Roku kopšana pavasarī

22.04.14

Kad pavasaris ir oficiāli nu jau šeit, mēs nevar aizmirst par rokām, un kopt tās tikai ziemas periodā, kad izjūtam izteiktu smilšpapīra efektu, to vajag darīt arī pavasarī.
Manas rokas pavasarī sāka strauji just ikvienu papīra strēmeles pieskārienu. Pilnīgi bija tāda pati sajūta kā skolas laikos, kad kāds neveiksmīgi rakstīja ar krīta raupjo malu, un tad bija ta caur kaujiem ejošā, stindzinošā skaņa.
Tagad esmu nedaudz vairāk pievērsusies roku kopšanai un man ir daži produkti, ko jums parādīt.
Sally Hansen 18 stundu mitrinošs roku krēms
 - Šis krēms manā īpašumā ir kopš pagājušā gada novembra, un kad es nopirku un pirmo reizi pamēgināju, man tas neiepatikās. Tā tas mētājās līdzi somā visu šo laiku, un bija lietots viens dažas reizes līdz šim. Tagad es to arī nēsāju līdzi, bet lietoju gandrīz katru dienu. Man patīk krēma aromāts, tāds patīkams, nedaudz tāds citrusīgs. Roku krēms ir diezgan trekns, jo sastāvā ir šī sviests, A, E, C vitamīni un vīnogu kauliņu eļļa, kas noņem sausuma sajūtu no rokām, kas radīta no vēja vai pārlieku karstā universitātes sieviešu tualetes krāna ūdens. Krēms neabsorbējas momentāni, un tas laikam ir tas, kas man šajā krēmā nepatīk, un tāpēc ziemā es to nelietoju. Manās rokās tas absorbējas aptuveni kādās 5 minūtēs, un tad viss ok, bet līdz tam, nekam nevar pieskarties - viss liekas taukains. Es neteikšu, ka šis roku krēms būs 18 stundu mitrinošs, jo man rokas prasās mitrināt jau pēc kādām 3 stundām, vai uzreiz pēc nākošās roku mazgāšanas reizes, jo mums universitātē nav iespējams tā īsti noregulēt remdenu ūdeni. Mazgājot rokas ir izvēle - karsts vai ļoti karsts ūdens.
Cena - € 9.96 (es pirku Mikroshop pa € 5)

Neliela atkāpe par roku krēmiem
Šeit man ir jāparunā par vienu manu kursa biedreni, kura roku krēmus patērē ļoooooti daudz. Neesmu vēl līdz šim spējusi saskaitīt pusgada laikā cik viņa ir izlietojusi roku krēmu tūbiņas. Laikam kādas 10 noteikti! Bet, ne par to ir runa!
Viņa, cilvēks, kas lieto tik daudz krēmus un strādā darbu tiešā sakarā ar daudz papīriem, ir pārliecinājusies, ka viena liela daļa roku krēmu nedod to mitruma un pilnīguma sajūtu, un man atklāja fantastisku atklājumu, ko pati nesen atklāja.
KOKOSRIEKSTU EĻĻA. Viņa savējo ķobīti esot pirkusi Ķēriens veikalā, un samaksāja laikam €4, ja nemaldos. Bet uzklājot, tā sajūta.. ak, rokas var aizmirst par sausumu, raupjumu vai plaisāšanu.
Es arī sasmērēju savas rokas, un jutos kā mākoņos! Tik superīga un pabarota roku ādas sajūta.
Ja jums ir ļoti sausas rokas iesaku paskatīties kokosriekstu eļļu/sviestu.

Essence Studio Nails Pro White Glow balinoša laka
 - Uz kādu laiku esmu noņēmusi nost Gelish, un tādēļ ilgstoši staigājot ar tiem dabīgi, mani nagi kļuva vizuāli nedaudz dzelteni, tāpēc šis priekš manis ir tāds kā mazais glābējs. Šis nagu balinātājs ir caurspīdīgi rozā krāsā, un uzklājot uz nagiem tas neitralizē to dzeltenumu un dod nagiem papildus spīdumu.
Tas kalpo ne tikai kā balinātājs, bet arī kā nagu stiprinātajs.
Cena - € 1.99

Sally Hansen Maximum Growth nagu augšanu veicinošs līdzeklis
 - Šo lietoju paralēli Essence līdzeklim, lai nedaudz spēcinātu nagus un ļautu tiem nedaudz ataugt. Jāsaka, ka mēneša laikā, kad biju noņēmusi nost Gelish, man nagi ir diezgan labi atauguši, bet galvenais, ka tie ir spēcīgi un tik traki nelūst vairs. Šis līdzeklis ir jālieto ļoti regulāri, vismaz divas nedēļas un jāklāj katru dienu pa virsu iepriekšejām kārtām.
Cena - € 6.55

Tā es rūpejos par saviem nadziņiem pavasara periodā, un iesaku arī jums uztaisīt nelielu nagu kopšanas kūri, kurā nadziņiem ļautu vaļu brīvības.
Es ceru, ka jums šādi raksti interesē, un līdz ko kaut kas jaunāks iepatiksies, tā ziņošu jums.

Varat, varbūt, ieteikt kādu labu roku krēmu?
Līdz šim man ir paticis tikai šis, augstāk minētais, un Jeunesse roku krēms.

&z

16 comments:

  1. Hehe, mums abām roku kopšanas nedēļa. :)
    Tieši tagad sēžu un rakstu savu atsauksmi par Jeunesse krēmu un pirms brīža ieliku blogā rakstu par skrubi, kurš man trakoti patīk.
    No krēmiem vēl man patīk LCN Hand cream un Camillen 60 Hand cream, abus lietoju darbā, ļoti patīk to kopjošās īpašības un smarža - vienkārša un krēmīga - der gan sievietēm, gan vīriešiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. u, mani interesēs noteikti tā atsauksme ;)
      paldies, noteikti paskatīšos šos abus krēmus :)

      Dzēst
  2. Man patīk Kinetics roku krēmu - smaržas un mazā iepakojuma dēļ. Ja tagad būtu jāizvēlas krēms kopšanai, ņemtu brūno Samtainās rociņas ar makadāmijas eļļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No tiem esmu vairākus smaržojusi un mēģinājusi, bet man tie ir likušies vienmēr nedaudz poa vieglu, un manam degunam īsti nav neviens atbilstošs aromāts :)

      Dzēst
  3. Varu noteikti ieteikt Madara roku krēmu, kas pēc konsistences ir pabiezs un barojošs, bet tas iesūcas ļoti labi, kā arī Attirance cherry blossom - tas ir plānāks, un uz pavasara/ vasaras periodu ir ļoti feins.
    Vēl arī man patīk Palmer's koncentrētais krēms, kas derēs visam kam, gan elkoņiem, gan rokām, gan papēžiem. Tas gan neiesūcas tik ātri kā gribētos! Bet vismīļākie laikam ir pirmie divi minētie :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Madaras neko neesmu mēģinājusi, bet tas laikam būs jāmaina ;)
      Attirance es tā kā skatījos un domāju, būs man kāds no tiem jāizmēģina uzreiz pēc tam, kad būšu krājumus izlietojusi ;)

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk Dove roku krēmi :) Barojošās īpašības ir līmenī, taču tiem ir tiešām spēcīga un noturīga smarža, tāpēc vienmēr jārpārliecinās, ka tā patiks, citādi būs nepatīkami to lietot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir bijis Dove, bet man tie likās nedaudz pa švaku. Sākumā nē, bet kad lieto ilgtermiņā, es nejūtut nekādu īsti atšķirību :)

      Dzēst
  5. Man patīk The Body Shop kaņepju roku krēms, ļoti barojošs un ātri iesūcas ādā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To TBS ar skatījos. Noteikti nolikšu vēlmju sarakstā :) Paldies!

      Dzēst
    2. Man arī to kaņepju krēmu gribētos izmēģināt. Hehe, arī ielieku velmju sarakstā. :)

      Dzēst
  6. Ahh, manas rokas tagad ir tik sausas... pilnīgi sāpīgi skatīties uz tām. :(
    Arī es esmu meklējumos un nevaru atrast īso un ienīgo krēmu. Vajag steidzīgi, citādi nespēju skatīties uz savām rociņām. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Santiņ, pamēģini kokosriekstu eļļu, tā noteikti dos mega efektu rokām :)

      Dzēst
  7. mans favorīts ir apelsīnu - šokolādes (firma Gusto) roku krēms, vienkārši fantastiska smaržā, turklāt labi iesūcas un mitrina rokas

    AtbildētDzēst
  8. Vai ir kāda pieredze ar kokosriekstu eļļu matos?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pati nelietoju vispār kokosriekstu eļļu, bet man paziņas lieto un ļoti slavē, sakot, ka var intensīvi atjaunot matus, ja tie ir izteikti bojāti.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan