Aromāts dumpīgai romantiķei - Halloween Tattoo

23.10.15

Tās, kuras nav retas viešņas manā blogā, būs noteikti lasījušas manus pārdomu stāstus un gaudojošu sūdzēšanos par to, ka tādi aromāti, kuri patīk man, ir reti atrodami. Arī šis aromāts nav radīts manam degunam, bet mana draudzene tik ļoti iemīlēja jauno Jesus Del Pozo Halloween Tattoo tualetes ūdeni, ka vēlos padalīties ar viņas domām, lai neapdalītu tās jaukās sievietes un meitenes, kurām patīk puķaini un ļoti sievišķīgi aromāti.
Ražotājs apgalvo, ka šis ir jauns un dumpīgāks aromāts atšķirībā no klasiskajiem Halloween aromātiem.
Augšējās notis: Pina Colada, bumbieris, mandarīns, sarkanie pipari
Sirds notis: melna roze, gardēnija, jasmīns, jūras sāls
Pamata notis: ciedrs, sandalkoks,Tonka pupas, muskuss
Ar Jesus Del Pozo Halloween iepazinos pavasarī, kad Zanda man atveda mazmazītiņo kjūterpudelīti 3 cm lielumā ar klasisko Halloween, un es pat nezinu, kāpēc, es šim aromātam ļoti pieķēros. Man ar smaržām iet grūti, liekas, ka patīk visas, bet beigās nepatīk nevienas, un vienmēr patīk tās, kas ir citām. Nekad nesapratu, kāpēc citi var atrast savu aromātu, bet es nē. Un tā, Zanda mani iepazīstināja ar Halloween, un mēs diez gan labi sadzīvojam.
Halloween Tattoo – nu priekš manis! Salds, puķains un garšīgs aromāts ikdienai! Vairāk no visām notīm jūtu rozes un muskusa aromātu, šur tur arī jasmīnu, bet, kur ir tā Pina Colada, es īsti nesaprotu! Pārsteidzoši, ka priekš tualetes ūdeņiem, šis aromāts ir ļoti noturīgs, uz drēbēm var just vismaz 3 dienu garumā. No rīta uzpūšot smaržas, arī vakarā saņemu komplimentus, ka smuki smaržoju! :D
Salīdzinot ar iepriekšējām Halloween klasiskajām smaržām, Tattoo ne ar ko daudz neatšķiras, kaut arī notis ir citādākas. Tattoo liekas stiprākas un saldākas, bet klasiskais Halloween ir nedaudz svaigāks. Bet tiešām interesanti, ka pirmajā mirklī vispār likās, ka viņas ne ar ko neatšķīrās. Man patīk abi aromāti, uz šo brīdi vairāk Halloween Tattoo, bet tas laikam tāpēc, ka laiks ir vēsāks, tāpēc gribas kaut ņiprāku.
Nākotnē vēlētos pamēģināt arī Halloween Fleur, tas likās ļoti interesants un neierasts aromāts, bet Halloween Blue Drop vēl līdz šim nav sanācis pasmaržot, varbūt arī tas iepatiksies!

Paldies Beatrisei, kas savā veidā ir šī bloga līdzautore, par viņas viedokli un sajūtām, lietojot šīs smaržas, jo ikdienā, Beatrise kopā ar mani un vēl citiem draugiem un radiem, aizkadrā testē un vērtē katru jaunu produktu, tāpēc viņas viedokli vienmēr augstu vērtēju, rakstot atsauksmes par kādu no produktiem.

__________________________________________________________
Jesus Del Pozo Halloween tualetes ūdeņi nopērkami veikalos Douglas un internetveikalos
Cena: 19,95 € par 30 ml, 25,95 € par 50 ml
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Douglas Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu un Beatrises subjektīvo viedokli

8 komentāri:

  1. Skaists bloga noformējums :) sen neesmu lasījusi!

    Ļoti patīk šādi aromāti...

    Jauns blogs: http://arinaozolina.blogspot.com/ drīz būs jauni un interesanti raksti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, blogs tiešām iemantoja jaunas mājas, jo sen jau bija laiks attīstīties uz priekšu un dizains kaut kā visu kavēja :)

      Dzēst
  2. Halloween man saistās ar pamatskolas laiku (oj, cik tas bija sen), klasiskā versija citām meitenēm gāja uz urrā! :) man pašai nevisai, bet ziedu-augļu versijas man agrāk pašai patika no Escada limitētajām kolekcijām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Priekš mana deguna Escada vienmēr ir likušās pārlieku saldas.Es pamatskolā lietoju Dzintara smaržas, kas bija izteikti skābas un puķainas :(

      Dzēst
  3. Manas pašas pirmās smaržas pamatskolā bija Haloween :)) un jā, ilgus gadus ļoti patika! :)) šis aromāts Ir piemērots jaunām meitenēm ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis tiešām ir vairāk meitenīgs aromāts, bet zinu arī sievietes, kurām patīk tādi meitenīgi un liegi aromāti! Šis ir tāds level up meitenīgo smaržu notīs. :)

      Dzēst
  4. Man ar smaržām iet grūti, liekas, ka patīk visas, bet beigās nepatīk nevienas, un vienmēr patīk tās, kas ir citām. Nekad nesapratu, kāpēc citi var atrast savu aromātu, bet es nē. --> tieši kā par mani teikts :D Nesen gan atradu, šķiet savu aromātu, ar austrumnieciskām notīm, bet še tavu neražu, dienas beigās bija pilnīgi ciet deguns, alerģija, atkal esmu savu ideālo smaržu meklējumos :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man draudzene vienmēr jautā kā es varu vairākus mēnešus nesāt vienas un tās pašas smaržas, bet viņai tiešām patīk teju katrs aromāts. Patīk, bet uz ļoti īsu brīdi. Es viņai vienmēr saku, ka viņai ideālākais tilpums ir 3 ml :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan