Jaunums: Aroma Sense dušas uzgalis ar C vitamīna filtru

13.10.15

Lai arī dušas apmeklējums man sagādā lielu prieku un ļauj sasniegt relaksācijas virsotnes bez tā fakta, ka uztur mani arī tīru un smaržīgu, dažkārt rodas tāds pieradums un vairāk tiek ieskriets un izskriets no dušas, tāpēc, manuprāt, lai saglabātu šo dušas burvību, ir nepieciešami dažādi dušu gadžeti, kas neļauj ieslīgt garlaicībā.
Viens no tādiem interesantiem un, patiesībā, dzīvi mainošiem gadžetiem ir Aroma Sense dušas uzgalis ar C vitamīna filtru par kura efektu sākumā domāju kā par tādu kaķi maisā - varbūt būs, bet varbūt arī ne.
Man duša ir kas vairāk kā ikdienas atskaite sev, ka esmu tīra. Man dušas apmeklējums palīdz “doties atvaļinājumā”, jo tik brīvi un relaksēti jūtos tikai vakaros, kad dodos dušā.
Ir rīta dušu piekritēju, kam patīk dušu izmantot kā enerģijas lādiņu, lai diena rosās raitāk, un ir vakara dušu piekritēji, kuri tiecās pēc miera virsotnes, lai ar mierīgu sirdi un prātu varētu doties gulēt, pie kuriem piederu arī es. 
Vairumam cilvēku tieši vannas pelde būs tās īstais relax vakaram, bet ne man. Tas ir tekošā ūdens dēļ. Tekošs ūdens noņem mentāli spriedzi, atslābina muskuļus, un ieklausoties tekoša ūdens plūsmā, liek palaist projām visas domas par nesaskaņām, stresu un citām sīkām lietiņām, jo negatīvas lietas, kas pārlieku daudz uzkrājas mūsu apziņā, var nodarīt lielu kaitējumu.

Par šādu produktu, vai līdzīgiem, nebiju dzirdējusi vai redzējusi, bet sanāca tā, ka šo produktu es iepazinos darba jautājumos. Interesanti, ka plašajā pasaulē šis nav nekāds jaunums un vairākās pasaules malās, tas ir unikāls atklājums, kas maina cilvēku ikdienu. Aroma Sense dušas uzgalis ir ieguvis virkni ar patentiem, kas pierāda produkta unikalitāti.
Par šo produktu vēlos pastāstīt tāpēc, ka skaistumkopšana nav tikai sejas krēms vai efektīvs pīlings, tas ir arī dzīvesveids.  Pie dzīvesveida ietilpst viss tas, kas liek mums justies brīviem, labākiem un mūsu vidi padara lieliskāku. Es varu teikt, ka šis produkts pilnīgi noteikti ir padarījis manu dzīvi lieliskāku kopš dienas, kad tas ieradās mūsmājās.

Aroma Sense dušas uzgaļa unikalitāte slēpjas tā sistēmā, jo patiesībā šis dušas uzgalis ir ne tikai "jaunības eliksīrs", bet arī ūdens filtrēšanas sistēma, kas derēs katrā mājoklī - dzīvokļos un privātmājās.
avots
Dušas uzgalis darbojas 3 soļos, ko lietojot ne redzam, ne dzirdam.
Pirmajā solī, ūdens nonāk līdz dušas uzgalim, aromātiskajā filtrā esošais C vitamīns ( konkrēti šajā gadījumā - askorbīnskābe) reaģē ar ūdenī esošo hloru, momentāni to neitralizējot. Kopā ar tīro ūdeni bez piemaisījumiem, tiek izdalītas arī aromātiskajā filtrā esošās dabiskās eļļas, kas palīdzēs kopt ādu. Lai nedomātu, ka C vitamīna esamība ir reklāmas triks, tā kā C vitamīns neuzturas brīvā veidā, tad lai to "iekapsulētu" un tas tiešām tur būtu, filtrā klāt ir pievienotas ēteriskās eļļas, kas "aktivizē" askorbīnskābi.
Otrajā solī, ūdens šķērso mikrošķiedras filtru, kas absorbē ķīmisko vielu daļiņas un cauruļvadu piesārņojumu - bromu, rūsu u.c. kaitīgos metālus.
Trešajā solī, kas ir fināla solis, lai gūtu tīro un vitaminizēto ūdeni, ūdens iet cauri augstpiediena strūklām, kuras aiztur vismazākās palikušās nevēlamo vielu daļiņas, nodrošinot no kaitīgām vielām brīvu, vitaminizētu ūdens šalti papildinot to ar vilinošu aromātu.

Šim produktam ir neskaitāmas priekšrocības, bet izcelšu svarīgākās:
  • mikrošķiedras filtrs aiztur un absorbē rūsu, bromu un citus kaitīgos ūdens piesārņojumu;
  • filtra ūdens caurlaidība – 6000 litri;
  • nodrošina līdz pat 421,000 pcs/cc negatīvo jonu klātbūtni, ne vien novēršot baktēriju un vīrusu izplatīšanos, bet arī būtiski uzlabojot pašsajūtu ( līdzīgi kā dabā – kalnos, pie ūdenskrituma vai pēc pērkona negaisa);
  • vienā mazgāšanās laikā iegūtais C vitamīna daudzums ir vienlīdzīgs ar C vitamīna daudzumu 3000 citronos;
  • nodrošināts SPA ūdens masāžas efekts, pateicoties dušas sprauslu spiedienam (ūdens spiediens stiprāks 2-6 reizes nekā ierastajiem dušas uzgaļiem).

Privātmājās mazāk, bet domāju, ka dzīvokļu mājās,  it īpaši pilsētā, hlora esamība ūdenī ir liela problēma, kas ilgtermiņā izpaužas uz ādas un matiem, kas tiek nemitīgi sausināti, kairināti un no šūnām izvelk laukā visu vērtīgo un labo, kas paātrina šūnu novecošanos. Tiek solīts, ka filtrs spēj likvidēt līdz 98% ķīmisko piemaisījumu ūdens sastāvā, bet pārbaudīt to nevaru, jo manās mājās lielais bieds ir rūsa nevis hlors.

Negatīvie joni
Par negatīvajiem joniem varētu runāt gari un plaši, bet negatīvie joni nenozīmē, ka tas ir kaut kas slikts un kaitīgs organismam, tieši pretēji - labs un veselīgs. Svarīgākais, kas jāzina par negatīvajiem joniem un ko labu tie sniedz dušas laikā:
  • sasniedzot cilvēka asinsriti, negatīvie joni izraisa bioķīmiskas reakcijas, kuras paaugstina garastāvokļa hormona serotonīna līmeni smadzenēs, palīdzot atbrīvoties no stresa, noņemt depresīvus stāvokļus un paaugstinot  enerģijas rezerves;
  • negatīvi lādētie skābekļa joni organismā iekļūst caur ādu vai arī caur plaušu audiem un asinsriti elpošanas laikā. Negatīvie skābekļa joni atjauno asinsķermenīšu elektrisko lādiņu un atgriež normā asins plūsmu;

Galvenais produkta varonis - askorbīnskābe (C vitamīns)
Kosmētikā un skaistumkopšanā C vitamīns nav nekas jauns un neprasa liekus komentārus, jo C vitamīns tiek uzskatīts par jaunības eliksīru tā kā tas spēj palēnināt brīvo radikāļu kaitējumu un nodrošina ādai elastību, tvirtumu un mirdzumu, kā arī aizkavē ādas novecošanās procesus.
Ir pieejami vairāki aromātiskie filtri ar ēteriskajām eļļām (eikaliptu, citronu, rožu, jasmīnu u.c.), bet neskatoties uz to, ka mainās aromāts, visos filtros ir C vitamīns.

Fuf, pēc tik gara apraksta par šī produkta priekšrocībām un priekšvēsturi, lai saprastu par ko ir stāsts, tagad vēlos piedāvāt savu novērojumus un secinājumus, ko detalizētu veidoju 2 mēnešu garumā. Lai vieglāk, saliktu visu pa punktiem.
  • Tas, ka rūsa tiek uzkrāta mikrošķiedras filtrā un bumbiņās, ir redzams pēc tā, ka divu mēnešu garumā dušas kabīnes gaišās sienas un grīda nav palikušas ķieģeļu oranžā krāsā, patiesībā sen nav redzētas tik tīras sienas, jo parasti tās paliek tonētas pēc divām trīs nedēļām. Tāpat, mājas blondīnes pēc pāris mazgāšanās reizēm nekļūst par gaišām rudmatēm. Iepriekš mazgājot matus ar zilo šampūnu, manai mammai pietika ar četrām mazgāšanas reizēm, lai skaisti balinātais blondais tonis pārvērstos par dzeltenīgu.
  • Lai arī mikrošķiedras filtrs ir mazgājams, pēc otrās reizes jau redzu, ka smalkā rūsā to ir "nobeigusi" ātrāk nekā domāts, tāpēc tas būs jāmaina, tomēr priecājos, ka jau pēc pirmās reizes es redzēju cik daudz rūsa patiesībā ir mūsu mājas ūdenī. 
    Rezultāti pēc lietošanas 1 mēneša garumā
  • Ieslēdzot dušu, uzreiz ir jūtams aromātiskā filtra aromāts (es lietoju ar citronu) un jāsaka, tik dabīgu citronu aromātu nebiju jutusi, jo parasto tas robežojas ar Domestos vai Fairy līdzekļu asajiem aromātiem. Interesantākais, ka visas dušas laikā un vēl pat pēc tam, visa vannas istaba smaržo pēc atspirdzinošajiem citroniem.
  • Dušas filtrs manā ģimenē kalpoja  2 mēnešus līdz beidzās pavisam. Iegādājoties atsevišķi filtru, mēs turpināsim lietot.
  • Dušas laikā, var just, ka acis netiek kairinātas, kā tas bija iepriekš. Sākumā likās, ka acis jātur ciet, jo kodīs C vitamīns, bet īstenībā tā nav. Ūdens garša, ja iekļūst mutē, nav tik "metāliska" kā iepriekš.
  • Ādas un matu stāvoklis ir uzlabojies. Mati tiek labāk izskaloti spēcīgāka spiediena ietekmē, ir kļuvuši mirdzoši un āda pēc dušas netiek savilkta, tāpēc vairs nelietoju nekādus ķermeņa krēmus vai kaut ko citu, jo tas nav nepieciešams. Nezinu kā par ziemas sezonu, bet vasarā bija lieliski, jo āda ir piepildīta, nav savilkta, tāpēc varēju doties uzreiz laukā.
  • Mānāmi pastiprinās ūdens spiediens, jo mums mājās tā bija milzīga problēma. Pirmais, ko visi pamanījām, ka spiediens ir izteikti stiprāks pateicoties smalkajām trijstūra formas sprauslām, kas knapi redzamas. 
Manās mājās šis ir lielisks atklājums, it īpaši priekš rūsas samazināšanās, jo pirms tam dušas uzgaļus mainījām ik pēc pāris mēnešiem, jo sprauslas bija regulāri aizsērējušās, bet tagad tikai jānomaina mikrošķiedras filtrs un aromātiskais filtrs, un viss kārtībā, kas daudz vairāk ietaupa arī naudas līdzekļus.
Instrukcija kā kopt mikrošķiedras filtru
Viss ir mazgājams, izjaucams, tāpēc šis nav vienreizējs prieks, bet ieguldījums. Atceros, jau nākošajā dienā, kad visi pamēģināja šo jaunumu, pie brokastu galda bija sajūsmas pilna diskusija par sajūtām un tika apzvanītas paziņas sakot, ka tas ir kaut kas neticams.
 Pamata komplets (avots)
Manas domas nav mainījušās un joprojām saku, ka šis produkts mainīs katra cilvēka ikdienu, kuram mājas ir sliktas kvalitātes ūdens.
__________________________________________________________
Nopērkams internetveikalā Aroma Sense Baltic (saite zemāk)
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook

15 comments:

  1. Es esmu dušas piekritēja iet vakara - tieši kā saki, noskalo visu negatīvismu, var justies tik viegli kā lidojot. Vienīgais vasarā eju dušā arī no rītiem, tad tomēr savādāk, karstums, biežāk noskaloties vajag. Slikta ūdens kvalitāte, tad ir lielākais ienaidnieks maniem matiem, kopš atgriezos no laukiem, pa pusotru mēnesi mani mati atkal ir kā salmi, laukos bija tik zīdaini, tagad tikai varu meklēt matu maskas, lai matus glābtu :D Ļoti gaidīju atsauksmi par šo uzgali, paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lauku ūdens ir daudzreiz labāks nekā pilsētas. It īpaši ja no akas vai upes. :) Domāju, ka šādas matu problēmas neuzlabot ar matiem, tāpēc šis būtu daudz efektīvāks variants, jo jūtami mīkstina ūdeni ;)

      Dzēst
  2. Kaut kas neticams! Nekad agrāk par šādu gadžetu nebiju dzirdējusi. Paldies par interesanto un izglītojošo rakstu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī bija liels pārsteigums, kad pati pirmo reizi pamēģināju! :) Es jautā centos rakstīt īsāk un kodolīgāk, bet tik un tā visu labo grūti sakopot un apvienot :) Ņem par labu! ;)

      Dzēst
  3. Piekrītu meitenēm, ka šis gadžets ir kaut kas neredzēts. Man savā Rīgas dzīvoklī ir briesmīgs ūdens, tāpēc noteikti paskatīšos šo dušas uzgali.

    Karīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Karīna, domāju Rīgas dzīvoklī efekts noteikti būs jūtams, ka cīnies ar hlora un rūsas sekām :)

      Dzēst
  4. Sveika!

    Vai peec pirmaas reizes jau mainiiji nobeigto filtru,un cik tas maksaaja? Cik biezi sanaaca vinu mainiit?

    Man arii ir shausmiiga ruusa uudenii. Domaaju,cik shis buus veertiigs pirkums. Ja njem veeraa to,ka peec katras reizes buuty jaamaina filtrs...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, pēc pirmās reizes es to vienkārši izmazgāju. Es viņu lietoju veselu mēnesi, tad atskrūvēju, izņēmu, nomazgāju un ievietoju atkal uz mēnesi. Skatos, ka otrs mēnesis pagājis, atkal jāmazgā, bet pēc trešās reizes gan būs jānomaina. Tas cik bieži jāmaina atkarīgs no rūsas veida, jo mums mājās ir smalkā rūsa, kas ļoti iesēžas, bet ja ir kārtīga rūsa ar gabaliem, tad mikrošķiedras filtrs kalpos ilgi ;)

      Pēc katras reizes noteikti filtrs nav jāmaina, jo es savu neesmu vēl nomainījusi un labi kalpo, bet lietoju šo dušu jau divu mēnešu garumā :) Pagaidām Latvijā nav pieejami rezerves mikrošķiedras filtri, bet tā aptuvenā cena būtu 5 €.

      Dzēst
    2. Sveiki!
      Informēju, ka tagad arī iespējams iegādāties gan mikrošķiedras filtru, gan keramisko lodīšu filtru aromasense.lv. Vairāk info mājas lapas sadaļā Produkti.
      Vēršu uzmanību, ka regulāri paši varat tīrīt un mainīt filtrus AS-701 un AS-9000 modeļiem.

      Dzēst
  5. oo, interesanti! Man šo gribētos piespraust savai nefiltrētajai dušai un tad filtrētajai un redzēt starpību, jo mūsu filtrs izbeidzas salīdzinoši ātri.. Izlasījās jau ļoti interesanti, paldies par informāciju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ja ūdens kvalitāte ir tikpat briesmīga kā mūsmājās, noteikti redzētu atšķirību :)
      Vienmēr laipni!

      Dzēst
  6. Jau sen meklēju veidu kā cīnīties pret mājas cieto ūdeni. Šo noteikti izmēģināšu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ievēroju, ka pateicoties tā sastāvam tiešām, lieliski cīnās pat ar cieto ūdeni. Vismaz man acis vairs netiek kairinātas un āda ir pavisam citāda :)

      Dzēst
  7. Nu tā, izlasīju visu, visu un sapratu, ka šis noteikti jāatzīmē. Mums mājās ir uzstādīti visi iespējamie filtri, bet ūdens ir ļoti slikts, šis varbūt varētu atrisināt problēmas vismaz dušā.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man mājās arī n-tie filtri, pat dzeramajam ūdenim filtrējam, bet šis tik un tā veica vislabāko darbu dušā :) Pietam, tas citronu aromāts tik patīkams, ka grūti tagad to iedomāties bez tā :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan