Neiespējami maskēt poras? Vairs nē! Jaunais L`Oreal Blur krēms

03.04.14

Man tā šķiet, ka itin jebkurai sievietei perfektais maskējošais līdzeklis ir tāds, kurš nomaskē visas nepilnības, tai skaitā to vietām poraino ādu, kas sāk atgādināt porainās šokolādes virsmu.
Jau mēnesi es lietoju jauno Blur krēmu, un esmu par to sajūsmā, tāpat kā ikviens, kas to ir pamēģinājis.
Ražotājs
Sejas ādas tonis kļūst vienmērīgāks, ādas virsma vizuāli tiek uzlabota un izlīdzināta. Poras kļūst "neredzamas" un "pazūd" jebkādi ādas defekti. Nude Magique Blur krēms ir gaisīgas tekstūras, kas klājas īpaši gludi un rada nemanāmu klājumu.
 Domāju sievietes un meitenes, kas cīnās ar kombinētu vai taukainu sejas ādau mani ļoti labi sapratīs, ja teikšu, ka sejas centra daļā (ap degunu, starp uzacīm, pie uzacīm u.c.) ir ļoti poraina āda, kas atgādina tadus milzīgus krāterus, bet tas ir tikai tapēc, ka mums daudz intensīvak izdalās sebums, un tādēļ šīs "ādas elpošanas atveres" mums ir daudz plašākas un pamanāmākas.

Pats Blur krēms atrodas tūbiņā, kurā šķiet, ka nekas daudz nav iekšā, tomēr, kad sāc lietot, tad saproti, ka tik ātri izlietot nemaz neizdosies. Man patīk, lai arī šim Blur krēmam ir divi toņi, klājot īsti to nevar manīt. Spiežot laukā no tūbiņas uzreiz var pamanīt, ka krēmam ir uzputota , gaisīga tekstūra, kas nonākot uz sejas klājas kā pasaka.
 Blur krēmu var klāt divos veidos, bet tas ir atkarīgs no sejas ādas problēmām. Ja sejai nav īsti nekādu mega problēmu, tad var klāt punktveida stilā, klājot uz problēmvietiņām un iemasējot to viegli ādā. Vai, otrs variants, no sākumā uzklāj uz visām problēmzonām Blur krēmu un tad pa virsu vai BB, CC vai tonālo kremu. Kas labāk kurai patīk.

Personīgi es Blur krēmu klāju visur, kur mana sejas āda ir pārlieku problemātiska, un kur es ievēroju, ka tonālais krēms tik labi nepludinās ( uz pumpiņām, pigmentācijas pankumiem utt.), tapēc visur, kur vajag to klāju, un pēc tam pa virsu tonālo krēmu, un tad seja izskatās kā pavisam perfekti gluda.
Zemāk varat redzēt, ka pie paša deguna poras ir nemanāmas, jo tās ir praktiski noklātas ar Blur krēmu, bet nedaudz sānis (pa labi un uz leju) var manīt to, ka āda ir poraināka un nav tik gluda un perfekta.
Lietojot šo Blur krēmu, bildes nemav nevajag uzlabot, jo sejas āda ir ļoti līdzena un vienmērīga.
Lai arī tas ir kā krēms, es šo vairāk redzu kā sejas bāzi, kas visu nomaskē un labi notur grimu vietā.
 Klāt šim Blur krēmam man bija iespēja izmēgināt arī Nude Magique BB krēmu, kas man galīgi nepatika jau toņa dēļ vien. Priekš mani tas ir par oranžu. vasarai būs ok, bet tagad ir pa traku.
Kā arī man tas liekas pa plānu manai sejas ādai. Man patīk tād krēmīgās un treknākas lietas, bet šis kā fluīds iesūcas āda un viss.
Man jāsaka, šis produkts ir sensācija jau vien ta iemesla dēļ, ka tas tiešām maskē poras un padara grimu noturīgāku. es vairs nespēju iedomāties ne vienu dienu bez šī brīnuma violetājā tūbiņā. 

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

14 comments:

  1. Mans mīļotais bb krems.. .Mans vasaras labākais draugs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nevaru nepirkrist Laurai, arī mans favorīts vasaras sezonai, vienu jau esmu praktiski izlietojusi, ķeros jau klāt nākamajam. Tik viegls, "dzīvs", perfekts finish... <3

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Blur krēms ir ļoti labs, iesaku noteikti pamēģināt. ;)

      Dzēst
  3. Tik labi izskaties :) :*

    AtbildētDzēst
  4. Labāk sakrāj naudu un nopērc labu sejas krēmu ,nevis zieķē uz ādas tos mēslus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gan nesaprot kāpēc šādā kontekstā , kad raksts ir par dekoratīvo kosmētiku šeit būtu jārunā par kopjošo kosmētiku.:)
      Ja Tu to piemini, jo es minēju plašās poras, tad varu pateikt no pieredzes arī runājot ar citiem speciālistiem no dažādas klases zīmoliem, sejas ādas problēmas - paplašinātas poras, dziļās grumbas, pigmentācijas plankumus, ir praktiski neiespēja likvidēt ar kopjošo kosmētiku. Vienalga cik dārgus vai lētus krēmus lietosi, viss pamatā būs atkarīgs no gēniem. Cita runa ir par tām sintētiskajām vielām, ko tās rada sejai.
      Lai cik dīvaini dažām tas var likties, arī jaunas meitenes var lietot Anti-Aging produktus, ja to seja ir ļoti sliktā stāvoklī, un to man atklāja vairāki speciālisti ar ilgu gadu pieredzi kopjošās un dekoratīvās kosmētikas jomās. Tas pats, arī sievietes brieduma gados var droši izmantot budžeta klases krēmus, kas citiem var likties neefektīvi, bet viņām kalpos lieliski, jo viņām pašām tātad ir laba sejas āda.

      Par šo tēmu es vairāk nevēlos dziļāk ieslīgt, jo saprotu, ka mums atšķiras idejas par šādām lietām, tāpēc es vairs neko neteikšu, jo man nav nekādas vēlmes diskutēt par bezgalīgi apspriesto tēmu jau. :)

      Dzēst
  5. Šodien nopirku šo Blur krēmu.

    Šis ir vienīgais pirkums , kuru es iespaidojoties no Tava un citu meiteņu blogiem TĀĀĀ gaidīju, jo pēc Jūsu superlieliskajām atsauksmēm man likās, ka tas būs kaut kas WOOOOOW.

    Zini, nedaudz jūtos vīlusies :( lielais WOOOW pārplīsa kā ziepjuburbulis :D

    Gribēju pajautāt- ar ko Tev, piemēram, viņš liekas tik superīgs? It sevisķi, ja zinu, ka esi mēģinājusi vairākas make-up bāzes, ArtDeco, Catrice utt utt.

    Būsim godīgas- pēc šī poras NEPALIEK pilnīgi neredzamas... mazāk redzamas- jā, piekrītu, bet nu stipri pārspīlēts ir teikt- neredzamas :)

    Bet to jau dara jebkura make-up bāze. Neredzu nekādu atšķirību.

    P.S. Bet tas nav nekāds ne uzbrauciens, ne kā tamlīdzīgi. Vienkārši neiebraucu par ko sajūsma, parasta make-up bāze. Be tas ir mans necilais, subjektīvais anonīmais komentārs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es esmu lietojusi daudzas sejas bāzes un pēc efekta tā ir ļoti līdzīga Gosh bāzei, bet tā ir ļoti silikonīga un galīgi man vairs nepatīk. :) Pārējās bāzes, kas ir lietotas uz manas, nespēj maskēt poras, tikai vizuāli padara sejas virsmu gludāku un viss.
      Es jau neteicu, ka viņš nosedz 100% poras, jā, tās paliek neredzamākas, bet ne jau pazūd. Poras nekad nespēs pazust no sejas, tas ir tas pats kā neelpot, un tad šūnas aiziet bojā :) Iedomājies tādā situācijā, kas notiktu ar Tavu seju, ja āda nespētu kaut vienu dienu elpot :)
      Augstāk bildē var redzēt, ka manas poras nav pavisam pazudušas, bet ir daudz neredzamākas

      Man ir ļoti žēl, ka neiepatikās tik ļoti kā man, bet, skaties uz to no labās puses, Blur krēms kalpo kā laba sejas bāze :)

      Dzēst
    2. tā, ir- es viņu uztveru kā parastu sejas bāzi, vienā līmenī pat ar Catrice, starpība tikai tā, ka Catrice maksā 3x lētāk :)

      Dzēst
    3. Nu neko, pozitīvais ir tas, ka laba sejas bāze, tik, jā, cenas ziņā ir dārgāka, bet nākamreiz zināsi vismaz kas varētu derēt un patikt, bet kas nē. :)

      Dzēst
  6. Ir mulkiigi domaat, ka sejai nepieciesams labas kvalitates krems tikai tad, kad ada jau ir krunkaina un noslukusi, patstaaviigi lietojot kvalitatiivus un piemerotus kreemus sejas adas tipam un vecumam, tiek paleeninaata priekslaiciiga novecosana.
    Zane;]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Savu nostāju par šo tēmu esmu jau augstāk atklājusi. varu atkārtoties vēlreiz - man nav svarīgi cik cilvēkam ir gadu, un cik kvalitatīva vai nekvalitatīva kosmētika tiek lietota, gan kopjošā, gan dekoratīvā, es uzskatu, ka visa atslēga ir GĒNI, jo vienalga cik labu kopjošo kosmētiku mēs lietosim , tā nespēs uzveikt sliktus gēnus, kas lieliski atspoguļojas tieši ādas kvalitātē.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan