Jaunums: L`Oreal Skin Perfection Awakening + Correcting krēms ādai ap acīm

17.03.14

Vakar jau rakstīju par Skin Perfection sērijas jaunajiem produktiem - sejas krēmu un serumu. Šodien pastāstīšu par produktu, kas man sākumā likās nekam nevajadzīgs un pats sliktākais sērijas produkts, līdz to kārtīgāk izmēģināju, un sapratu, ka mana ikdiena bez tā nevar veidoties. Zemāk uzzināsiet kāpēc šis acu krēms ir tik lielisks, ka veltīju tam pat veselu rakstu.
Ražotājs
Krēms nomaskē tumšos lokus un maisiņus zem acīm, izgaismo zonu ap acīm un novērš noguruma pazīmes. Sastāvā kofeīns un Cg vitamīns.
Vispirms par iepakojumu. Visa sērija ir ieturēta vienā stilā, un arī acu krēmam ir šis rozā krāsas iepakojums. Krēmam ir mazs snīpītis, kas ļauj to nelielā daudzumā izpiest krēmu laukā.
Tā kā šis ir ne tikai noguruma pazīmju maskētājs, bet arī neliels koriģētājs, tad tas ir nedaudz tonēts, bet nesatraucaties, tonis ir ļoti gaišs un pieejams ir tikai vienā krāsā.
Vienai lietošanas reizei pietiek ar sērkokgalvas lielu krēma daudzumu vienai actiņai. Šo lietoju tikai no rītiem, lai nomaskētu slikta miega pazīmes - izgaismotu un noņemtu nogurumu. Tā kā sastāvā ir kofeīns, tas lieliski "pamodina" actiņas no rītiem.
Zinu, ka kādreiz viens top pirktākajiem produktiem šādām vajadzībām bija no Garnier. Tāds kā rullīša tipa, ar nelielu toni, un to es atceros dievināja daudzas sievietes un jaunietes, bet to pātrauca ražot. Domāju šis acu krēms ir lieliska alternatīva tam.  
Diemžēl fotogrāfijās es nespēju tik labi parādīt to atšķirību kā pati to redzu, un patiesībā, vārdiem to aprakstīt nesanāk tā līdz galam.
Uzklājot, tas viegli izgaismo, un noņem nedaudz to tumšumu nost no acīm, jo ir nedaudz tonēts, bet vislabāk efektu var redzēt, kad actiņas ir aizpampušas, jo tad krēmiņš ļoti labi cīnās ar pampumu, tieši kofeīna dēļ.
Papildus tas jūtami mitrina acu zonu, tā kā lietojot nebūs jāuztraucas par vārnu kājiņu draudu. Vismaz pagaidām ne.
Vēl varu piebilst to, ka šim acu krēmam var brīvi lietot pa virsu konsīleri vai tonālo krēmu, un tas nesēdīsies rieviņās.
Jāsaka, lai arī sākumā attiecības man ar to neizdevās, jo nebija īsti ko izgaismot un maskēt, bet kad no rītiem sāku celties ar nelielu pietūkumu, tumšiem lokiem, un vispār, sāku rītos izskatīties kā mīcīta vīnoga, tad izmēģinot to, sapratu, ka no rīta actiņām nevar būt nekas labāks.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________

&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva un interneta avotiem
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

3 komentāri:

  1. Savā cenu kategorijā pat ļoti labs produkts tām, kuras sāk rūpēties par ādu acu zonā, šo noteikti nopirkšu atkārtoti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad izlietošu, domāju, ka arī pirkšu atkārtoti! Tiešām labs! ;)

      Dzēst
  2. Izklausās labi! Laikam būs jāpameklē. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan