Nedēļas mīluļi #3

23.03.14

Šajā nedēļā viss grozījās ap dekoratīvo kosmētiku, un tieši šajā nedēļā es rūpējos par to lai sejas grims noturās maksimāli ilgāk uz sejas, tāpēc man ir daži labi produkti, kurus ieteiktu arī jums.
  • BeYu Catwalk Quattro acu ēnu palate | 08 - vairs jau nav kvatro, bet nu tik ir palikuši trīs tonīši, tomēr no šīs paletes, kas man jau ir labu laiku es iemīlējusi to atzīmēto toni, kas ir zeltaini brūns, bet kad klāj ar gaisīgu otiņu sapludināšanai, tad tas veido kā dubulto toni, jo pludināšanas vietās, tas liek tumšāks un izskatās, kā viegls smokey efekts. Ļoti patīk šīs ēnas! 
  • Catrice Skin Finish pūderis - šis pūderis vairs nav nopērkams, bet manā kolekcijā tas stāvēja labu laiku neaiztikts, līdz izdomāju, ka jāizmēģina, un pietam, es gribēju pamēģināt kādu citu nostiprinošo pūderi, nevis to, kas ierasti lietots. Tas labi nomatē, dod ļoti vieglu pārklājumu.
  • Macadamia Oil Extract kondicionieris - omg, kad es šo ieraudzīju Mildas tirdziņa veikaliņā, tad pat nedomājot ņēmu ciet, jo esmu vienmēr gribējusi vēl šo to pamēģināt no Macadamia, izņemot to nelaimīgo leave-in krēmu, kas man galīgi nepatika. Lielisks kondicionieris, kas labi baro un superīgi nogludina matus. Nonožēloju, ka nopirku.
  • Artdeco Long-Lasting tonālais krēms | 35 (natural wheat) - biju aizmirsusi cik tas ir lielisks! Pirmkārt, jau toņa ziņā, jo esmu ievērojusi, ka pēdējā laikā man paliek arvien grūtāk atrast savu īsto tonālā krēma toni, un šis ir praktiski perfekti atbilstošs. Otrkārt, tas ir ilgi turas un maskē visas nepilnās uz viens un divi!
  • Lumene Artic Aqua acu gēls - no sākuma man tas nepatika velkošās sajūtas dēļ, bet tagad to atkal atklāju, ka man šo patīk lietot uz nakti, jo tas visu smuki savelk, mitrina un atvēsina.
  • L`Oreal Nude Magique Blur krēms - par šo dažas blogeres ir paspējušas nedaudz pastāstīt, bet ļaujiet man pateikt , ka šis ir lielisks produkts. Jā, tas atgādina nedaudz Gosh bāzi sajūtu ziņā, tomēr Blur krēms, kas vienā mirklī vizuāli izdzēš visas poras, man patīk daudzreiz labāk. 
šonedēļ diemžēl man nav citi favorīti izņemot dekoratīvās un kopjošās kosmētikas produktus. :)

Vakar veltīju vairāk kā pusotru stundu, lai sabildētu visus produktus saviem topošajiem rakstiem. Kā redzam, ir ne tikai daudz jaunumu, bet arī lietu par kurām jau esmu sen gribējusi pastāstīt.

Varbūt jūs man varat ieteikt līdzīgas acu ēnas šim augstāk redzamajam tonim, jo drīz iet uz beigām, bet kā jau zinām Disco veikali visi ir slēgti, tāpēc tādas pašas vairs nedabūšu. 
Jūs man ļoti palīdzētu!

bučas
&z

26 komentāri:

  1. Daudz jaunumu, gaidīšu rakstus! Es to Macadamia kondicionieri grozīju rokās, bet nedomāju, ka šim un tam leave in krēmam (man arī nepatika) ir viens ražotājs, jo oriģinālajā līnijā nav melna dizaina produktu, vismaz es tādus neatradu. Bet es labprāt pamēģinātu arī šo, cena bija laba! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs, būs :)
      Tas ir no tā paša ražotāja, tomēr pēc internetā pieejamās literatūras es atradu, ka tas ir no kaut kādas iepriekšējās sērijas, nu it kā limited edition, kaut kas tāds. Tomēr, jā, oroģinālie Macadamia ir tikai zaļā iepakojumā. :)

      Dzēst
  2. Bildē laikam spīd Bourjois CC konsīleris, kā Tev patīk? Ir vērts pirkt?
    Es nopirku Bourjois CC krēmu, super produkts, man ļoti patīk:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir jā, tas Bourjois CC konsīleris. Man tas ļoti patīk, daudz labāk nekā pats CC krēms. Tam es vēl laikam tikai briestu, jo mēģinot tas man patika, bet labāk šķita tieši konsīleris.
      Vēl visu dienu neesmu ar to neko gājusi, tomēr vienu dienu, es atsvaidzināja seju, lai neizskatās tik nogurusi, un ,omg, tas superīgi parūpējās par tumšajiem lokiem, un pietam, tas nav jāpiepūderē, jo smuki nostriprinās, bet iesēšanās rieviņās. :)
      Par šo raksts jau būs nākošajā vai aiznākošajā nedēļā!

      Dzēst
  3. Gaidu atsauksmi par blur krēmu :)

    Un beidzot mums veikalos ir parādījusies Neutrogena greipfrūtu sērija :) Tas ir forši, uz to jau sen metu acis. Tas tev ir sejas krēms? Pāris vārdos - ir labs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc iespējas ātrāk par to Blur krēmu centīšos uzrakstīt maksimāli efektīvu atsauksmi no mana skatu punkta. ;)

      Jā,tas ir sejas krēms/mitrinātajs no Noutrogena jaunās sērijas ar rozā greipfrūtiem.
      Nu es to mitrinātāju lietoju laikam kādas 3 dienas tagad, un uzreiz varu teikt, ka aromāts ir foršs, bet vairāk sliecas uz sintētisko pusi. Bet, tas ļoti, loti labi mitrina sejas ādu, un vienai lietošanas reizei ir nepieciešams ļoti minimāls daudzums, jo ja uzliks pa daudz var likties pa treknu un smagu.
      Es to lietoju vakaros, un esmu ļoti priecīga par to. :) Pārējie sērijas produkti īsti neaizrāva pēc apraksta izlasīšanas.

      Dzēst
    2. Tā gribu to blur krēmu, ka biju jau skatīties veikalā viņu, bet vēl laikam nav nekur... ehh!! Dikti labas atsauksmes lasītas internetā :)

      Dzēst
    3. Blur krēmiņš veikalos būs pieejams tikai no aprīļa. Nedaudz vēl jāuzgaida. ;)

      Dzēst
  4. vou cik daudz jaunu produktu, gaidu atsauksmes!! ;)
    Kā tev patīk tas physiogel krēms? man tieši vajag jaunu mitrinošo krēmu, biju domājusi par kādu physiogel krēmiņu, tikai vēl īsti nēesmu pārliecināta vai manai kombinētai ādai patiks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Physiogel man izrakstīja dermatoloģe, lai lietoju ādai ne īpaši draudzīgajā laikā, lai palīdzētu to mitrināt. Kad ārā bija auksts vējš un vaigos koda aukstums šis bija ļoti labs krēmiņš, bet tagad lietoju uz nakti, jo gribas kaut ko treknāku palietot. Zem kosmētika šo gan neieteiktu lietot, kosmētika ilgi neturēsies. Uz plikas ādas tas tiešām ir ļoti labs, tomēr zem grima būs traki, it īpaši ja ir kombinēta āda, kā man. :)

      Dzēst
  5. Man šobrīd ir Physiogel krēms. Ziemai bija ideāls, bet domāju, ka vasarai noteikti būs par treknu, kaut arī man ir sausa āda.

    Ēnas pameklē no Inglot, viņiem ir ļooti daudz dažādu toņu, noteikti atradīsi ko līdzīgu ;)

    Cik maksāja Macadamia kondicionieris?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vasarā dienas svelmē noteikti nederēs, tomēr uz vakaru kāpēc gan nelietot. :)

      Liels paldies! Es pat neiedomājos par Inglot.

      Kondicionieris bija neticami lēts - € 2 .

      Dzēst
  6. O, Tu mani saintriģēji izmēģināt Macadamia kondicionieri. Vai tur bija tikai kondicionieris vai arī šampūns un maska? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šampūnu nemanīju, varbūt bija izpirkts, bet maska arī bija pieejama. Ja nemaldos tad maksāja € 5. :)

      Dzēst
  7. Vajj, vēlu veiksi ar rakstiem, priekšā daudz darbu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, darba daudz, bet tā vēl citas lietas ar spiež. Ta kā redzēs kā ies, bet spiedīšu laukā maksimālo. :)

      Dzēst
  8. ooo, paldies par Macadamia kondicioniera mazo atsauksmi. arī pagrozīju rokās un atliku atpakaļ, biju skeptiska cenas dēļ. tur bija arī tāda eļļiņa. bet nākamos esmu nolēmusi pirkt AUSSIE šampūnu un kondicionieri :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar tā pat sakumā padomāju, tomēr pēc tam domāju, bet ko tad es zaudēšu, ja nopirkšu to kondicionieri. Eļļiņu gan nemanīju, bet varbūt jau bija izķertas. Jā, AUSSIE kondicionieri ar vēlos, tā tāda baigā ekstra, ka var šeit nopirkt. :)

      Dzēst
  9. BeYu ēnas man arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tās ir tik labas, ka pilnīgi žēl, ka Disco veikali aizvērās ciet. BeYu ēnas ir tik foršas!

      Dzēst
  10. Oo mani ieinteresēja dažas no topošajām atsauksmēm.
    Ceru, ka tu garumā nevilksi tās un apmierināsi manu ziņkāri. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Centīšos maksimāli ātri, bet kārtīgi izmēģināt visu, un uzrakstīšu laikus atsauksmes ;)

      Dzēst
  11. Klau,kur ir tas tavs slavenais kosmētikas veikals Mildas tirdziņā? Izriņķoju visu ,bet neatradu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sanāk blakus konditorejai, pie pieturas Elizabetes iela, tajā pusē ;)

      Dzēst
    2. Diezgan aktuāla problēma mūsu veikalam, pat zinoši cilvēki speciāli ejot uz veikalu ar grūtībām to atrod... :( Domājam siltākā laikā mainīt gan skatlogus uz kaut ko spilgtāku gan izvietot reklāmas pēdiņas un citas norādes uz to. Tikmēr visiem skaidrojam ka atrodamies blakus belašiem :)

      Dzēst
  12. Patīkami lasīt par mūsu produktiem no Mildas Tirdziņa, Macadamia sērija nav gluži tā pati, kas zaļajos iepakojumus, bet īpaši ražota vienam no mūsu piegādātājiem(šādas preces mūsu veikalā ir diezgan daudz piemēram ZINGY kapsulas veļai, salvetītes bērniem, HAIR RAGE šampūns un cond, u.t.t.), lai arī tie visi ir ražoti Ķīnā, tie ir ražoti Anglijas tirgum un ir pārsteidzoši labas atsauksmes.

    Tas kondicionieris ir tikai 2 EUR, jo sūtījām kopā ar šampūnu un diezgan daudz, bet šampūns neatnāca, lai tas "neiekārtos" nolaidām cenu cik vien zemu varējām.

    Varu iepriecināt ka no nākamās nedēļas gaidāmi jaunumi kosmētikai un Adidas.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan