Pārskats: Oriflame The One Colour Unlimited Matte lūpu krāsas

24.06.15

Pēdējā laikā, arvien vairāk un vairāk mēģinot Oriflame kosmētiku, es saprotu cik tur var atrast daudz labu lietu, un varu aizmirst par steriotipisko uzskatu, ka katalogu kosmētika ir slikta. Ne viss ir labs, tas nu gan ir skaidrs, tomēr šoreiz gribu paklačoties ar jums par tiešām superīgu atklājumu no The One sērijas.
Viegla tekstūra, kas bagātināta ar kopjošu sviestu un mitrinošu sastāvdaļu kombināciju ilgstošam komfortam un mitrināšanai. Lieliski toņi ar noturību līdz pat 12 stundām. (Oriflame)
Pavisam kopumā ir pieejami pieci ļoti intensīvi un pigmentēti toņi, kas tik tiešām kā izskatās, tā arī klājas uz lūpām. Bet šajos ļoti pigmentētajos un burvīgajos atradumos ir arī kaut kas ko ne īsti dievinu. Un tas ir iepakojums. Pats iepakojums ir plastmasas un uz to skatoties dod tādu lētumu klāt, kā jau vairumam plastmasas iepakojuma kosmētikai. It kā tas ir maskēts ar tumšajiem toņiem, tomēr pelēkā plastmasa nodod. Atminos, ka pirms gadiem šāda tipa lūpu krāsas, tikai dikti mirdzošas (atbilstoši tā laika trendiem), bija metāliskā iepakojumā un tad neizskatījās tik pavirši.
Katrs no toņiem, kā jau minēju, ir ārkārtīgi skaists un pigmentēts. Nav nepieciešams daudz produkta, lai lūpas būtu pilnībā nokrāsotas. Esmu izmēģinājusi visus toņus, jo jau labu laiciņu spēlējos ar šīm mazulītēm, tomēr teikšu, ka ne visi toņi turās vienādi. Un arī ne visi toņi ir vienādi samtaini.
Bingo! Lūpu krāsas nedod absolūti matētu efektu, tas vairāk tādu samtainu, tomēr ja gribās pavisam matētu, lūpas vajag nedaudz piepūderēt.
Daudzas domā, ka matētas lūpu krāsas var justies smagnēji uz lūpām, bet šīs ir diezgan vieglas, tās drīzāk jūtas krēmīgas nekā ķepīgas, kas mēdz būt lietojot ļoti piesātinātu toņu lūpu krāsas.
Noturība? Noteikti ne 12 stundas, bet man kārtīgas 7 stundas ar visu ēšanu un dzeršanu turās, tomēr tas nenozīmē, ka pēc 7 stundām krāsa izskatīsies tik intensīva un skaista kā sākumā.
mistisku iemeslu pēc ir redzami izteikti pikseļi, bet nezinu kāpēc tā. pārtaisīju vai 8 reizes, bet efekts visu laiku vienāds. atvainojos par to!
Man patīk tādi kārtīgi fuksijas un vīna sarkani toņi un esmu ārkārtīgi priecīga, ka esmu atradusi jaunus favorītus. Jau no maija beigām aktīvi lietoju savu vismīļāko toni no visiem pieciem - Berry Crush, un, protams, otrā vietā ierindojas Vivid Pink, kas ir kārtīgs spilgti rozā tonis!
Berry Crush
Kopumā jāsaka, ka esmu vairāk kā pārsteigta par lūpu krāsām. Tās ir samtaini matētas, ļoti noturīgas, piesātinātas, bet uz lūpām jūtas viegli. Tomēr pats lielākais pluss - kur vēl tādā cenu kategorijā atrast tik kvalitatīvas lūpu krāsas? Pasakiet, jo es tiešām nezinu, kā tikai šīs.
Ja tikai vēl tas iepakojums, tad šīs lūpu krāsas būtu pelnījušas gada balvu budžeta klases lūpu krāsu sektorā.

_________________________________________
Oriflame kosmētika nopērkama pie Oriflame konsultantiem
Cena gab. - 8.50 €
Vairāk informācija - Oriflame mājas lapa, FB lapa

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtu produktus no Oriflame pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Berry Crush & Soft Rose ir konfektes! Izskatās fantastiski!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Soft Rose man ir nedaudz pa rozā, bet tonis ir tiešāms tāds rotaļīgi rozā :)
      Paldies!

      Dzēst
  2. Varu tev tikai piekrist - laikam jau katram zīmolam ir savi bestselleri. Berry Crush tonis ir burvīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja salīdzina ar dekoratīvo kosmētiku iepriekšējos gaods, tad jāsaka, ka Oriflame kosmētika ir noteikti palikusi labāka. Par kopjošo nevaru tā teikt, neesmu pietiekami daudz ko lietojusi :) Berry Crush, manuprāt, ir tik universāls, piestāvēs visiem!

      Dzēst
  3. Red Passion, manuprāt, tev lieliski izskatās!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tāds riktīgi sarkanais, bet arī skaists! :)

      Dzēst
  4. Es laikam pievienošos vairākumam un man liekas, ka Berry Crush Tev izskatās vienkārši izcili :)

    AtbildētDzēst
  5. ohhh, gribu viņus visus! Izskatās kolosāli! :)

    AtbildētDzēst
  6. Jā, toņi tiešām piesātināti un tas berry crush Tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan