Pārskats: L`Oreal Skin Perfection micelārais ūdens

02.03.14

Dažādi kosmētikas noņēmēji, kas ir jālieto izmantojot tikai vates plāksnīti un bez ūdens palīdzības, nav radīti man. Tā vismaz es domāju, līdz brīdim, kad sapratu, ka mana āda ar ūdeni vairs nedraudzējas tik labi kā kādreiz, tāpēc meklēju kaut ko efektīvu, maigu, un kas ir universāls, lai var lietot acīm un visai sejai. Tā es nonācu pie micelārā ūdens. Un, šoreiz konkrēti pie L`Oreal micelārā ūdens. 
Iepriekš es biju lietojusi tikai divas reizes micelāros ūdeņus - Bioderma Sensibio H2O mini-versiju un a la micelāro ūdeni krievu izpildījumā.Un godīgi sakot, pirmo reizi lietojot es šo joku vai sajūsmu nesapratu, līdz pamēģināju šo kā startu stafetei pretī micelāro ūdeņu fanu pulciņam.

Pāris teikumos ko par to saka ražotājs -
Šis ir augstas iedarbības attīrošs, mikro emulģējošs līdzeklis, kas, nekairinot sejas ādu, acumirklī noņem visu dekoratīvo kosmētiku un netīrumus.
Visiem ādas tipiem, it īpaši jutīgai ādai. Nesatur alkoholu. Nesatur smaržvielas. Nesatur parabēnus. Nesausina ādu. Hipoalerģisks.
Efekts - trīs vienā - ļauj maigi un iedarbīgi iegūt atsvaidzinātu, zīdaini maigu un gludu ādu:
1. Šķīdina dekoratīvo kosmētiku.2. Attīra poras un noņem netīrumus.3. Mitrina un nomierina. 
Piemērots sejai, acīm un lūpām.
 Iepakojums ir ļoti akurāts un neuzkrītošs, un 200 ml iepakojums liekas pat ļoti veiksmīgs daudzums priekš tik universāla produkta. Micelārajam ūdenim nav izteikta aromāta.

Es to lietoju katru dienu, respektīvi, dienas beigās, kad kosmētika ir jānoņem nost. Lai noņemtu acu dekoratīvo kosmētiku nost izmantoju mazos vates diskus, bet sejai lielos, lai ekonomējas vates diski un pats līdzeklis.

Pirmo reizi lietojot es neredzēju nekādu efektu, bija sajūta kā tīru ar parastu kosmētikas noņēmēju, taču pēc kādām 3 lietošanas reizēm es atkodu to ideju - lai no acīm noņemtu nost tušu, plāksnītes ir nedaudz jāpietur pie acīm, lai līdzeklis spēj "atkost" to tušu.
Un pēc tam notika brīnumi! Tas tiešām noņēma nost visu kosmētiku bez liekas berzēšanas vai acu traumēšanas.
Kosmētiku no sejas, tas noņem viens un divi, pat otru reizi ejot pāri, paliek minimālas grima pēdas. Skropstu tušu tas noņem tik lieliski, ka pat nākamajā dienā neveidojas pandas acis.

Pēc lietošanas, āda tiek nedaudz arī tonizēta un nomierināta, jo pat pie minimālas acu tīrīšanas, mana āda kļūst sārta un sakairināta, bet jau pēc 5 minūtēm tas ir pārgājis.
Uz manas sejas tas neatstāj nekādas kārtiņas, kas liecinātu par produkta eksistenci uz ādas.

Jāsaka, ka patēriņš gan ir paliels pat pie 200 ml tilpuma. Lietoju laikam kādas gandrīz divas nedēļas un esmu jau vairāk kā pusē.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas, Douglas, lielveikalos Maxima, Rimi, Prisma
  • Cena - € 6.67
  • Rezumējot - ļoti labs kosmētikas noņēmējs, kas nekairina ādu, bet efektīvi notīra nost visu dekoratīvo kosmētiku. Noteikti nākotnē vēlos izmēģināt arī kulta micelāro ūdeni no Bioderma. Pašlaik lieliski der manai jūtīgajai ādai. Iesaku!
  • Vairāk informācija - L`Oreal mājas lapā
bučas
&z


*fotogrāfija no personīgā arhīva
** šis nav produkta sponsorēts raksts

14 comments:

  1. ** šis ir nav produkta sponsorēts raksts
    haha :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka visi saprata, ka ir :D

      Dzēst
    2. Vai, paldies par kļūdiņu! Šo teksta daļu kopēju un tad laboju, bet kaut ko nenodzēsu..

      p.s. šis tiešām NAV sponsorēts raksts, jo šis ir salīdzinoši jau vecs produkts un tā reklamēšanai vairs nebūtu nekāda liela jēga.

      Dzēst
  2. Produktu sen lietoju, betpriecājos par atsauksmi, jo tā kā kāda 3. pudele iet uz beigām, sāku domāt, vai neizmēģināt kādu citu micelāro ūdeni, varbūt tas vēl labāks. Bet jā, šis bija pirmais klīdzeklis kosmētikas noņemšanai, ar ko es biju apmieribnāta

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī šis ir reāli pirmais micelārais iepakojums, kas tiek lietots pilnizmēra tilpumā :) Bet pie šī neapstāšos!

      Dzēst
  3. Man šis patika! Reakcijas uz viņu nekādas nebija. Bioderma ir labāka, bet cenas starpība arī ievērojama.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gribu Biodermu! Noteikti! Bet tam vēl drusku nobriedīšu! ;)

      Dzēst
  4. Ļoti labs produkts par labu cenu. Esmu pāris iepakojumus izlietojusi un visticamāk, ka kādreiz vēl pie šī atgriezīšos. Vienīgais mīnuss tiešām ir salīdzinoši lielais produkta patēriņš.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es laikam vēl palietošu kādu vienu vai divus iepakojums, un tad virzīsos tālāk. :) Pagaidām, kamēr nav apnicis, jāpalieto :)

      Dzēst
  5. Šis man patika, bet patēriņš liels. Noteikti pamēģini zilo biodermas ūdeni - tas vēl aizvien man ir pirmajā vietā no visiem iespējamajiem kosmētikas noņēmējiem. Tikai padārgs gan, tam jāpiekrīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Kad nāks tuvāk Biodermas laiks, tad noteikti pakonsultēšos, kurš vislabāk derētu manai kombinētajai/jūtīgajai ādai :)

      Dzēst
  6. Man Bioderma ļoti patīk. Nu jau kādu laiku taisos iegādāties šo, būs beidzot jāsaņemas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu vai tagad šim ir atlaide, bet kad ir atlaides laiks, tad vispār ir vērts ķert ciet ;)

      Dzēst
  7. Loreal konsultante dažas dienas atpakaļ ieteica šo produktu lietot man kā kombinētas ādas īpašniecei. Šaubījos, pirkt, nepirkt.. lkm pārliecināji. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan