Mans sejas kopšanas rituāls - mitrināšana/barošana

08.05.14

Pirms kāda laika rakstīju jau par savu sejas attīrīšanas rituālu, kur atklāju jums šī brīža lietotākos produktus, kurus lietoju ikdienā, lai atbrīvotos no kosmētikas, tonizētu ādu un padarītu to pēc iespējas tīraku un koptāku, tomēr kopta sejas āda nevar tapt bez pienācīgas mitrināšanas un barošanas.
Apkopošu visus tos krēmus, kursus lietoju, lai mana seja un arī āda ap acīm ir pienācīgi mitrināta un pabarota.
Serumi
L`Oreal Skin Perfection Correcting serums - šo serumu lietoju no rītiem, bet ne vienmēr, jo esmu ievērojusi, ka ar Mossa krēmu, tas visrpinās kopā. man patīk, ka šim serumam ir izgaismojošās daļinas iekšā, kas sejai no rītiem dod viegli starojošu mirdzumu. Vairākkārt esmu par šo serumu jau minējusi blogā, un varu vēlreiz teikt, ka tas ir ļoti vieglas konsistences un ātri iesūcas ādā. Tik ļoti mīlēts serums, ka esmu jau izlietojusi vairāk kā pusi.
LaMav Age Defence Wrinkle Defence &Skin Brightening dienas fluīds - šo lietoju pārsvarā tagad, kopā ar Mossa krēmu, jo nevirpinās uz sejas un absorbējas daudz ātrāk par L`Oreal, burtiski pēc uzklāšanas. Lai gan šis ir pretgrumbu serums, nejūtu, ka manai sejai tas ir kā kaitējis tikai tapēc, ka ir anti-age produkts. Ļoti viegls un patīkams serums, ko domāju lietošu vēl visu vasaru.

Sejas krēmi/mitrinātāji
Mossa Youth Defence Nutritive Antioxidant barojošs dienas krēms ar lāceņu vitamīnu C - pēdējā mēneša visvairāk mīlētais sejas krēms, kas smaržo lieliski un iesūcas ādā ļoti ātri priekš tik bieza krēma. Krēms nav absolūti biezs, tomēr gana biezas konsistences. Man patīk, patīk sausas ādas īpašniecēm. Latviešiem ir izdevies trāpīt desmitniekā ar šiem jaunumiem.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil - Free mitrinātājs - šo lietoju vakaros pēc sejas attīrīanas un man ļoti patīk tā atsvaidzinošā sajūta. Sākumā pat nevarēju saprast kāpēc manu seju tā patika kņudina un atsvaidzina un tad sapratu, ka viss ir dēļ šī krēma. Tas nav trekns, nav pavisam biezs un diezgan ātri iesūcas ādā. Labi mitrina ādu.
Physiogel A.I. krēms atopiskai ādai (attēlā neiekļuva) - šo krēmu lietoju periodiski kopš janvāra un esmu sajūsmā. Tas ir biezs, trekns, nomierinošs, palīdz ātrāk ādai reģerinēties. Šobrīd praktiski vairs nelietoju, bet gribēju viņu pieminēt gadījumā, ja kādai ir loti jūtīga āda un nepieciešams kas ļoti labs, efektīvs. šis ir noteikti mans ziemas krēms, bet lietoju arī pavasarī uz nakti.

Acu krēmi/gēli 
Nevar aizmirst arī par ādu ap acīm par kuru es pati tikai sāku aizdomāties tikai pagājuša gada izskaņā, kad vispirms man sāka parādīties tumšie loki un tad izteikts sausums.

L`Oreal Skin Perfection Awakening acu krēms - lietoju dienu no dienas un esmu sapratusi, ka bez viņa nevaru. ļoti labs, viegls, mitrinošs acu krēms ar nelielu tonīti.ātri absorbējas un kosmētika dienas laikā nesēžas rieviņās.
Lumene Artic Aqua Deep Moisture acu gēls - šo lietoju vakaros, it īpaši reizēs, kad zinu, ka nākošā dienā būs agri jāceļas. tas efektīvi mitrina ādu un forši atsvaidzina ādu ap acīm. Ļoti ātri absorbējas un ir ļoti ekonomisks.
Artdeco Caviar Performance Caviar Rich acu krēms - šo es lietoju kā supēr glābēju acu zonai. Lietoju vienu reizi nedēļā vai divās kā masku. Uzklāju un ļauju tai absorbēties. Ļoti labs krēms, trekns, biezs, bagātīgs un ļoti barojošs.
Oriflame Eye Contour gēls - šo pieliku klāt tikai kā Lumene Artic Aqua alternatīvu, jo pēc konsistences ir ļoti līdzīgs, tomēr neatsvaidzina acu zonu tik ļoti kā Lumene. Ir labs, bet lietoju retāk.

Kāds krēms jums šobrīd ir topā?
&z

15 comments:

  1. Tik daudz visa kā... :) Es sāku nogurt no ķobīšiem, tāpēc visu dodu prom un lietoju tikai vienu sejas krēmu. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hehe, es ar sāku nogurt.. nekrāju vairs tukšos :) Un cenšos neapaugt ar vairākiem kremiem vienlaicīgi- savādāk katru vakaru monēta jāmet, kuru tad, lai tagad liek ;)

      Dzēst
  2. No Tevis pieminētajiem esmu lietojusi tikai Skin Perfection produktus - man arī joprojām ļoti patīk acu krēms. Arī lietoju viņu no rītiem, jo viņš smuki atsvaidzina ādu ap acīm :) Ieinteresēja tas Artdeco krēms :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artdeco ir labs šis acu krēms,ko var noteikti var lietot ikdienā ja ir grumbiņas ap acīm. Tā kā man to vēl nav tik daudz,praktiski vispār nav, tad es lietoju šo retāk :)

      Dzēst
  3. vakarā pēc sejas mazgāšanas ar bb factory putojošo želejas bāzi es lieku arbūzu sēkliņu eļļu, bet no rītiem pēc sejas mazgāšanas lietoju dzintara antioksidantu krēmu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. par to eļļu ļoti esmu ieinteresēta. Es lasīju, ka visus šos krēmus lieliski aizstāt var eļļas, un sejas āda pat tad izskatoties daudz labāk.:)

      Dzēst
    2. galvenais atrast īsto eļļu sejai, es esmu eksperimentējusi un lietojusi dažādas, pagaidām patīk arbūzu:)

      Dzēst
  4. Kāda kaudze, bet neviena krēma ar spf nemanīju?
    Es arī piekrītu meitenēm komentāros un cenšos ar krēmu kaudzēm neapaugt - man ir viens parastais sejai, viens acu zonai un viens sejai ar spf dienām, kad negribas lietot tonālos :)
    Lumenes acu želeju arī esmu lietojusi, tik agrāk tai bija cits un glītāks iepakojums. Vai varbūt tā ir cita? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man spf krēmi īsti nav vajadzīgi. Man sejas āda ļoti ātri pievelk saulīti un man patīk,ka saulīte mīlē manu seju, bet es katru dienu lietoju tonālos krēmus,kuriem sastāvā ir spf. :)
      Domāju,ka, jā, ka tas ir tas pats gēls tik ar citu nosaukumu un iepakojumu :)

      Dzēst
  5. Kur var iegādāties Neutrogena mitrinātāju? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es savējo pirku Drogās, bet esmu redzējusi arī Maximās,Rimi un Prismās arī. :)

      Dzēst
  6. Es vienmēr lietoju kombināciju serums + krēms tikai no vienas sērijas, nemiksēju. Pirmkārt, jo tad viņi viens otru papildina, otrkārt, man bail, ka dažādu firmu sastāvā var būt vielas, kas var sākt darboties viena pret otru.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu ievērojusi, ka man manai sejai tas neko īsti nemaina. Bieži vien tieši no vienas sērijas, man nepatīk kāds konkrēts produkts un es to nelietoju tad. Piemēram, no L`Oreal Skin Perfection sērijas man ne īpaši iepatikās sejas krēms, bet serums un acu krēms ir lieliski ;)

      Dzēst
  7. Man ļoti patīk Bioderma Sensibio Light sejas krēms- ļoti labi mitrina, nomierina apsārtumus, samazina ādas jutīgumu, zem kosmētikas uzvedas ļoti labi. Nu re, gandrīz kā reklāma sanāca:)

    AtbildētDzēst
  8. Šo Bioderma krēmu gribu jau kādu laiku pamēgināt, bet vispirms laikam šī kaudze jāizlieto :D

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan