Jaunums: Garnier Olia Coppers matu krāsas

09.03.14

Rakstot blogu teju jau trešo gadu, jūs noteikti esat ievērojušas, ka matu toņa ziņā esmu bijusi tikai lojāla savam dabīgajam matu tonim, tomēr pienāca arī man tāds posms dzīvē, kad es gribēju nedaudz mainīties un būt savādāka. Tā kā ķermeņa caurduršana un tetovējumi nav radīti man, tad vienīgais, kas atlika ir cita matu krāsa.
Varbūt biju pavasara mudināta, varbūt šo jauno toņu dēļ vai trakulība, bet nu jau vairāk kā divas nedēļas esmu atvadījusies no savas pelēkbrūnās matu krāsas, kas man ļoti patika, uz sarkankoka brūno.
Ražotājs
Pirmā matu krāsa, kas iedarbojas ar aktīvo eļļas spēku - 60% eļļas koncentrāts formulā, kas nesatur amonjaku, piesātina matus ar krāsu. Ilgnoturīga krāsa. Precīzs tonis. 100% nokrāso sirmos matus. 
Tā kā matu krāsošanas pieredze man ir minimāla, tad lūdzu palīgā savu draudzeni, kas matus krāso jau vairākus gadus. Arī viņa piedalījās trakajā projektā un no blondīnes pārtapa par rudmati!

Kastītes iekšpusē ir atrodams viss nepieciešamais perfektai krāsošanai mājas apstākļos.
 - 2 pāri melni cimdiņi (atgādina melnus saimniecības maisus)
 - barojošs balzams, kas jālieto pēc krāsas lietošanas, skalojot matus
 - Attīstītājkrēms
 - Krēmveida matu krāsa
Es uzreiz atzīmēšu to, ka šī ir retā matu krāsa uz kuras kastītes ir precīzi attēlots gala rezultāts, kāds izskatīsies matos.

Tātad, atgriežoties pie krāsas iejaukšanas.
Īsti nav svarīgi kādā secībā viss tiek iespiests trauciņā, galvenais to visu kārtīgi samaisīt, un šeit atklājas magic time, jo šī matu krāsa tik tiešām nesmaržo pēc amonjaka! Es nevarēju tam noticēt, un arī mana draudzene. Līdz pēdējam brīdim bijām pārsteigtas, ka kodīgā aromāta vietā mums ir salds ziedu aromāts.
Tām, kas nezina - matus ir jākrāso sausos un vēlams nemazgātos matos.

Tonis - 7.40 Intense Copper
 - uz pavisam gaišiem matiem, tas dod tādu nedaudz a la Pepija Garzeķe variantu, bet mana draudzene bija super laimīga, jo gribēja sev citu toni pamēģināt. Un viņai šis tonis dzīvē izskatās fantastiski!
Matu krāsu vispirms ir nepieciešams ļoti akurāti ieklāt matu saknēs un tad virzīties visu matu garumā, pēc tam to kārtīgi iemasējot un izlīdzinot. Vēlams pēc krāsošanas ir uz galvas uzlikt kaut ko - folliju, dvielīti, dušas cepurīti utt. Kas labāk patīk! Un nogaidīt to nepieciešamo laiku.
Visu gaidīšanas laiku, krāsa nerada stipru niezi vai kņudēšanu, tik tā viegli.

Tonis - 6.46 Intense Red Copper
 - Šis ir īsts sarkans tonis, bet maniem gandrīz garajiem matiem ar vienu iepakojumu bija pa maz, un tā kā es nedaudz nobijos no tik koši sarkana toņa, tad beigu beigās, to nedaudz atjaucu ar krāsu, kas ir nedaudz tumšāka nekā man dabīgais matu tonis.
Tātad, Garnier Olia Coppers 6.46 + Garnier Color Naturals Creme, 4 Natural Brown
Tāds iznāca gala rezultāts manam krāsu mikslim. Kad pirmā brīdī ieraudzīju savu jauno matu krāsu, es biju pārsteigta, bet ļoti priecīga, jo tas bija tonis, kurš allaž ir paticis.
Dienas gaismā mani mati izskatās šādi:
Pēc tonēšanas mani mati šobrīd izskatās šādi:
Kopumā man jāsaka, ka matu krāsa tik tiešām ir ļoti maiga un saudzīga pret matiem un galvas ādu. Matus nokrāso labi, bez problēmām. Kā jau redzējām, blondajos matos tonis loti labi "iesēdās", līdz ar to, nebūs šaubu, ka ar sirmiem matiem tā tiks galā viens un divi.
Pēc lietošanas mati ir ļoti mirdzoši un tādi kā piepildīti, mīksti, kas droši vien ir pateicoties eļļu koncentrātam.
Neteikšu, ka tonis bija loti ilgnoturīgs. Pēc 6 mazgāšanas reizēm, tonis jau vairs nebija tāds pats, tāpēc vakar man jau tos nācās nedaudz pietonēt ar tonējošo balzamu, lai nav tik bieži jākrāso.

Man ir liels prieks, ka manu toni slavē ne tikai nepazīstami cilvēki, bet arī mana friziere, kas teica, ka tonis ir ļoti skaists un, ka tas lieliski piestāv man.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
bučas
&z

* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

8 komentāri:

  1. Man patīk uz Tevis, uzreiz izceļ acu krāsu, riktīga raganiņa! :)

    AtbildētDzēst
  2. Es vienmēr esmu teikusi, ka ar krāsotiem matiem var tik ļoti daudz ko izmainīt koptēlā :) It kā tāda maza detaļa, bet uzreiz pavisam cits skats. Šis tonis tev tiešām ļoti piestāv. :)

    Runājot par pašu matu krāsu - pirmās pāris reizes to lietojot, man likās ok, bet tad sapratu, ka salīdzinājumā ar citām - šī tomēr stipri sausina matus un nav noturīga. Tā kā atkal atgriezos pie savas ilggadējās favorītes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ;*

      Es jau pēc pirmās lietošanas reizes sapratu, ka labāk nopērku tonējošu balzamu, kas ir saudzīgāks un kalpo uz tik pat daudz mazgāšanas reizēm cik lietojot šo matu krāsai. Tas tiešām ir paliels mīnuss, ka krāsa jau nogāja no matiem nost jau pēc 4 matu mazgāšanas reizes. :)

      Dzēst
  3. Izskatās pat ļoti labi! :) Arī rudais tonis draudzenei sanācis tieši tāds, kā uz paciņas, super! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)

      Jā, tas ir ļoti interesanti, ka tonis tiešām kas ir uz paciņas sanāk arī reālajā dzīvē. Parasti, atceros vismaz kādreiz tās krāsas uz paciņām bija stipri safabricētas, ka ņemot tonis nemaz īsti nevarēja zināt kāds uz galvas iznāks.

      Dzēst
  4. Tev sanākusi tik skaista matu krāsa, koptēls ļoti glīts! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan