Jaunums: Garnier Pure Active BB krēms pret ādas nepilnībām

08.03.14

Jau no pagājušās nedēļas nogales veikalos ir pieejams jaunais Garnier BB krēms ar salicilskābi, kas radīts speciāli kombinētai un problemātiskai sejas ādai. 
Ražotājs 
Jaunās paaudzes Garnier Pure BB krēms kombinētai un taukainai sejas ādai acumirklī nosedz visas nepilnības. Sastāvā esošā 2% koncentrētā salicilskābe cīnās pret ādas nepilnībām. Minerālu pigmenti acumirklī padara sejas toni vienmērīgu un dabisku, ļaujot ādai elpot. SPF 15 filtrs aizsargā ādu no saules kaitīgās iedarbības. 
Dermatoloģiski pārbaudīts.
Pierādīts, ka:
  • par 76% sejas ādas kļūst momentāni skaistāka
  • par 72% matētāka
  • par 71% tiek vizuāli samazināts komedonu daudzums(melnie punktiņi)
  • par 80% samazinās apsārtums
  • par 94% sejas āda izskatās svaigāka un veselīgāka 

Rekomendējamais lietošanas vecums: -20 līdz 30

Jāsaka, ka es ilgi gaidīju kādu jaunu BB krēmu no Garnier, jo kaut kā pēdējās gada laikā tā visa uzmanība līdz ar CC krēmu parādīšanos no BB krēmiem pagaisa.
Mani ļoti iepriecināja tas, ka šis lieliski derētu problemātiskai/kombinētai sejas ādai, kāda ir tieši man.

BB krēma ir praktiski neuzkrītošs aromāts. Pēc konsistences tas ir vidēji šķidrs, bet vairāk uz šķidro pusi. Vienai lietošanas reizei pietiek pavisam neliels zirņa daudzums, citādi būs pa daudz smērējot uz sejas.
Skumji teikt, bet šis Light tonis man ir drusku pa tumšu, tomēr man tas neliedza to lietot dienas laikā.
Uzklāt to pavisam ir vienkārši, jo tas lieliski pludinās un uz sejas nemaz tumšs neparādās kā augstāk attēlā redzams. Tas daudz maz saplūst ar sejas ādu, kas pat priecē vēl vairāk.
Uzreiz pēc uzklāšanas var manīt to, ka sejas āda ir tā kā izgaismota un izskatās veselīga, jo uzklājot tas nerada matētu efektu, bet tādu nedaudz mitru. Bet, tas man nepatīk, jo ja sejas āda tā jau ir kombinēta, vēl spīdīgs.. Tas nu gan ir lieki! Jā, tas ir labi, ka sejas āda tiek mitrināta, bet ne jau tā, ka seja izskatās kā tikusi zem lietus.
BB krēms ļoti labi maskē sarkanumus, nosedz poras un melnie punktiņi tik tiešām vizuāli tiek paslēpti.
Protams, man šis BB krēms bija jāpiepūderē, un ar visu to, uz sejas bez izmaiņām tas turējās tikai kādas 4 stundas, laikam. Lai vai kā, visi BB krēmi tā turas aptuveni uz manas sejas. Neatkarīgi, vai tas ir paredzēts kombinētais vai normālais sejas ādai.
Protams, pēc tām 4 stundām ir sajūta, ka BB krēms vienkārši peld un šļūc pa seju, bet ja piepūderē nedaudz, tad jau ir labāk.

Šeit kā jau pie Maybelline Dream Pure BB krēma minēju, ka ar šo salicilskābes spirta šķīdumu sastāvā manai sejai tas nemaina neko. Salicilskābes šķīdumu nereti lietoju ikdienā, un es zinu tās sajūtas un efektu ko tas sniedz, bet lietojot regulāri šos, es neteikšu, ka melnie punktiņi ir pazuduši vai poras sašaurinājušās.
Es pat zinu daudzas meitenes, kurām ir sausa āda un kuras dievina Maybelline Dream Pure BB krēmu, kas ir predzēts vispār kombinētai ādai un tīri teorētiski tam vajadzētu sausināt viņu sejas ādu, bet patiesībā tā nenotiek.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos Maxima, Rimi, Prisma
  • Cena - € 8.52
  • Rezumējot -manās acīs tas ir vidēji labs BB krēms, jo it kā tas labi visu vizuāli maskē, bet reāli āda no tā neuzlabojas. Protams, lai āda uzlabotos un nekas nemestos uz sejas, dekoratīvā kosmētika vispār nav jālieto. Varbūt šobrīd manai bālajai sejai šis BB krēms tonis ir nedaudz pa tumšu, pēc konsistences tas man ļoti patīk. Vēl joprojām, vismīļākais no visiem BB krēmiem man ir tas, kurš paredzēts jūtīgai sejas ādai, jo tas Light tonis der man perfekti un uz ādas jūtas ļoti viegli. 
  • Vairāk informācija - Garnier mājas lapā
bučas
&z

* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

10 comments:

  1. Manuprāt, šis nav tas pats BB krēms, kas garenajā iepakojumā, kurš ir pieejams ārpus LV un sevišķi izslavēts meiteņu blogos no Krievijas. Es sākumā domāju, ka iespējams, tas ir viens un tas pats, tikai mums iepakojums ir savādāks, bet laikam jau nav tas pats!
    Es sev sūtīju no feelunioque Garnier BB krēmu taukainai ādai, un varu teikt tikai to labāko, vienīgais BB krēms, kurš turās visu dienu, izskatās ļoti dabiski, nekur nepazūd, kaut gan man āda ir taukaina.
    Pie mums domāju, ka diez vai būs pieejams, žēl, tiešām labs produkts par tādu cenu! :))
    Un, jā tonis manējam ir krietni gaišāks, lai arī sniegbaltītēm diez vai derēs ziemas - pavasara periodā, bet ar pirmo iedegumu būs tieši laikā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, šis nav tas izslavētais BB krēms kombinētai sejas ādai. :(
      Es reāli vairs neticu, ka kāds BB krēms uz manas sejas spēs noturēties visu dienu, jo ilgākais ir spējis turēties tikai kādas 6 stundas, bet man vajag reāli tādu, kas spēj turēties uz sejas no 6 rītā līdz 10 vakarā.

      Dzēst
  2. es laikam esmu sapratusi, ka man BB krēmi īpaši nepatīk - visi kā viens sāk slīdēt pa manu seju pēc kāda laika. Tad labāk vai nu neko (piemēram, vasarā) vai arī tonālo krēmu. Šis laikam man būtu krietni par tumšu, līdz ar to domāju, ka nemēģināšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tad Tev ir tā pati problēma, kas man, ka pēc pāris stundām tie vienkārši peld pa seju, kā aisbergs okeānā. :D
      Tonis ir tumšs. Es to nedaudz atlikšu līdz siltākam laikam, kad uz sejas gribēsies kaut ko vieglāku, mitrinošāku un kad tonis derēs daudz labāk nekā tagad. :)

      Dzēst
  3. Man tas patika, man būs savādāks viedoklis, bet noformulēšu vēlāk.
    Piekritīšu par to gaišo toni, man arī pa tumšu, ja nelietoju paštonējošo!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti palasīt būs! Varbūt tieši tāpat kā ar Maybelline Dream Pure BB būs, kurš nederēja tikai reāli man, jo atsauksmēs to dikti slavēja, bet uz manas sejas tas bija galīgi garām.

      Dzēst
  4. Oi oi! Šitāds gaišākais tonis uz manas ādas izskatīsies pēc Nutellas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tā sasmējos!! labs joks, bet taisnība. :) skumji ka mūms gaišais tonis ir kā ne pie latviešiem

      Dzēst
  5. jā, nu šis variants jau ir labāks par iepriekšējo viņu BB krēmu, bet man arī ir par tumšu nedaudz, vairāk uz vasaras pusi būs ideāls, domāju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Efekta ziņā jā, bet noturība uz manas sejas pieklibo un tonis man ir kādus 2, 5 toņus tumšāks. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan