Brīdinājums! Kaitīgs veselībai! Drogu micelārais ūdens

08.04.14

Droši vien lasot virsrakstu, jūs domājat, ko pie velna es esmu izdomājusi, bet, nē, šis raksts būs reāli mana lielākā sāpe un dusmu vilnis pēdējā laikā kādu vien var radīt kāds kosmētikas produkts .
Viss stāsts sākās ļoti labi. Ar kārtējo pirkumu.
Nu vispirms jau gan bija tā, ka man beidzās Nivea micelārais ūdens un man vajadzēja kādu jaunu, un tad es ievēroju, ka bez Nivea micelārā ūdens ir vēl viens jauns, bet man uzreiz dīvaini likās, ka uz tā nav firmas nekādas. Tik atradu to, ka izplata Drogas. Solīja visu to pašu ko visi micelārie ūdeņi, bet piebilde, ka tas ir paredzēts jūtīgai un īpaši jūtīgai ādai. Pilnā cena bez atlades aptuveni € 4, kas it kā nav daudz, tomēr pēc visa tā kas sekoja pēc tam, es šādu s*du, es atvainojos, bet emocijas sit augstu vilni, par to es nemaksātu pat ne € 1.

Līdz ko es attaisīju vaļā iepakojumu viss bija labi, bet kad es atskrūvēju korķīti un pasmoržoju, es biju šokā vienkārši. Šis micelārais ūdens smaržo pēc veļas ziepēm vai Lenor veļas mīkstinātāja, nu ja precīzāk, tad Lenor ar kādu kalnu vai puķu aromātu.
Es vienkārši nezināju ko darīt, mēģināt vai nē, tomēr es noriskēju, bet tikai pēc tam sapratu, ka labāk nevajadzēja.
Līdz ko tas saskarās ar manām acīm, es sāku bļaut, jo man bija sajūta, ka kāds man acīs gāž ziepes. Paskatījos spogulī un mana acu āda un pašas acis bija neneormāli sarkanas, pat mājinieki atzina, ka izskatās šausmīgi.
Lai pārliecinātu neticīgos, iedevu pasmaržot, un visi vienbalsīgi teica, ka tas ir kas neticams.

Varbūt manas emocijas ir pa augstu sakāpinātas vai pa traku cieta manas acis, ka es tik skarba, bet pēc šī visa, man gribas uzdot jautājumu - vai tiešām pirms pārdošanas veikalu tīklā neviens nepārbauda produkta kvalitāti?
Es iedomājos kas notiktu ar cilvēku, kuram ir jūtīgākas acis par manām, vai cilvēkiem, kas nēsā kontaktlēcas.

Man vienkārši vairs nav ko teikt, tik to, ka NEPĒRCIET šo micelāro ūdeni. Tā ir inde organismam!

Jā, veikalos Drogas var atrast arī labus micelāros ūdeņus, kā L`Oreal, Nivea, Eveline, bet ne šo, tikai ne šo.

Vai jums ir gadījies tik smagi vilties kādā produktā?

&z

40 comments:

  1. šausmas D:

    Un atbildē uz jautājumu - jā. Reiz nopirku Superdrug spf 15 krēmu, uzklāju un bija tāda dīvaina karsta sajūta. Kādu laiciņu vēlāk pamanīju, ka seja bija pavisam sarkana un tāda sapampusi. Man ir psoriāze, kura pirms pāris gadiem izplatījās arī uz sejas un lai gan parasti ir *under control*, šis krēms tā visu sakairināja, ka pagāja kāds laiciņš līdz neizskatījos apdegusi.

    AtbildētDzēst
  2. Es reiz nopirku Noni Care sejas masku, tajā mīkstajā paciņā, it kā mitrinošo. Sejas āda man nav jutīga, bet kādas 20sek pēc uzklāšanas sāka svilināt, skrēju mazgāt nost. Pēc tam gandrīz visu dienu āda bija sarkana, sūrstēja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī bija viena Noni Care sejas maksa, kas bija drausmīga. Manai sejai nepavisam nepatika :(

      Dzēst
  3. Es reiz nopirku Noni Care sejas masku, tajā mīkstajā paciņā, it kā mitrinošo. Sejas āda man nav jutīga, bet kādas 20sek pēc uzklāšanas sāka svilināt, skrēju mazgāt nost. Pēc tam gandrīz visu dienu āda bija sarkana, sūrstēja.

    AtbildētDzēst
  4. Gribētu redzēt, kāds ir sastāvs šim produktam! Noteikti brīnumu lietas atklātos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sastāvs ir graujošs, un to es tik pamanīju pašā vakarā izpētot. :(

      Dzēst
  5. Hmm, nopirku šo pašu un nekas traks nebija manīts. Lietoju jau kādas 3 nedēļas, ikdienas meikapu noņem labi. Alerģiskā reākcija arī nav manīta.
    Smaržo pēc ziepēm, tas jā, bet man tā smarža vairāk atgādina klasiskās "Детское" ziepes :) Un rūgts, ja mutē nokļūst, kamēr lūpu krāsu tīru nost... Bet par to cenu, par kuru nopirku, arī negaidīju rozes smaržu un maskarpone garšu :D
    Varbūt, kāds pabojājies eksemplārs gadījās? Vai individuāla kāda komponenta nepanesamība?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu citus micelāros ūdeņus no Drogām var nepirkt par nedaudz dārgākām naudā, bet efekts ir fantastisks. Jā, uz atlaidi šo pērkot pa 2.99 tas ir nekas praktiski, bet ja piemet nedaudz klāt var nopirktu tādu kas neož pēc ziepēm un neēd acis ārā :)

      Dzēst
  6. Tikko rakstīju komentāru, bet tas kaut kur pazuda - īsumā - grozīju šo rokās, bet pārdomāju, jo nebija redzama ne normāla firma un priekš tāda nezināma produkta cena arī mazliet par augstu :)
    Žēl, ka tev tā iznācis, bet nu no kļūdām mācās :)
    lej ārā podā šo :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir arī šādi bijis, šausmīgi tracina tas!
      Jā, noteikti metīšu laikā šo brīnumu. Mēs jau mājās ņirdzām par to, ka var lietot veļas mašīnā un būs man veļas mazgājamais ar Lenor aromātu :D

      Dzēst
  7. Ak Dievs! Tu pašam Drogas neesi rakstījusi? Varbūt ka viņi piekrīt atgriezt naudu?
    Es tad labāk turpinu pirkt aptieku micelaros ūdeņus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mana doma nav tāda, lai es atgrieztu naudu atpakaļ. Zinot, ko man par to visu atbildēs, es nemaz nevēlos savus nervus bojāt, lai mani beigās par vainīgo pataisa.
      Drogas atbildēs vienkārši, ka man no kaut kā ir saasināta aleŗģija un tas arī viss, un bez vizuāliem pierādījumiem nekas nenotiek. Ja man būtu ārsta atziņa par bojātu redzi vai vēl kas cits, tad varbūt šo lietu atrisinātu, bet ja es to darīšu tagad, tad mani beigās par muļķi pataisīs.

      Dzēst
  8. Tiešām, būtu labi sastāvu atšifrēt! Gan jau ir kas tāds, kas izraisa tādu reakciju!
    Redzēju Drogās šo micelāro ūdeni, bet nebija domas to pirkt, jo aizdomīgi likās, ka nav pat firmas nosaukuma uz iepakojuma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, firmas nosaukuma nekur nebija.
      Es domāju, ka tas varētu būt no kādas sastāvdaļas. :)

      Dzēst
  9. Nabags! Es ceru, ka ar actiņām tagad viss ir kārtībā?! :O
    Tur nebija nekādi norādījumi, lai labāk izvairās no acu rajona mazgāšanas un tīra tikai sejas ādu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tagad jau ir daudz labāk, bet šādas lietas vairs nemēģināšu, kurām nav pat firmas uzraksta :)

      Uz iepakojuma ir rakstīts izvairīties no tieša kontakta ar acīm, bet šo acīs nelēju,. tā vēl tik trūka. Tomēr ja domā pēc loģikas micelārajam ūdenim nav jākairina ne acis, ne seja

      Dzēst
  10. Nabadzīte :(
    Arī Kanebo Sensai ir bīstams veselībai, bet cilvēki tāpat turpina izmest lielu naudu par to. ;/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopš kura laika tad bīstams veselībai? Pati lietoju un zinu sievietes, kas lieto GADIEM, pēc manas pieredzes viens no labākajiem brendiem tur ārā.

      Dzēst
    2. Es pati arī esmu lietojusi. Un es redzēju efektu, pārāk labu, - tas tāpēc ka šajā kosmētikā lieto ļoti spēcīgas vielas. Es redzēju vienu sievieti, kas bija ieguvusi kaut kādus tākā apdegumus,un vērsās pēc palīdzības.
      Priecājos, ka tava pieredze ir tik lieliska. :) Man vienkārši ir bail ko tādu lietot.

      Dzēst
  11. Meitenes atcerieties vienu- micelārajam ūdenim NAV ne smaržas, ne krāsas. Ja lietojat kaut ko ar smaržu vai krāsu tad sakārtojiet savus makaronus kārtīgāk uz ausīm..... :)
    Ja ražotājs savam "micelārajam" ūdenim grib pievienot da jebkādu smaržu, rožu ekstraktu, svaigu kalnu smaržu, kumelīšu aromātu vai ko citu, tad viņš grib noslēpt sava ūdens sūdīgumu (atvainojos par izteicienu).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu! Tu visu uzrakstīji kā naglai uz galvas! Tieši to pašu es arī domāju, jo neticu, ka micelārajam ūdenim ir jāputo kā ziepjūdenim un jāsmaržo pēc veļas mīkstinātāja. :)

      Dzēst
    2. Paldies, par informatīvo komentāru! Tā arī ir, arī sejas krēmiem nevajadzētu būt citā, kā gaišā krāsā.

      Dzēst
  12. Wow, jūtu līdzi. Bet pastudē sastāvu internetā, varbūt kaut kas nelegāls piejaukts, ja tik aizdomīga firma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, vairs neko nemeklēšu, jo dusmas ir pārgājušas jau, un produkts jau izlidināts laukā!
      Bet, paldies par ieteikumu citām reizēm, pētīt kas tur ir tāds kaitīgs manai ādai, kas līdz šim nekad nav bijusi tik jūtīga kā pēdējā laikā :)

      Dzēst
  13. Man ir līdzīga reakcija no Garnier sejas kopšanas līdzekļiem, visa seja bija sarkana un niezēja. Sejas kopšanai izvēlos tikai aptiekā nopērkamos līdzekļus - Bioderma vai Eucerine. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar jūtīgu ādu ir kā ir, bet vismaz Tu zini kādi Tavai sejai produkti patīk :)

      Dzēst
  14. Vēlētos redzēt sastāvu, bet iepakojums jau pats par sevi izskatās diezgan aizdomīgs....

    AtbildētDzēst
  15. Šausmas, biju viņu manījusi veikala plauktos, bet pat neapskatījos.

    AtbildētDzēst
  16. Neraža. Bet kā jau te teica, no kļūdām mācamies. :)

    Padalīšos ar savu guvumu, šodien Trakajā Stoķī, kuru gan vēl neesmu paspējusi notestēt.
    Biju aizgājusi pēc YSL Touche Eclat setiņa un pamanīju BYPHASSE micelāro ūdeni (Eur 4.90 par 500ml) Neko tādu nebiju vēl redzējusi, tāpēc aši iegooglēju un izlasīju pāris visnotaļ labas atsauksmes. Šovakar tik mēģināšu. Izklausās cerīgi.
    Te arī sastāvu salīdzinājums ar Biodermu - http://inlineofbeauty.blogspot.co.uk/2013/11/byphasse-solution-micellaire-review.html

    Iedomājos, ka šis info var noderēt kādai,

    Karlīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Karlīna, liels paldies par ieteikumu!;)
      Es biju kaut kur redzējusi šīs firmas produkciju, bet neko nekad nepirku.
      Domā visas dienas šim micelārajam ūdenim būs atlaides? :)

      Un kurā nodaļā tu viņu atradi?

      Dzēst
    2. Cik esmu redzējusi un dzirdējusi, kaut ko no šīs firmas produkcijas var atrast Rimi. Esmu redzējusi dažreiz mazajās bodītēs. Un, ja nemaldos, tad Trakajās dienās vienmēr no viņiem kaut kas ir, jo lieli tilpumi un lēti. Domāju, ka šo varēs iegādāties visas dienas. Pirmajā stāvā kaut kur pie eskalatoriem. Par atlaidi runājot, salīdzinot ar UK, tad cena ir aptuveni tāda pati. Varbūt arī ir lētāk, bet man šoreiz spēlē pieejamības jautājums. :)

      Citus viņu produktus neesmu lietojusi un īsti arī nesaista.

      Jāskrien testēt.. :)

      Dzēst
    3. O, paldies par noderīgo info! Noteikti iešu pamēģināšu to micelāro ūdeni, ja kas vēl iekritīs acis, tad vēl kaut ko paķeršu.
      Pilnīgi prieks, ka kāds pastāsta par šādiem dažādiem atklājumiem un novērojumiem! ;*

      Dzēst
  17. Nu jā, traki :( Tāpēc es vienmēr izvēlos pārbaudītas vērtības, vai vismaz daudz maz zināmas firmas.

    Byphasse produkti katru gadu ir Stokmanī. Lielās kastēs apmēram visam pa vidu :D Nevar nepamanīt. Parasti šīs firmas kosmētikas noņēmēji stāv solārijos priekš klientiem, tā nu izlēmu pati arī nopirkt pieniņu, bet laikam jāizmēģina arī micelārais.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skaidrs! Tad es došos rīt vai parīt meklēt :)

      Dzēst
  18. Mana vilšanās ir Biopha micerālais ūdens, kuram pat ir Ecocert(!) sertifikāts - izkoda man acis un svilināja seju. Un kāpēc? Visticamāk dēļ alkohola sastāvā. Bet uz pudelītes tieši rakstīts, ka sejas un acu kosmētikas noņemšanai. Trakums.

    AtbildētDzēst
  19. http://irecommend.ru/content/oboshlos-bez-skoroi-pomoshchi
    Man bija identiski, es domāju, ka es esmu sev reāli applaucējusi ādu, nācās izdzert 2 ibumetīnus, lai sāpes pāriet. Sūdzējos Sibericas pārdevējai, viņa jautri atbildēja, ka tā arī jābūt, esot vēl viena maska, vēl trakāka. Fantastiski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. OMG! Es kad ieraudzīju tos attēlus, man nebija ko teikt kā tik "ak"! šausmas kaut kādas!
      Nu es vispār nevēlos izteikties par dažām labāk Siberikas pārdevējām. kuras vispār nezina ko cilvēkiem pārdod
      Man mamma stāstīja, ka viņai kāda draudzene bija nopirkusi Babuška Agafja uzlējumu matu augšanai, un beidzās ar to, ka mati sāka vēl vairāk izkrist..

      Dzēst
  20. Muļķības kaut kādas, es tieši šodien viņu iegādājos, man nav nekādu sliktu izjūtu. Vienkārši tev ir kaut kāda mistiska alerģiska reakciju un tā var gadīties ietojot arī ļoti dārgu brendu kosmētiku.

    AtbildētDzēst
  21. Man vispār nav ticības produktiem, kurus tirgo ar cenu uzlikām " tikai Dorgās"! Šķiet, ka reālo tirgus konkurenci viņi nespēj izturēt, tapēc tirgojas tikai vienā korumpētā tīklā.. Ar neatbilstošu cenu un kvalitāti!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan