TAG: viss par un ap acīm

26.03.14

Paldies Scentivory par nomināciju!
Acis, man personīgi, ir viena no vissvarīgākajām lietām grimā, tāpēc ar acīm man patīk citreiz ekspermentēt un meklēt tikai to pašu labāko, kas der šim dvēseles spogulim, un tai pat laikā, man ir svarīgi atrast to, kas ne tikai izceļ acis, bet arī maksimāli kopj vissmaigāko ādu.
saite
1. Kādu acu krēmu/serumu tu lieto?
 - Man ir divi krēmi, jo esmu sapratusi, ka ja lietojot vienu, tas nedod katrā diennakts laikā tieši to, kas man ir vajadzīgs. No rītiem es lietoju L`Oreal Skin Perfection acu kremu, bet vakarā Lumene Artic Aqua acu gēlu. L`Oreal acu krēms ļoti labi "pamodina" actiņas, bet Lumene gēls naktsmiera laikā dziļi mitrina acu zonas apvidu, un tādā veidā kavē mikro grumbiņu priekšlaicīgo izveidi.


saite
saite
2. Kurš ir tavs iecienītākais konsīleris, kuru lieto tikai zem acīm?
 - Vispār man īsti nav neviens konsīleris, kuru lietoju tikai un vienīgi zem acīm, bet ilgstoši lietoju jau Artdeco Perfect Teint konsīleri| tonī 7, kas izgaismo acu zonu, un viegli nomaskē rīta nogurumu. Pēdējās nedēļas laikā lietoju tagad Bourjois CC kremu ādai ap acīm, un man tas patīk, tomēr man šķiet, ka padara skatu nedaudz pa maskētu priekš ikdienas. 
saite
3. Kurš ir tavs iecienītākais uzacu produkts?
 - Tā kā uzacis es krāsoju salonā, tad man vairs nav tik aktuāla tā uzacu iekrāsošana ik rītu, tomēr nevaru iztikt bez kārtīgas uzacu fiksācijas, un tam es izmantoju Catrice Lash&Brow Designer želeju, kas labi fiksē matiņus,  un ir salīdzinoši lēta. 
saite
4. Iecienītākā acu ēnu bāze?
 - Esmu lietojusi vairākas, un, ar abām rokām un kājām varu teikt tikai to, ka pati labākā bāze ir Catrice Prime&Fine. Bāze, kas spēj manas ēnas uz acīm noturēt 24 stundas, ja ir tāda nepieciešamība. Tagad, kad atsāku lietot acu ēnas, es pilnīgi droši varu likt šo bāzi pamatā, jo zinu, ka vienalga vai būšu tikusi zem lietus vai sportojusi, ēnas būs savā vietā - kā tikko uzklātas. 
saite
5. Acu ēnu palete? (Izvēlies tikai vienu paleti)
 - Priekš manis šis bija viens no visgrūtākajiem jautājumiem, jo man līdz šim nav bijusi viena mīļākā palete, tikai, tāpēc, ka es ļoti bieži lietoju toņus no dažādām paletēm. Tomēr apskatot visas paletes kopumā, es izvēlējos vienu no vismazākajām - Maybelline Diamond Glow acu ēnas | 08 CoffeeDrama. Izvēlējos tieši šo paleti, jo tur ir 3 no 4 toņiem, kas man tiešām ļoti patīk un kurus ik pa laikam arī lietojusi. Citām paletēm, es reti lietojusi visus toņus. 
Maybelline ēnas ir ļoti pigmentētas un maigas.
saite
6. Acu kosmētikas noņēmējs?
 - Šobrīd lietoju Nivea micelāro ūdeni, bet man ar to ir love/hate attiecības, jo tas lieliski noņem tušu no acīm, bet ēnas ne pārāk, jo tīrot tas lielākoties atstāj mirdzumus uz acīm. Tomēr acu kosmētikas noņemšanai es jau kādus pēdējos divus mēnešus lietoju tikai micelāros ūdeņus vai Garnier kosmētikas noņēmējus.
saite
7. Skropstu tuša?
 - Par pārsteigumu Avon Aero, un sapratu to es tikai tad, kad jau to esmu izlietojusi, jo kad sāku lietot Maybelline Smoky, es sapratu, ka Aero lieliski atlieca manas skropstas, un padarīja tās tik kuplas un izteiksmīgas kā lellei, un tas man tušās ir pats svarīgākais - lai ir mega efekts redzams!
saite
8. Acu laineris? (gēla, šķidrais, zīmuļveida) (Jāizvēlas viens)
 - Ja ar acu ēnu paleti gāja vēl kaut cik viegli, tad šis ir pats grūtakais jautājums no visiem, jo man ir diezgan daudz zīmuļi, kuri man patīk, bet vienu izvelēties nespēju. 
Man ļoti patīk Artdeco un Catrice ūdensnoturīgie acu zīmuļi, jo tie turas uz acīm visu dienu, bet vienu toni es nespēju izvēlēties. 
saite
saite
9. Mākslīgās skropstas?
 - Nē, tas nav tas, kas man patīk. Tāpēc man patīk skropstu tušas, kas dod efektīvu skatienu, lai izskatās gluži kā ar mākslīgajām skropstām, bet tā, es esmu lietoju tikai vienu reizi pušķīšu mākslīgās skropstas un man tas nelikās nekas īpašs.

No manas puses nebūs konkrētu nomināciju, bet ja interesē, iesaku izveidot. Tas ir interesanti ne tikai priekš citiem, bet arī pašai priekš sevis. 


&z

* fotogrāfijas no interneta resursiem (zem katra attēla saite uz lapu)

12 comments:

  1. Interesanti palasīt! :)

    Ar Catrice ēnu bāzi man ir sarežģītas attiecības. Iesējams arī, ka esmu nopirkusi ne pārāk svaigu produktu, bet nu tā bāze ir cieta kā akmens un galīgi negrib klāties uz plakstiņa. Izmēģināju turēt ķobīti uz radiatora (nav labi, zinu), vismaz palika needaudz mīkstāka un kaut kā izdevās uzklāt, bet ēnas vienalga neturējās visu dienu. Nezinu.

    Par acu krēmiem runājot, īstenībā mani favorīti ir tiem, kam rullītis, šobrīd lietoju Vichy Aqualia Thermal. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar catrice bāzi tieši tas pats :( +vēl tur tie mazie spīdumini.... Ja gribas mattētu , tad ar neder...

      Dzēst
    2. Iespējams veikalu lampas ir nedaudz pabojājusi bāzes kvalitāti, bet ar to noturību ir tā, ka tur slēpjas mazs triks. Bāzei ir jānofiksējas vismaz 3 minūtes, un tad var klāt ēnas pa virsu. :)

      Mellene, tie krikumiņi ir tik minimāli, ka pat lietojot matētas ēnas, tos neviens nepamanīs, tā kā, manuprāt, bāzes kvalitāti mikro krikumi nebojā. Neskaitāmas reizes esmu strādājusi ar Artdeco bāzi, kurā ir perlamutra nedaudz, un pa virsu esmu vairākkārt lietojusi matētas ēnas, un cauri nesitas bāzes spīdums. :)

      Dzēst
  2. Foršs rakstiņš ;) Interesanti tiešām palasīt

    AtbildētDzēst
  3. Man tā Catrice želeja vispār neko nenotur vietā. :( Lumenes želeja man ir vēl vecajā dizainā, bet nu ļoti neatšķiras, tagad gaida rindā :D Pēc viņas nav lipīga sajūta? Es visur ,kur lasu, saka ka pēc viņas paliekot tāda sajūta..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā manas uzacis tagad ir uz pusi plānākas nekā iepriekš, tad līdz ar to matiņi ar ir paklausīgāki, un es pilnīgi pieļauju, ka wild uzacīm šis nederēs, bet plānākām uzacīm būs tieši laikā.

      Lumene gēls atstāj nedaudz to lipīgo sajūtu, tāpēc es to lietoju uz nakti, jo man patīk, ka dziļi mitrina un ir nedaudz tāda velkoša sajūta, pa dienu tas lipīgums un velkošā sajūta man likās pa traku, jo pa virsu neturējās neviens tonējošais līdzeklis, visu laiku sēdās rievās :)

      Dzēst
    2. Jā,man bija doma likt uz nakti! Nu tad skaidrs :)

      Dzēst
    3. Pamēģini! Uz nakti tas šķiet ir labāks variants! :)

      Dzēst
  4. šodien biju Origo Drogās un nemanīju acu ēnu bāzi, vai viņa ir izņemta no kolekcijas? Ja nē, tad kurās Drogās varētu būt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā bāze nav izņemta no kolekcija, noteikti nē. Stacijas Drogās vienmēr tā tiek ātri izpārdota. Iesaku aiziet uz mazāk apmeklētām Drogām centrā, tur arī bāzi atradīsi. Zinu, ka Barona 4 vai Marijas 9, tās noteikti gandrīz vienmēr ir :)

      Dzēst
  5. Vai mes tevi kādreiz redzēsim arī blondiem matiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nedomāju. Man kādreiz ir bijuši gaiši brūni mati, gandrīz blondi un to laiku atceros ar diezgan lielām šausmām. :)
      Man patīk tumši mati, neesmu gaišu matu cienītāja (uz savas galvas).

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan