Jaunums: Essence LE Bloom Me Up! limitētā kolekcija

26.04.14

Šur, tur jau Drogās ir parādījusies jaunā Essence limitētā kolekcija Bloom Me up! No šīs kolekcijas man ir dažas lietiņas, ko atrādīt, bet domāju, ka mani interesēs vēl arī citas lietas.
avots
Šoreiz šajā kolekcijā mani ļoti ieinteresēja kosmētikas pederumi, tā pilnīgi neierasti, ka vesela kolekcija ar kosmētiskajiem rīkiem. Uzreiz jāsaka, ka visām otām ir sintētiskie sarini, bet tie ir ļoti maigi.
Lielā acu ēnu otiņa (ar zaļo kātiņu) - tai ir stingri sariņi, plakana, kas lieliski derēs birstošu ēnu uzklāšanai, lai novērstu biršanu pa visu seju. Cena - € 1.49

Mazā acu ēnu otiņa - arī ar tikpat stingriem sariņiem, bet nedaudz šaurāka. Šo var izmantot apakšējam plakstiņam, lai varētu uzklāt ēnas pēc iespējas precīzāk. Vai arī korektoram, lai nomaskētu sīkās pumpiņas. Cena - € 1.29

Duo uzacu otiņa-ķemmīte - šī ir baigi noderīga lieta! Pilnīgi noteikti esmu par to, ka ir ne tikai stingra un diezgan smalka otiņa uzacu iekrāsošanai ar uzacu ēnām, bet arī forša, paliela uzacu ķemmīte. Mana jaunā favorīte uzacīm. Cena - € 2.49

Acu ēnu aplikatori - mamma, kad šos ieraudzīja teica, ka izskatoties pēc miniatūriskiem sunīšu gardumiņiem. Tādi mini kauliņi, ko mamma pērk mūsu mazulīšiem uz kāro zobu.
Lai vai kā, man šie ļoti patīk, jo es organiski nevaru ciest to aplikatorus, kas pārdodas veikalos. Šie aplikatori ir ļoti mīksti un tie nav vienreiz lietojami. Klājot ēnas, tās uzklājas daudz maigāk un ne tik "asi", kad parasti prasās tās vēl sapludināt.
Mīnuss laikam šiem aplikatoriem būtu tas, ka tie ir diezgan palieli un ļoti lokani, bet citādi, tie ir superīgi. Lai gan, šis superīgums neizpaužas ēnu uzklāšanā, jo es šos aplikatorus izmantoju, lai sapludinātu konsīleri, un tie kalpo lieliski, tikai vajag tos saslapināt, lai šammīte tik daudz nesasūc produktu sevī. Mazgājot vēl nav izjukusi, bet redzēs cik ilgi kalpos tas viens aplikators. Cena - € 1.29

Vēl no šīs kolekcijas mani interesē konsīlera švamīte ar kātiņu, jo kādu laiku jau vēlos šāda tipa švammīti pasūtīt no Ebay, un vēl man iepatikās otiņa vaigu sārtumam, kas atgādina stippling otai.
 (Otrā un trešā no augšas)
avots
Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Kolekcija nopērkama veikalos Drogas ( ne visos)
  • Vairāk indormācija - essence.eu

kā jums šī kolekcija? Kaut kas ieinteresēja?

&z

* tās fotogrāfijas, kas ņemtas no citiem avotiem ir ar saiti uz pirmavotu
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

18 comments:

  1. Tos kauliņformas aplikatorus tad jau var izmantot arī acu ēnu slapjā varianta uzklāšanai, ne? :) Interesanti. Žēl, ka nav acu ēnu sapludināšanas (blending) otiņa. Pašreiz esmu tādas meklējumos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja, droši vien, ka var, tikai tas klājums nebūs tik vienmērīgs kā gribētos.
      Ja tev interese laba, kvalitatīva un nedārga sapludināšanas otiņa, tad iesaku paskatīties no Oriflame. man ir kādas 3 laikam, un par visām esmu starā. Man liekas, ka vienai jau pat ir kādi divi kādi divi gadi, bet vēl kalpo lieliski ;)

      Dzēst
  2. Ļoti piesaistīja krāsas, būs vien jāiet izlūkos! :)
    Otiņas šķiet tīri jaukas, tikai nez kā ir ar to kvalitāti.

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām skaistas krāsas, ieinteresēja uzacu, pūdera un švammītes otas. Jāiet meklēt! :)

    AtbildētDzēst
  4. Izskatās forši, būs jāpameklē. :)

    AtbildētDzēst
  5. Bloom me up kolekcijā ir tikai make up piederumi vai arī kaut kas no kosmētikas? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Godīgi sakot, nemācēšu teikt, bet man liekas, ka kaut kas bija. Kaut kā neievēroju. :(

      Dzēst
    2. Vai vari pateikt kurā veikalā ''Drogas'' pirki? vienkārši negribas palaist garām , jo pie mums (Ogrē) jau 3 kolekcijas ir izlaistas ;dd

      Dzēst
  6. Izskatās burvīgi :) Skatos, ka daudziem zīmoliem pavasarī parādījās lielas otiņas/sponži/beauty blender formātā :)

    AtbildētDzēst
  7. Vai kāda ir jau redzējusi šo kolekciju kādā no "Drogas" veikaliem? Nevaru sagaidīt, kad varēšu pie tām tikt! :)

    AtbildētDzēst
  8. Gribu apčamdīt to plakano otu, vienīgais, kas ļoti ieinteresēja. Tikai mulsina tas, ka otas garums varētu būt tāds.. mazs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Otas ir vidēja garuma. Dzīvē čamdīju, mīksta gan, varētu būt laba tonālajiem krēmiem vai krēmveida vaigu sārtumiem :)

      Dzēst
  9. Ok, šitas ir interesanti, Spices Drogas nebija- šodien sākšu sirojumus pa Drogām redzēs kurās atradīsies, varbūt viss jau būs izķerts ;(

    AtbildētDzēst
  10. esmu bijusi jau vairākās Drogās, bet nekur nevar atrast šīs otas :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šī kolekcija būs tikai 23 Drogās pa visu Latviju, tā kā jāmeklē būs vērīgi :(

      Dzēst
  11. es tādas redzēju drogās kuras atrodas uz Valdemāra ielas, netālu no Valdemāra lielajam rimi

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan