Jaunums: Nivea Daily Essentials Sensitive micelārais ūdens

27.03.14

Pēc L`Oreal micelārā ūdens izlietošanas, pa starpu biju lietojusi vēl Garnier kosmētikas noņēmēju, bet tad sapratu, ka man labāk patīk kā kosmētiku noņem micelārie ūdens, un kad veikalā ieraudzīju jauno Nivea, tad paķēru, lai pamēģinātu.
Ražotājs
sejas mazgāšanas līdzeklis trīs vienā attīra ādu un noņem kosmētiku no sejas un acīm, vienlaicīgi mitrinot ādu. Lietojot kopā ar citiem sērijas produktiem, tas palīdzēs novērst apsārtumu, saspringumu un sausumu. Visi sērijas līdzekļi ir pH-neitrāli, nesatur parabēnus, krāsvielas,  aromatizētājus un alkoholu.
Vispirms jau jāsaka tas, ka šim micelārajam ūdenim ir savdaībs aromāts, un tīrot nost lūpu produktus, tas rada ļoti nepatīkamu garšu mutē. Ja runā par iepakojumu, tad tas ir ļoti vienkāršs, bet raksturīgs Nivea.

Vienai lietošanas reizei lietojot visai sejai būs nepieciešami 3 vates diski - 2 mazie un 1 lielais (ovālais). Lietojot es ļoti samitrinu vates plāksnītes un pieturu nedaudz pie acīm maigi paberzējot, pēc kādām 10 sekundēm tuša jau ir nonākusi nost, bet grūtāk iet ar ēnām, jo šis līdzeklis nespēj pilnībā notīrīt nost no acīm mirdzumus un tušu, jo pamostoties no rīta, es redzu pandas acis. Tas liek domāt, ka tieši tā pat notiek arī ar seju, tāpēc pēc šī lietoju vēl losjonu.
Pēc lietošanas sejas āda liekas tīra, tomēr ja papēta seju tuvāk, tad var manīt, ka 100% kosmētiku tas nespēj noņemt.

Ja salīdzina ar L`Oreal micelāro ūdeni, tad jāsaka, ka šis ir sliktāks variants, jo nespēj visu tik labi noņemt, un nomierināt sejas ādu pēc lietošanas. Vienīgais plus šim līdzeklim ir tāds, ka tas tērējas ekonomiskāk, bet tas laikam šajā visā ir tas lielākais plus.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkts nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos Rimi, Maxima, Prisma u.c.
  • Cena - € 5.59
  • Rezumējot - man šķiet, ka šis nav slikts micelārais ūdens, tomēr man gribētos, lai tas labāk spēj notīrīt visu kosmētiku nost, it īpaši acu grimu, jo man pilnīgi rodas tad paranoja, ja iedomājos sevi guļam ar kosmētikas paliekām uz sejas! Fui! Ja man ir jāizvēlas līdz šim labākais Drogu micelārais ūdens, tad tas noteikti paliek L`Oreal.

&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva 
** šis nav produkta sponsorēts raksts

12 comments:

  1. Es ar Nivea nedraudzējos, šo arī laikam nebūs vēlmes pirkt. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ar Nivea attiecības ir sliktas. Vienīgais, ko lietoju jau gadiem, ir Nivea dezodorants, kas man pat ļoti patīk. Šaubos, vai pirkšu šo.

    Liene

    AtbildētDzēst
  3. Kad uzzināju, ka parādījies veikalos, tad gribējās nopirkt. Taču paldies par rakstu, pārliecināji nepirkt. Es savukārt lietoju Eveline micerālo ūdeni pašlaik, sajūtu ziņā ļoti līdzīgs Biodermai Sensibio, taču arī no rītiem citreiz ir pandas acis. Arī pietiek ar 3,4 vates diskiem un iet aptuveni mēnesi, nedaudz ilgāk. Bet mazais Bioderma iepakojums iet arī aptuveni mēnesi. Tad salīdzinoši lietošanas ziņā ir izdevīgāks Bioderma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī pašlaik lietoju Eveline - man ļoti patīk. Ļoti lēts, bet ļoti labs. Man tas atgadina vairāk Eucerin ūdeni (izlietoju jau kkādus 4 iepakojumus), nevis Bioderma. un man tas patīk daudz labāk nekā Avene vai SVR (šito vienkārši nevaru lietot - kaut kāda sintetiskā burkānu smarža).

      Dzēst
    2. Paldies! Eveline esmu rokās grozījusi, bet vienmēr pavairos to pirkt, bet tagad, kad izlietošu šo, noteikti pamēģināšu Eveline :)

      Dzēst
    3. Es arī šodien nopirku :) Pirms tam izlietoju arī vienu, bet nemaz nezināju,ka tas ir micelārais :D
      Sajūtas,man personīgi ir labākas,nekā pēc Bioderma, jo pēc Biodermas man takā kņudināja un vilka mazliet seju, bet pēc Eveline tik komfortabli, pat nav tā lipīgā/mitrā sajūta, un beidzot ir micerālais ūdens, kurš notīra acu make-up, ar Biodermu tik izsmērēt sanāca :D
      Arī pievienojos : IESAKU!!!

      Dzēst
    4. Jā, es arī varu teikt labus vārdus par Eveline, nezinu, cik tur kopjošais faktors (manuprāt, drugstore micelārajiem tā nav), bet kā kosmētikas noņēmējs perfekts. Gaidu pie mums 400ml Garnier, kas cenas ziņā būs izdevīgākais.

      Dzēst
    5. Paldies! Tik daudz labu vārdu par Eveline micelāro ūdeni, ka būs jāķer vien ciet ;)

      Elīn, es ar to gaidu. Cerams, ka drīz vien pie mums ar būs, jo citur par to ir lasītas labas atsauksmes :)

      Dzēst
  4. Man gan patīk Nivea. Visu smuki notīra, man abām acīm aiziet divas vatītes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tieši sākumā tas patika, bet tagad vairs īsti nepatīk. Un vēl, šodien ievēroju, ka man uz acīm ir alerģija uzmetusies, un neko jaunu citu acīm neesmu lietojusi, tā kā, laikam šis manai sejai un acīm neder. :)

      Dzēst
  5. šodien redzēju tevi pie mildas tirdziņa, jāsaka ka esi ļoti skaista meitene, ar mīlīgu balsi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ou! es runāju ar mammu pa telefonu un gaidīju savu transportu, lai brauktu mājās! :)
      Liels paldies par komplimentiem! :*

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan