Nedēļas mīluļi #1

09.03.14

No šodienas blogā sākas jauna rubrika Nedēļas mīluļi, kurā es jums piedāvāšu apskatīt nedēļas laikā iemīlētos produktus un visādas random lietas.
Šādu rubriku izveidoju ar domu, lai veicinātu lielāku produktu rotāciju savā ikdienā, jo lietojot vienus un tos pašus produktus mēneša garumā, es citus pametu novārtā, kā arī ir produkti par kuriem es nemaz nerakstu veselas atsauksmes, bet tie ir tik labi, ka vēlos par tiem pastāstīt.
Mēneša favorītu raksti nekur nepazudīs. Domāju pat šāds iknedēļas raksts ļaus vieglāk atcerēties, kas tad visa mēneša laikā ir tik ļoti paticis.
Ko tad šajā nedēļā esmu iemīlējusi:
  • Protams, Batiste sausais šampūns - tas atkal ir parādījies Mildas tirdziņa veikaliņā! Esmu iepirkusi sev padaudz krājumos (6 gab.), ta lai pietiek ilgam laikam tagad. Biju jau aizmirsusi cik tas ir lielisks!
  • La Mav Wrinkle Defense & Skin Brightening dienas fluīds sejai - omg, tas ir superīgs! Kad novembrī to ieguvu testēšanā man tas likās ļoti labs, bet kad es lietoju to tagad, tas ir vienreizējs, un sniedz manai ādai super liftingu, un āda ir tik mitrināta. Lietoju katru dienu, un redzu, ka mana āda par to ļoti priecājas. 
  • Planeta Organica gēls/pīlings ar papaiju un AHA skābēm - par šo man jāsaka lielu paldies Ivonnai, kura man palīdzēja šo atrast. Es skraidīju teju pa 10 veikaliem to meklēdama un nekur tā nebija, līdz Ivonna man palīdzēja! Pirmo reizi pamēģināju, un nākamā dienā āda bija tik gluda un maiga! Nekad nebiju jutusi tādu sajūtu uz sejas. 
  • Avon Aero skropstu tuša - par šo vēl būs raksts, bet ļaujiet man teikt cik šī tuša ir lieliska! Kopš lietoju, visi tā vien jautā kādu tušu es lietoju. Tuša sniedz neticamu apjomu, skropstas ir atliektas un tuša turas uz actiņām ne smērējoties, ne birstot. 
  • Silikona spilventiņi augstpapēžu apaviem - par šiem bija dzirdēts daudz, bet līdz izmēģināju tā sapratu, ka šie spilventiņi ir bomba! Ar šādiem spilventiņiem ir iespējas nostaigāt augstpapēžu kurpēs visu dienu bez sāpēm un tulznām. Pa kreisi redzami spilventiņi, kas nopērkami veikalos Drogas, bet pa labi, tie, nopērkami Tiger veikalos. Pavasara kurpju must-have
No random lietām šonedēļ man ir pielipusi Dona jaunākā dziesma "Tev piedzims bērns"
Pirmo reizi klausoties man bija tāds "ko?", bet ar katru nākamo reizi dziesma arvien vairāk pielipa, un tagad ļoti patīk. 
Dziesmas ritms ļoti atgādina Jumpravas gabalus 80. gados.
bučas
&z

*fotogrāfijas no personīgā arhīva

23 komentāri:

  1. Vakar ienācu tavā blogā,izlasīju visu,kas bija pēdējā laikā sakrājies nelasīts.Un šodien ,ienāku un skatos,opā,atkal 3 jauni rakstiņi.Nu super,malacis ,Zandiņ.
    Gribu izmēģināt to Planeta Organica skābju pīlingu.Tikai tad ,kur viņu meklēt-Siberica,Multiluks??

    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Cenšos rakstīt, kad vien ir brīvs brīdis. Jo stāstīt ir par ko ļoti daudz, un iepriekš biju nedaudz palaidusies slinkumā :)
      Tas PO pīlings ir nopērkams Siberikās, bet ne visās, es biju kaut kādas 3 un tur nebija. Ir arī Drogās šī sērija, bet tieši šī pilinga tur nav.
      Tā kā jaskatās, jo es to meklēju kādus divus mēnešus, ja nemaldos. :)

      Dzēst
  2. Cik Mildas tirdziņā maksā Batiste šampūns? Man tagad ir pāris no boots, domāju vai nav izdevīgāk tepat uz vietas pirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tajā veikaliņā Batiste maksā 4,27. :)

      Dzēst
  3. Mildas tirdziņā Batiste vēl ir? Un kuru veidu iesaki, kurš vislabāk patīk? Gribu izmēģināt, ja jau viņš ir tik labs kā saki :)
    Bet 6 gab. jau ir nopietni krājumi :D laikam dikti ātri tērējas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir vēl pieejams!! Man jau vislabāk patīk tas Original, bet intereses pēc nopirku visus veidus kas pie mums ir pieejami. Tas tropical ir ļoti patīkams, fresh ar nav vainas, bet ož pēc dezodoranta.
      Nē, tik ātri jau netērējas, iepirku krājumiem lai nav kā iepriekš kad dikti vajag bet viss jau izpārdots. Es jau viņu katru dienu nemaz nelietoju. Tā nu ja kādu reizi nedēļā. ;)

      Dzēst
  4. Es arī nopirku to Batiste (4,27 eur, ja nemaldos?) un tagad testēju. Ir jau labāks kā citi, bet tas sirmo matu efekts, ehh :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī sākumā tā bija problēma kā matus sirmus taisīja, bet tad es sapratu ka pūšot no lielā attāluma tas daudz labāk lietotas un nepadara matus sirmi baltus. :)

      Dzēst
  5. Forsha rubrika! Cik tas sampuns pie mums maksaa?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      pie mums batiste maksā eur 4,27 ;)

      Dzēst
  6. Ne ar ļaunu domu, bet domāju, ka tev ap ceturto. piekto nedēļu fantāzijas aptrūksies šai rakstu sērijai.
    Domāju, ka šādus rakstus var atļauties tikai blogeres, kurām ir daudz līdzekļu, lai nedēļā pirktu kastēm jaunus produktus un patstāvīgi ceļotu, apmeklētu salonus, koncertus utt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī rubrika lielākoties ir domāta lai ne tikai es pastāstu kas man ir paticis šajā nedēļā, bet arī tāpēc lai es pēc iespējas maksimālāk lietotu dažādus produktus, ne tikai visu mēnesi vienu un to pašu.
      varbūt, ka aptrūksies idejas, bet vismaz es būšu pamēģinājusi. :)

      Dzēst
  7. Nice :) Kājām visi šie glābēji vasaras sezonā ir MUST! Kur šos iegādājies?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vienus pirku Drogas un otras (garenās) Tiger. ;)
      Šie silikona spilventiņi ir super!

      Dzēst
  8. Es diemžēl pie Batiste netiku, biju divas reizes tajā veikaliņā, bet visticamāk nebija vēl atvests :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Batiste tika atvesta 4.03, tā kā tagad jau ir pieejami;)

      Dzēst
  9. Kur Drogās šie silikona spilveniņi stāv? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tur kur atrodas visādi krēmi un smēres pēdām . ;)

      Dzēst
  10. Cik tie silikoni maksā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tie, kas Drogās ap 3 euro, bet tie kas Tiger 2 euro :)

      Dzēst
  11. Tad kur beigu beigās nopirki PO pīlingu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Beigās tomēr Siberikā, bet arī ar visu pasūtīšanu un gaidīšanu. lai vai kā, bet to pīlingu ir grūti atrast veikalos :)

      Dzēst
  12. Es to pīlingu sejaj atradu Vecrīgas Drogās

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan