Jaunums: Nivea Care jeb wow krēms

02.06.15

Domājams vairums, tāpat kā es, reiz ir lietojuši kādu Nivea krēmu, klasisko vai Soft, un tie likušies ir tādi trekni un pārlieku barojoši? Nivea ir gājuši uz priekšu un šajā vasarā piedavā pavisam jaunu krēmu ar uzlabotu un inovatīvu sastāvu. 
Krēms tiek dēvēts par wow krēmu, tāpēc, jo kādas ir pirmās sajūta pēc laba krēma uzklāšanas? Vismaz man parasti ir wow.
Īsumā par uzlabojumiem jāsaka, ka lielākais atkājums šajā mazulītī (super jaukā, miniatūriskā izmēra dēļ),  ir inovatīvā vaska hidrodispersija, kas, iespējams, daudziem ne ķīmiķiem liksies kaut kas svešs, bet mums tas ir vaska paveids, kas pēc uzklāšanas kūstot saplūst kopā ar ādu un neveido to taukainu un nepatīkamo sajūtu uz ādas.

Krēmam ir raksturīgais Nivea krēmu aromāts un pēc skata tas liekas kā tāds biezs balzams. Lai tilpums ir 50 ml, tas iepakojums ir tik kompakts cik vien iespējams, ka sajūta, iekšā ir vien kādi 20 ml krēma.
Vienai lietošanas reizei nebūtu ieteicams lietot pārlieku daudz krēma, citādi tā taukainā sajūta būs tik un tā uz ādas. Man kā kombinētas ādas īpašniecei tas liekas nedaudz pa barojošu, bet sausas ādas īpašniecēm patiks, jo ātri absorbējas un nav jūtams vispār uz ādas (to pārbaudīja mana draudzene).
Vai šim krēmam ir arī ilgtermiņa efekti? Jāsaka, ka laikam nē, tomēr kādām kam ir sausāka āda efektu varētu manīt. Grumbas, pigmentācija un tādas lietas nav pat šī krēma uzdevumā, tāpēc to pat nevajag gaidīt. Es šo krēmu definēju kā tādu universālo ziedi sejai un ķermenim, jo šis krēms ir lietojams kā sejai tā ķermenim, bez problēmām.
Ražotāja apsolītais, ka barojošais efekts būs jūtams, bet taukainums nē, noteikti ir izpildījies, tomēr tā līdz galam neko vairāk kā ļoti universālu krēmu es neredzu. Pieļauju domu, ka šis ir tāds krēms, ko mierīgi var turēt pie datorgalda, jo ja nu pēkšņi prasās sejas krēms vai rokas paliek sausas, var droši smērēt un nekur tādu nav jādodas. Vai arī dodoties, piemēram, pēc jūras apmeklējuma, kad āda ir nedaudz pārsauļojusies ir nepieciešams kaut kas barojošs un labs, šis arī būs lielisks palīgs.

______________________________________________________
Nivea produkti nopērkami veikalos Drogas un lielveikalos
Vairāk informācija: Nivea Care

&z



* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan