu teikt tikai labākos vārdus! Es dievinu sejas eļļas un esmu sapratusi, ka manai ādai tās ārkārtīgi patīk. Lai arī kombinētai ādai neiesaka šādās eļļas lietot katru dienu (2x dienā), kopš augusta beigām katru rītu un vakaru, papildinot rītos ar SPF krēmu, lietoju tikai šo eļļu, jo nekas cits vairs neprasās. Āda tiek piepildīta ar nepieciešamo, ka nejūtu nepieciešamību pret citiem sejas krēmiem vai maskām. Jā, sejas āda turpina taukoties T-zonā, bet tur mainīt neko nevar, toties ir sajūta, ka seja ir ieguvusi balansu, jo nemetas nekādas sāpīgas zemādas pumpas kā mēdz būt, kad lieto eļļas par daudz.
Pēc tekstūras eļļai ir nedaudz sausās eļļas elementi, jo pēc uzklāšanas tā ārkārtīgi ātri absorbējas, ka paliek vien patīkams aromāts. Pirms uzklāšanas, man patīk ievilkt dziļu elpu, lai sajustu lielisko aromātu un baudītu mirkli, kad ar augšupejošām kustībām uzklāju šo eļļu. Neaizmirstu arī par kakla zonu.

Paši The Body Shop par Oils of Life™ sēriju saka: "Mēs nesolām brīnumu... Bet tuvu tam", un šajā gadījumā es varu tikai tam piekrist, jo mana sejas āda ir kļuvusi dzīvākā un atsperīgāka lietojot šo sejas eļļu, jo krēms manai sejas ādai ir nedaudz pa bagātīgu, tāpēc tas paliek draudzenes īpašumā.
Skatoties no cenas viedokļa, liekas, ka ir sālīti, bet skatoties uz šāda tipa produktiem citu firmu sortimentā, pagaidām neesmu atradusi līdzvērtīgi labus produktus par šādu cenu. Ja vienīgi, vēl Kiehl`s, kas piedāvā tikpat iedarbīgus produktus.

__________________________________________________________
Produkti nopērkami tikai veikalos The Body Shop vai internetveikalos
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no The Body Shop Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan