Polhem PR fitnesa un labsajūtas preses diena

11.06.15

Vakar uz burvīgās un fantastiskās Galleria Riga terases notika sezonālā Polhem PR preses diena, kas "tika veltīta šobrīd tik aktuālajai fitnesa, labsajūtas, ceļošanas un vasaras atpūtas tēmai." Bez tā, ka tika prezentētas viņu klientu un sadarbības partneru jaunākās kolekcijas, bija patīkami lieliskā gaisotnē uz saulainās teraes baudīt gardus smūtijus, klausīties patīkamā un ritmiskā mūzikā, un iepazīties ar dažādām labsajūtai nepieciešamām lietām kā, piemēram, "izmēģināt savus spēkus TRXvingrinājumos DCH studijas trenera Dināra Zāģera pavadībā, kā arī noteikt savas sejas ādas stāvokli ar īpašas kosmētikas zīmola Biotherm ierīces palīdzību." Par šīm un citām aktivitātēm piedāvāju aplūkot tādu nelielu reportāžu/ atskatu par šo pasākumu.
"Pārstāvēto zīmolu vidū bija New Yorker ar sporta apģērbu kolekcijām sievietēm un vīriešiem, Vagabond un Tamaris ar brīvā laika apaviem,Polaroid ar košajām polarizēto lēcu saulesbrillēm, Tilly ar aerobikas un tenisa tērpiem sievietēm, Rimowa ar kvalitatīvajiem ceļojumu koferiem, Stollar ar jaudīgajām sulu spiedēm un blenderiem, kā arī Food Union ar Latvijā ražotajiem NU Smoothie saldējumiem."

"Iepazīstoties ar vienu no galvaspilsētas aktīvā dzīvesveida piekritēju iecienītākajiem sporta klubiem - DCH Studiju - preses dienas viesiem tika piedāvāta unikāla iespēja izmēģināt spēkus dažādos TRX vingrojumos trenera Dināra Zāģera vadībā. TRX® Suspension Training™ ir funkcionālā treniņa piekares sistēma, kas ļauj vienlaicīgi strādāt visām muskuļu grupām. Vienkārši maināms slodzes līmenis, ko piemērot sev var gan iesācējs gan profesionāls sportists. Ikdienā ikviens interesents treniņus var apmeklēt DCH studijā Rīgā, Zemitāna 2B, 4. stāvā."

"Nu Smoothie" saldējumi, kas katru vasaru ir vieni no maniem iecienītajiem saldējumiem, ir izlaiduši jaunu sorti un šoreiz citiem smūtiju saldējuma veidiem pievienojas vēl viens - aprikožu. Diemžēl nenogaršoju, lai pastāstītu kā uz to reaģēja manas garšas kārpiņas, tikai tāpēc, ka tik karstā laikā jārūpējas par savām balss saitēm, jo vairākkārtīgi vējainās dienās ēdot saldējumu, esmu palikusi bez balss, bet pie rītdienas darba aizstāvēšanas - mana balss, ir mans vērtējums. Tomēr ar savu novērotāja aci, varu teikt, ka citiem tas ļoti garšoja.

"Lai neapmulstu pie saldējumu vitrīnas un nopirktu tieši to, ko visvairāk kārojas, ir svarīgi zināt, ar ko atšķiras smūtija saldējums no augļu saldējuma vai sasaldētas sulas:
• Mūsdienās smūtija saldējumam (sorbetam) ir neskaitāmas garšas variācijas, taču tā pamatbūtība ir viena - tas ir augļu un ogu saldējums, kura sastāvā nav piena, saldā krējuma vai tauku. Tāpēc augļu smūtija saldējumu var droši saukt par diētisku desertu, jo tajā ir ļoti maz kaloriju.
• Turpretim augļu saldējuma galvenā sastāvdaļa ir piena un saldā krējuma saldējums, kas papildināts ar veselām ogām un lieliem augļu gabaliņiem, un tā glazūra ir no dabīgām augļu sulām.
• Savukārt sulas saldējuma nosaukums runā pats par sevi - tā galvenā sastāvdaļa ir sula."


No NEW YORKER jaunās Athletics redzēju daudz foršu lietu un āķis lūpā noteikti - gribu tos stingros sporta krūšturus. Man ar savu beigu C izmēru ir grūti atrastu labi balstošu sporta krūšturi, kas nav pārlieku ciets, bet labikontrolējošs, tāpēc man bija liels pārsteigums, ka sporta krūšturis pa 15 € ir tik labi nostrādāts domājot par sievietēm ar krūtīm. Bez tā, protams, sporta bikses un citas sportam un āra aktivitātēm nepieciešamām lietām.

Priekš manis interesants atklājums bija Tilly Latvijā ražotās drēbes. Tilly galvenā ideja ir maksimāli saglabāt to sieviešķīgumu un skaistumu vienalga, kur tu atrastos - sporta zālē, skrienot maratonu, jogas nodarbības, basketbola spēlē.. vienalga. Pasākumā bija iespējams apskatīt kleitas un svārkus, kas man dikti iepatikās, jo tas dizains bija vienkāršs, bet ar odziņu - sieviešķīgs.

Vēl nedaudz vēlos pastāstīt par Polariod saulesbrillēm, kas ir tik lētas salīdzot pret to ceu kategoriju, jo tie, kas ir darbojušies ar optikas lietām un lēcām zinās teikt, ka trešās kategorijas saulesbrilles ir ļoti dārgas, tomēr šīs Polaroid saulesbrilles ar trešo kategoriju maksā vien 50, 60 €. 
Brillēm ir superīgi dizaini un es teikšu, ka šo briļļu dizains atsvaidzinās ikviena "skatienu". Man ļoti iepatikās ar tumši zilajiem stikliem, tāpēc apsvēršu iespēju tās arī iegādāties, lai gan manas 3. kategorijas brilles pagaidām lieliski kalpo. 
Ja nezināt, par kādām kategorijām es šeit runāju, tad šīs kategorijas brilles jānēsā noteikti riteņbraucējiem, autovadītājiem un visiem, kam ir jūtīgas acis vai augsts spiediens acīs, tāpēc, ka brilles, kurām ir 3. kategorija lauž starus tā, lai acīm nav tik smagi skatīties. Uzvelkot šādas brillēs, acis burtiski "atlaiž" un jūs varat skatīties visur, kur iepriekš likās, ka gaisma krīt pa spilgtu.

Un visbeidzot, interesantu rīku piedāvāja pamēģināt Biotherm pārstāve. Biotherm ir izstrādājuši "Blue Smart digitālo ādas lasītāju, kas atgādina viedtālruni ar skārienjutīgo virsmu. Tam ir kameras sensors, kas sniedz padziļinātu sejas ādas analīzi, novērtējot astoņas dažādas jomas - mitrināšanu, sebumu, poras, melanīnu, akni, grumbas, apsārtumu un elastību - un salīdzinot pašreizējo ādas stāvokli ar optimālo. Lai analizētu katru kategoriju, ierīce viegli uzspiež kamerai līdzīgo sensoru ādai un sekunžu laikā ekrānā parādās vairākas viegli izlasāmas vērtības. Visaptverošākiem rezultātiem šo soli iesaka atkārtot astoņas reizes - viens solis katrai kategorijai. Kopumā skenēšana aizņem vidēji desmit līdz piecpadsmit minūtes. Būtiski, ka šis inovatīvais produkts ņem vērā katra lietotāja dzimumu, vecuma grupu un ādas vajadzības. Ierīce arī atšķir kaukāziešu un aziātu ādas tipus, kas nozīmē, ka rezultāti netiek salīdzināti ar kādu, kuram ir pilnīgi atšķirīgs ādas tips. Ādas analīzes noslēgumā Blue Smart sniedz informāciju par ādas pašreizējo stāvokli, kā arī iesaka Biotherm produktu sēriju, kas atbildīs tās aktuālajām vajadzībām. Biotherm Blue Smart ādas kopšanas diagnostika ir pieejama katru dienu u/v Stockmann, Biotherm stendā."

Viena no jautrākajām aktivitātēm bija iespēja lēkāt pa batutu uz jumta. Ja ne manas paniskās bailes no augstuma, es uzreiz mestos lēkāt. Man nav bail no batutiem, bet no tiem augstumiem, kas paverās lēkājot uz jumta, man šermuļi pat caur bildēm jau skrien. 

Interesants pasākums un teikšu pat vērtīgs, jo tik daudzas labklājībai vasarai nepieciešamās lietas vienkopus nebiju tā iepazinu. Ļoti interesanti likās šie TRX vingrinājumi, lieliskās saulesbrilles un sportiski sievišķīgie Tilly tenisa tērpi. 


* foto un info publicitātes materiāli
fotogrāfs Uldis Vilks

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan