Jaunums: L`Oreal Skin Perfection sērija - sejas krēms un serums

17.03.14

Viena liela cilvēku daļa domā, ka savos agrajos 20 un tā līdz 30 gadiem, uz sejas nemaz neko īsti nevajag lietot, tomēr es domāju, ka tas ir atkarīgs no tā, kādu seju vēlies redzēt nākotnē.
Protams, protams, lielāko nozīmi ādas kvalitātē dos gēni, tomēr ir dažas lietas par kurām mēs nevaram aizmirst - rūpēties, bet nepārcensties ar produktiem konkrētajā vecumā grupā.
Ieraugot katra produkta iepakojumu, man negribas teikt, ka tas ir no budžeta klases brenda. Iepakojums, manuprāt, ir fantastisks un ļoti izdevies. Kad pirmo reizi izņēmu laukā no kastītes krēmu, pilnīgi acīs atspīdēja spožā rozā krāsas vāciņa gaisma. Koši rozā vizuālais dizains ir papildināts ar smagnēju stikla iepakojumu. Patīk!

Īsumā par to, kas šajā sērijā ir tik īpašs:
Tajā ir divas jaunas sastāvdaļas, kas acīmredzami uzlabo ādas kvalitāti, iedarbojoties pikseļu pietuvinājuma līmenī.
LR 2412- spēcīga, koriģējoša molekula, kas uzlabo ādas kvalitāti un darbojas pikseļu līmenī.
Perline- P- poras samazinoša vielas un nomierinošas aktīvās vielas, kas kontrolē ādas apsārtumu, kombinācija, kas uzlabo ādas kvalitāti no epidermas virsmas. Tas iedarbojas: porās, ādas tekstūrā un tonī.

  •  Sejas krēms


Ražotājs
Mitrinošais dienas krēms ar krēmīgu tekstūru izlīdzina poras, padara sejas ādas tekstūru mīkstāku un nodrošna zīdaini maigas ādas sajūtu. 
Krēms ir vidēji biezas tekstūras, varbūt nedaudz sliecas vairāk uz biezo pusi, viegli rozganā nokrāsā. Krēmam ir neliels aromāts, bet tas nav pārlieku uzkrītošs.
Uzklājot no rītiem tas lieliski maskē sejas ādu, viegli mitrina un padara poras gludākas. Šis ir labs krēms kombinētais sejas ādai, bet es teikšu, ka ar to nesadraudzējos, tā iemesla pēc, ka uz manas sejas tas virpinājās. Lieto mazāk vai vairāk, bet virspinās tik un tā.
  • Serums

Ražotājs
Seruma vērtīgā formula, īpaši plānās emulsijas gēls, uzlabo ādas tekstūru, sašaurina poras, izlīdzina un uzbalo sejas ādas toni. Satīna pieskāriens, kas ātri iesūcas un bagātīgi mitrina ādu visos tās slāņos. 
Vispirms es vēlos paslavēt šo serumu ar to, ka tam ir perfekti dozējošs dozators. Tas dozē produktu ne pa maz, ne pa daudz. 
Vienai lietošanas reizei, man sejai aiziet 3 dozatora spiedieni. Serumu var lietot no rīta un vakarā uz notīrītas sejas, un tā sastāvā ir vieglas izgaismojošas mikro daļiņas, kas saules staros ir labi redzamas. Serumam nav izteikta aromāta, un tam ir gēlveida konsistence, kas ļauj ātrāk tam iesūkties sejas ādā.
Šo lietoju citreiz no rītiem, citreiz vakaros, un jāsaka, ka tas ir ļoti universāls produkts. Ja lieto no rīta, tad tas viegli izgaismo sejas ādu, mitrina, bet ja lieto vakarā, tad tas sniedz ādai to, kas nepieciešams pirms miega - mitrina un nomierina. 
Jāsaka, ka no šiem abiem produktiem esmu vairāk sajūsmā tieši par serumu, jo tas ir ļoti viegls, uz gēla formulas un labi mitrina sejas ādu. Kā arī rīta agrumos labi atsvaidzina sejas ādu.
Sejas krēmam ir diezgan bieza un bagāta konsistence, tomēr lietojot es nebiju par to sajūsmā. Laikam nevaru saprast kā sejas krēms var darboties kā gandrīz vai bāze grimam un pat nedaudz virpināties.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________

&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

8 komentāri:

  1. hmm, ieinteresēja serums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir loti labs! It īpaši labs draugs kombinētai sejas ādai ;)

      Dzēst
  2. Re kā, es šorīt kā reiz atkal uzliku serumu, un lasot blogus visu esmu novirpinājusi. Man tieši vairāk patīk krems, jo tas burtiski visuāli rada manu seju mirdzošu, veselīgu un nekur nekas nevirpinās. Tāatd atkal secinājums, cik cilvēku ,tik viedokļu. Un notiekti arī ādas tipi dara savu- es esmu sausas, varētu teikt, pat dehidrētas ādas īpašniece :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu redz, mums jau lielākā atšķirība ir tajā, ka man sejas ir kombinēta un T-zona nav īsti valdāma, bet Tev ir sausa, kas nozīmē, ka vairāk vajag tādas treknākas lietas lietot. :)
      Noteikti, ka šeit darbojas faktors - vienam patīk māte, otram meita, bet trešam kleita :D

      Dzēst
  3. Piekrītu, Laurai, katram āda ir atšķirīga, manai derēja abi divi, bet vairāk patika tieši sejas krēms. Iepakojumi vispār končas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par iepakojumu cepuri nost! Tas ir ļoti, ļoti izdevies!

      Dzēst
  4. Ieinteresēji ar serumu, vēl arī metu acis uz acu krēmu :) Iepakojumu krāsas super, tāds košums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Serums un acu krēms, tie ir abi mani favorīti;) Košs un kā vēl tas iepakojums, speciāli, lai atmodinātu to pavasara gariņu.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan