Mans ikdienas matu sakārtojums vasarai ar Garnier Thick&Gorgeous

29.06.15

Arī es ņēmu Garnier flešmobā izveidojot matu sakārtojumu ar Garnier Fructis Thick&Gorgeous matu kopšanas līniju, kura jau mēnešiem bija krājusi putekļus absolūti neaiztikta. Vismaz bija beidzot iespēja paņemt un pamēģināt. Es piedāvāju pavisam vieglu matu sakārtojumu, kuru pati nēsāju diendienā. Dažām tas var likties pārlieku viegls, bet mans uzdevums bija tāds, kuru var izveidot ikviena.
Zemāk attēls ar soli pa soli darbībām. Šādā veidā izžāvējot matus, jūs tos varat veidot visvisādos veidos - atspraust, atstāt vaļā, sapīt, saņemt astē (kā es to izdarīju), izveidot copi un vēl visu citu.
  1. Izmazgā matus lietojot Thick&Gorgeous šampūnu (divreiz mazgājot) un kondicionieri.
  2. Matus satinot dvielī noturam aptuveni kādas 10 minūtes, lai liekais ūdens pazūd un tad mitros matos klājam Lenghts Plumper serumu un nedaudz Blow Out krēmu, lai apjoms būtu izteiktāks un arī aizsardzība pret matiem.
  3. Ar difuzora uzgali žāvējam matus, veidojot brīvas nedaudz burzītas lokas.
  4. Kad mati ir sausi, matus neķemmējam, ja nepieciešams, izbrauc ar pirkstiem cauri. 
  5. Nedaudz piekasām matus pie saknēm, lai apjoms izteiktāks.
  6. Ar Invisibobble gumiju sasienam matus diezgan augstā astē, bet ļoti brīvā. Vairāk koncentrējamies, ka astei ir jābūt tādai sabužinātai.
  7. Iepūšam Mass Maker tekstūras spreju (par kuru esmu sajūsmā jau ziemas beigām), lai mati nedaudz nofiksētos un gūtu vairāk tekstūras.
  8. Izvelkam dažas šķipsnas nekārtīgumam laukā un gatavs! Velkam mugurā garās kleitas un vasaras sandales, un brīvais tēls gatavs!
Lūk, tāds nevīžīgs, bet stilīgs matu sakārtojums, kas noteikti patiks zirgastu nēsātājām, tādām kā man. Tomēr ikdienā man patīk no šādiem nevīžīgiem matiem pīt arī bizes un taisīt dažādus vijumus. Man liekas, ka vasara ir pats labākais laiks, lai parādītu, ka mati ir tā mūsu skaistākā rota. Kā man gribētos, ja šo gala rezultātu varētu dzīvē parādīt, jo tas izskatās daudz labāk un apjomīgāk.
Jautāsiet, ko domāju par šo sēriju? Visvairāk no visiem man jau sen ir iepaticies Mass Maket (tas man jau plauktā stāv sazin cik mēnešus) un Lenghts Plumper serums, kas bija pārsteidzoši viegls un netaukains matiem. Blow Out krēms man nu tā so/so, jo liekas, ka nedaudz padara matus smagnējus. Šampūns un kondicionieris kā jau šampūns un kondicionieris.


P.S. šis ir mans 800 raksts blogā!! woop woop


&z



*raksts tapis sadarbībā ar Garnier
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Tiešam labs sakārtojums!
    Man starp citu raksts par frizūru arī bija astoņsimtais! :)) Un es tevi ar 800. rakstu apsvecu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Kāda sagadīšanās! Paceļu glāzi gan par Taviem 800, gan maniem 800 rakstiem! :) Superīgi!

      Dzēst
  2. Wow, paldies par info! Mass Maker arī ir absolūtais favorīts. Kā garu, bet diezgan plānu matu īpašniece varu galvot, ka efekts tiešām ir vērā ņemams. Ar steigu laikam jāizmēģina arī pārējie šīs sērijas produkti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es noteikti iesaku vēl pamēģināt to serumu, kas man likās ļoti neierasts, jo ikdienā lietoju tikai eļļainu produktus matiem, bet tas tāds viegls :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan