Oriflame Giordani Gold vasaras jaunpienācēji

10.06.15

Giordani Gold kosmētika vienmēr ir pārsteigusi ar savu izsmalcināto un smagnējo iepakojumu, kas kosmētikai piedod tādu odziņu. Pirms kāda laika Giordani Gold plašajam kosmētikas sortimentam pievienojās vairāki jaunumi par kuriem vēlos šovakar nedaudz vairāk pastāstīt. 
Kopumā testēju jau kādu brītiņu četrus produktus un par tiem vairāk manas domas un viedoklis kā arī grims izmantojot šos produktus.
Giordani Gold Mineral ilgnoturīgs tonālais krēms ar SPF 15 (tonis - Porcelain)
Giordani Gold Mineral ilgnoturīgajā tonālajā krēmā izmantoti bioaktīvi vulkāniskie minerāli, kas baro ādu, nodrošinot optimālu mitrināšanu. Turklāt vulkāniskie minerāli palīdz padarīt ādu starojošāku, lai radītu perfektu, svaiguma pilnu un jaunavīga izskata sejas ādas toni. Tonālā krēma bagātīgā un krēmīgā tekstūra ar perfektu pigmentu kombināciju rada nevainojamu, blīvu klājumu, lai nomaskētu ādas nepilnības, savukārt SPF 15 pasargā no priekšlaicīgu novecošanās pazīmju parādīšanās.

Vispirms jau ļoti gribu uzteikt tonālā krēma skaisto iepakojumu, kuru tikai papildina stikla iepakojums un ērtais pumpītis. Pēc tekstūras tonālais krēms ir ļoti biezs un tas laikam būs lielākais bieds ja neesat biezu tonālo krēmu cienītāji. Sedzamība – vidēja līdz augsta. Tā kā man patīk krēmīgāki tonālie krēmi, tad problēmu nav, tomēr arī man, kas pēdējo vairāku mēnešu laikā ir lietojusi tikai vienas markas tonālo krēmu (skat. Catrice Nude Illsuion tonālais krēms) tas likās biedējoši biezs.
Domas mainījās pirmajā brīdī, kad sāku to pludināt ādā un tad atklājās magic. Pirmajās reizēs es klāju ar mitru Beauty Blender, bet pēc tam mēģinot ar otu sapratu, ka Beauty Blender veic vislabāko darbu. Brīdinu, ka lietojot tonālo krēmu ar Beauty Blender patēriņs noteikti palielināsies uz pusi. Uz ādas tas klājas ļoti gludi, samtaini un sejas āda pēc tā uzklāšanas burtiski staro. Tiesa uz manas ādas izskatās, ka es tikko būtu no Bikram jogas iznākusi, bet sausas ādas īpašniecēm šis mitruma starojošais efekts dikti labi piestāv.
Priekš manis tonis Porcelaine ir nedaudz pa gaišu, tomēr uz sejas smuki saplūst ar tagadējo ādas toni. Tiesa, pēc tam ir nepieciešamība nedaudz uzbronzēt ādu, lai ķermeņa tonis ar sejas toni ir balansā.
Vienīgais uz ko es skatījos visskeptiskāk ir tā ilgnoturīgā noturība, ko sola ražotājs, bet kāds bija mans pārsteigums, ka pēc 7 stundu nēsēšanas tas bija tikai mazdrusciņ sācis spīdēt, ka pat īsti to redzēt nevarēja un priekš kombinētas/ taukainas ādas īpašniecēm tas ir daudz. Pārbaudīju 12 stundu garumā – neturās. Tad efekts ir tāds kā vairumam pēc 5 stundām.
Gala secinājums, ka iespējams es ikdienā viņu nelietošu, jo liekas uz ādas nedaudz pa daudz sedzošs, bet pie sliktas ādas stāvokļa vai svarīgāka dzīves notikuma, šis noteikti būs mans draugs pat neskatoties, ka sastāvā esošais SPF var nedaudz nepatikt bildēm ar zibspuldzi.
Giordani Gold otiņa tonālā krēma uzklāšanai 
Pirmajā mirklī skatoties, mani ļoti piesaistīja otas interesantais dizains. Tā ir kā apgriezta un saplacināta buffing ota, pietam, ar īsu rokturīti, kas ir parocīgs līdzņemšanai. Lasīju, ka par šo otu domas dalām, tomēr es saku, ka šī ota ne velti ir tik smalka un precīza. Tā ir speciāli paredzēta šim biezajam tonālajam krēmam, lai tas vienmērīgui un skaisti zklātos.
Lietojot tehniku piekopju kā buffing otai, jo lietojot kā plakano lāpstiņu, uz sejas paliek švīkas. Man šī ota derēs priekš deguna konturēšanas un precīzākas vaigu “zīmēšanas”, tāpēc ota nekur nepzudīs, bet priekš tonālā krēma es diezvai viņu izmantošu.  
Giordani Gold veidojoša želeja uzacīm ( tonis - Brown)
Ilgnoturīgs tonis un forma uzacīm ar mitrinošo provitamīnu B5.
Iepriekš biju lietoju ļoti ilgi Catrice uzacu tušu un nesen pamēģināju Maybelline, kas ir mans jaunākais favorīts, tomēr tiklīdz pamēģināt šo, nevarēju saprast, kas ir tas, kas tik ļoti piesaista šajā uzacu tušā.
Tās birstīte ir ļoti klasiska un vidēja lieluma, tāpēc tādām biezām un vidēji biezām uzacīm vēl derēs, bet tādām vairāk plānākām nebūs iespējams smuki vienmērīgi uzklāt produktu. Tonis Brown ir tāds silts brūns tonis, šokolāde, kas piestāvēs daudzām brunētēm.
Visas dienas garumā uzacis nejūtas kā iestīvinātas vai pārlieku sintētiskas, tāpēc šī uzacu tuša ir tieši tas, kas man patīk.  

Giordani Gold Intense Shine nagu laka ( tonis - Noble Burgundy)
Ar vērtīgo mežrozīšu sēklu eļļu bagātinātā ilgnoturīgā un ,ātri žūstošā formula un īpaši platā otiņa sniedz precīzu, nevainojamu rezultātu katru reizi.
Šai nagu lakai ir prātām neiedomājami skaists tonis. Varbūt izklausīsies ne pārāk skaisti, bet asociējas ar sarecējušām asinīm. Lai arī kā tas izklausās, tonis ir ārkārtīgi skaists un piesātināts. Diemžēl mēģinot uztver skaisto toni, sapratu, ka nevienu jēdzīgu attēlu neesmu atstājusi, tomēr, lai redzētu pašu toni, nočiepu (ar linku) attēlu no cita bloga.
avots
Skatoties koptēlā uz uzacīm var redzēt uzacu tušu, bet tā kā man ir nesen krāsotas uzacis jau, tad šis siltais tonis tik ļoti nesitās cauri, bet uz sejas kā redzam, ka tonālais krēms izskatās ļoti dabīgi, tomēr vēl zemāk varēsiet redzēt pirms un pēc attēlu un redzēsit cik ļoti labi tas maskē pie tā, ka neizskatās kā špaktelis uz sejas. Pa virsu nedaudz uzliku pūderi, tikai tāpēc, lai matētu seju, bet zinu, ka šis pūderis stipri noturību nepaildzina, tikai nomatē, tā, lai viss smuki sēž savās vietās.
Pirms - Pēc
Grimā izmantots:

Seja
Oriflame Giordani Gold Mineral ilgnoturīgs tonālais krēms (Porcelain)
Catrice Prime And Fine presētais pūderis
The Balm Bahama Mama bronzeris
Catrice Nude Purism limitētās kolekcijas izgaismotājs

Acis/uzacis
Artdeco Amazing Effect skropstu tuša (vienā kārtā)
uzacis  - Oriflame Giordani Gold veidojoša želeja uzacīm (brown)

Lūpas
Kiehl`s Lip Balm lūpu balzams (Cranberry)

_________________________________________
Oriflame kosmētika nopērkama pie Oriflame konsultantiem
Cenas - tonālais krēms 14.90 , otiņa, 6.90, uzacu tuša 8.90 un nagu laka 7.90 .
Vairāk informācija - Oriflame Latvia


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Oriflame pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva/ attēli no citiem autoriem ar atsauci uz pirmavotu

10 comments:

  1. Man ļoti patīk Giordani tonālie krēmi, šis gan vēl nav izmēģināts. Ir tāda luksus sajūta to lietojot.
    Jā, tā ota ir "interesanta". Man sākumā pēc kataloga likās, ka viņa būs garāka, nu kā jau buffing brush, bet tāpat kā tev - nepatika man uzklāt ar viņu tonālo, arī kontūrēt īsti nē. Jāizdomā, kam viņu, lai pielieto :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izskatās, kā pasūtīta ebay un izdrukāts gg virsū :D sejas maskām var izmantot :)

      Dzēst
  2. Nagu lakas tonis ļoti skaists :) Bet, tonālais arī ieinteresēja, jo izskatās labi un man patīk tie sedzošie :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk labi sedzošs tonālais krēms, bet pirmajā mirklī tā tekstūra vienkārši liekas nedaudz pa biezu, tomēr sapludinot viss ir super! Nagu lakas tonis noteikti ies apritē, tikai droši vien ne tagad, jo pagaidām neprasās vēl tik tumši nagi, ja tikko izrāvusies no tiem :)

      Dzēst
  3. wow.. tiešām tonālais strādā ļoti labi. Prims un pēc visu saliek pa plauktiņiem. Perfekti!

    Un nagu lakas tonis ir fantastisks. Ilgi skatījos uz bildi un nevarēju acis atraut :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc cenšos likt tos pirms un pēc ne jau tāpēc, lai publiskotu kāda man seja bez grima, bet, lai var redzēt yto patieso efektu kāds tiek sniegts :)

      Naga laka burvīga, tiesa, kas tiesa!

      Dzēst
    2. Tapeec man tik ljoti patiik tavs blogs.Tu vienmeer kosmeetiku centies paraadiit arii uz sevis.Mani pilniigi tracina,kad meitenes tonaalos atraada uz rokas:)) Skatos ,ka seja tev sanikjojusies,bet taapt nebaidies raadiit foto.Vismaz uzreiz var redzeet,cik sedzoss vai nesedzoss ir liidzeklis.Malacis! Es gan Oriflame nelietoju kops skolas laikiem,bet nagu laka ljoti iepatikaas.
      Vita.

      Dzēst
    3. Mīļš paldies par labajiem vārdiem! :)
      patiesība pagaidām seja norimusies, vienkārši tās ir sekas pēc ilgas niķošanās. :(
      Tonālais krēms tiešām ir sedzošs un kad skatās pirms un pēc bildes, tas vislabāk redzams :)
      Paldies!

      Dzēst
  4. Pilnīgi piekrītu par nagu lakas krāsu- perfekta! Ta ka esmu "kritusi "uz sarkano nagu laku toņiem, tā nu šis ir labs variants!
    http://lopiparmetra.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis ir tāds labs alternatīvs tonis tām, kurām patīk tumšas nagu lakas, bet negribās iet uz uzreiz uz melno vai tumši zilo, šeit lielisks apvienojums - elegants, piesātināts sarkanais :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan