Nedēļas mīluļi #7

27.04.14

Pavasarīgas krāsas un saule - tās ir divas asociācijas ar šo, nu jau, gandrīz aizgājušo nedēļu. Šī diena jau no paša ir rīta ir bijusi skumja, jo medijos mums paziņoja par divu lielisku personību aiziešanu aizsaulē...Bet tā ir dzīve, un mēs varam tikai uz brīdi apstāties un padomāt par to vai mēs paspējam izdarīt un nekas nepaliek atstāts, nepateikts..
Tā kā seju ikdienā attīru pavisam citādāk, tad šobrīd viens no svarīgākajiem kosmētikas noņēmējiem man ir losjons. Iepriekš es lietoju vienu citu krievu ražojuma, bet tas neciešami koda acīs un tad es domāju, ka jāpamēģina šis Garnier Essentials Soothing Waterllily losjons jūtīgai sejas ādai un acīm, kas kalpo ļoti labi. Kosmētiku noņem ļoti ātri un nekož acīs.
Neesmu aizmirsusi savu Mossa sejas krēmu, bet ievēroju, ka no rītiem man bez sejas krēma, patīk arī kaut kas vieglāks pamatā, un tam labi kalpo L`Oreal Skin Perfection serums, kurš ātri iesūcas ādā un dod jūtami to papildus pilnību ādai.
Man patīk dažāda veida sejas bāze, un šonedēļ lietoju Essence All About Matt sejas bāzi uz gēla bāzes.
Nezinu kāpēc, bet pavasarī man patīk ja seja un acis ir vairāk izgaismotas un tāpēc kā acu izgaismotāju šobrīd es izmantoju Catrice Long Lasting Watterproof zīmuli |100 Pearly Bird, ko lietoju iekšējā acs kaktiņā. Tas turas visas dienas garumā un padara acis vizuāli lielākas.
Ja actiņas izgaismotas, tad lūpas arī vajag mitrināt un nedaudz pietonēt. Šim gadījumam man ļoti labi noderēja Maybelline Color Sensational Shine Gloss lūpu spīdums |405 Cashmere Rose, kas ir ļoti skaistā persiku tonī ar vieglu mirdzumu.

Nedēļas dziesma - RYGA un Ērika Eglija "Mani vēl"
http://doremi.lv/News/article/3201/
Šī dziesma ir viens no sountrekiem Dailes teātra izrādē "Izraidītie", kuru pati personīgi esmu skatījusies nu jau divas reizes, un varētu vēl trešo un ceturto skatīties. Fantastisks darbs kā no režisora, tā no aktieru tēlojuma puses. Lai arī daudziem šī izrāde liekas pretrunīga un pa prastu, man šī izrāde liekas fenomenāla, un tāda par kuru gribas vēl domāt pat vairākus mēnešus pēc noskatīšanās.

Nedēļas satraucošākais notikums - One Republic koncerts Arēnā Rīga 12. novembrī
Uzzinot to, ka viena no manām mīļākajām grupām brauks uz Latvija, nezināju, ko lai no priekiem dara! Tik zinu to, ka es tur būšu!
Tāpēc nedēļas mūzikas albums One Republic - Native

Jaunākais jaunā medija atklājums - Monday.lv
Monday ir jaunais medijs sievietēm no 20 līdz 30 gadiem, kur var lasīt dažādus nopietnus rakstus, bez seklajam muļķībām, kas parasti ir atrodama vairumā sievietēm paredzētos portālos. Man ļoti patīk, ka raksti ir par tiešām svarīgām un nopietnām tēmām, bet neizpaliek arī raksti par trendiem un citam aktuālām lietām.

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Šodien beidzot nopirku Garner medus šampūnu;]] rītā izmēģināšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pastāsti kā patika. mani tas loti interesētu, jo vispār garnier šampūni ir ļoti labi, un šim man patīk, ka ir deizgan bieza tekstūra un tas labi attīra galvas ādu :)

      Dzēst
  2. Man ir tirkīzzils Essence zīmulis un arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  3. Uz to tirkīzzilo arī skatos, bet man jau ir viens tāds zīmulis, ar tieši tādu pašu krāsu, lai gan nav tik ilgi noturīgs, bet, jā, krāsa jau debešķīga tam tonim. :)

    AtbildētDzēst
  4. Loreal serums tiešām ļoti labs, tik maigs un viegls. Āda arī staro. :)
    Varbūt Tu vari ieteikt kādu labu lūpu balzāmu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ķobītī perfektu lūpu balzamu es varu ieteikt tikai Stenders šī sviestu, kas mani nav ne reizi pievīlis, un perfekti kalpoja ziemas aukstumā un pavasara vējainajā laikā :)Kopšlietoju Stenders šī sviestu, manas lūpas vispār ir aizmirsušas par sausumu vai sprēgāšanu. Ja nepatīk ķobīša iepakojumi, tad vēl varu ieteikt Neutrogena lūpu bazlamu. Izlietoju ar lielāko prieku!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan