Jaunums: L'Oreal Paris Sublime Body balzams ķermenim

25.03.14

Starpsezonu periodi mūsu ādai ir viskaitīgākie, tikai tā iesmesla pēc, ka ādai ir jāspēj transformēties no ziemas perioda uz pavasari, kas tik krasi savā starpā atšķiras. Un ja pa starpu ir tāds laiks kā tagad, tad liekas, ka tepat vēl rudens klaiņo, tad āda ir tādā kā apjukumā. Un šoreiz runa tieši iet par ķermeņa ādu, kas var būt te vienu brīdi sausa kā smilšpapīrs, bet citu brīdi jau pārlieku taukojas.
Uzmanību vēlos vērst to dāmu virzienā, kuru āda šobrīd ir ļoti, ļoti sausa un sakairināta, jo šis ķermeņa balzams to visu var uzveikt!
Ražotājs:
Jaunais L’Oréal Paris Sublime Body  balzams ķermenim baro ādu 48 stundas, intensīvi atjauno un ilgstoši aizsargā to pret sausumu.  Bagātīgas tekstūras balzams ātri iesūcas, neatstājot taukainu kārtiņu. Piemērots sausai un ļoti sausai ķermeņa ādai. Sastāvā koriandra, Ecchium, upeņu kauliņu un aprikožu barojošās eļļas.
Paņemot rokās šo kompakto iepakojumu uzreiz rodas domas, kur tad tie 200 ml ir, bet reāli uzreiz var just, ka bundža ir salīdzinoši maza, bet ļoti smaga.
Kā jau L`Oreal ierasts - zeltā, un viss zeltā, kas man pat pie šī koncepta ļoti patīk, jo tas tikai raisina šo produktu uz tādu luxurious pusi.
Pats produkts ir maigā persiks ar pienu tonī, kas tā vien vedina uz domām beidzot tad uzzieķēt uz ādas.
Tomēr vispirms, bez krāsas un sajūtām, paveras produkta bagātīgais aromāts. Aromāts pilnīgi neliecina par kaut ko lētu vai sintētisku, gluži pretēji - bez aprikožu, upeņu kauliņu eļļām un koriandra, iekšā ir vēl nedaudz parfīma, kas dod tādu karalisku sajūtu smērējot to uz ādas tikko pēc karstas dušas vai relaksējošas vannas.
 Uz ādas tas klājas tieši tā kā teiks  - kā balzams. Savādāk es nemaz nevaru izteikties, jo kad vēlies paņemt nedaudz produkta, tas liekas kā ciets sviests, tomēr līdz ko tas saskaras ar siltumu, tā sāk nedaudz kust un pārvēršas par tādu kā balzama konsistenci.

Lai arī tas ir piemērots ļoti sausai/sausai ādai, man, kurai ādai ir normāla, tas arī ļoti patīk. Uzklājot, tas tiešām ne tikai dod to bagātīgo aromātu, bet arī neatstāj taukainu kārtiņu uz ādas, pat pie tik biezas konsistences. Tiesa, tas neiesūcas tik ātri ādā kā man gribētos, jo vēl pat pēc divām stundām es jūtu liegu balzama esamību uz savas ādas. Tomēr jau pēc kādām 3 stundām tas ir iesūcies ādā pilnībā! Plus, vienai lietošanas reizei, lai uzklātu visam ķermenim balzamu ir nepieciešams loti minimāls daudzums.

Mans verdikts - patīk! Un domāju patiks vēl vairāk sausas ādas īpašniecēm!

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkts nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos Rimi, Maxima, Prisma u.c.
  • Cena - € 6.33 / 200 ml

&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva 
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

6 komentāri:

  1. nesen arī tadu nopirku. man ir ļoti sausa ada ar neirodermita problēmam un kājam. iepriekš lietoju organic shop cedar body cream un johnsons light eļļu - šitais l'oreal ir simt reizes labāks!! manā ādā iesūcas momentāli, es pat varu 2-3 kārtas uzklāt, sajūta fantastiska. tik labi manai ādai bija tikai ar burt's bees losjonu) ĻOTI labs produkts, kad beigsies nopirkšu vel un pameģināšu vel kaut ko no šīs sērijas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka Tavai sausajai ādai šis palīdzeja, jp produkts tiešām ir katra eiro centa vērts ;)

      Dzēst
  2. Šis izskatās izmēģināšanas vērts :) Uz nākamo ziemu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti šis ir ziemas produkts! ;)

      Dzēst
    2. Jā, es arī ieliku ziemas višlistā. :)

      Dzēst
    3. Es šo ar atliku uz ziemu. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan