Jaunums: Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream konsīlers

29.03.14

"CC krēms acīm?? Njā, tas ir kas jauns. " Tādus komentārus es dzirdu pēc tam, kad pasaku par jauno Bourjois CC krēmu, kas tik tiešām ir domāts acu zonai kā konsīlers, nevis sejai. šajā 123 Perfect sērijas papildinājumā ir arī CC krēms sejai, tomēr šis man likās daudz interesantāks un mēģināšanas vērts produkts. 
Cik lasu, tad gandrīz vienmēr blogos raksta, ka cilvēki nav baigi atvērti uz šādiem dubultburtu brīnumiem, tomēr man ir interesanti pamēģināt šāda veida produktus, un ja man jāsaka godīgi, tad CC krēmus es iepriekš nebiju mēģinājusi, un kur nu vēl acīm. Bet ja jautāsiet, kas tad tad ir tas CC krēms, tad no literatūras, tā burtu tulkojums nozīmē -Color Control vai Color Correcting (tulk. toņa/krāsas koriģēšana)

Ražotājs
Inovatīvais un daudzfunkcionālais konsīlers BOURJOIS 123 Perfect CC ne tikai nomaskē nepilnības, bet arī aizsargā, izlīdzina, dara gaišāku un mitrina pat visjutīgāko ādu acu apvidū. Elastīgais silikona uzgalis ļauj maigi, bez berzes uzklāt krēmu uz vārīgās ādas zem acīm. Daudzveidīgās iedarbības sastāvs: apslēpj nepilnības un tumšos lokus, izlīdzina grumbiņas un rieviņas, samazina pietūkumu. Piemērots arī jutīgām acīm un kontaktlēcu valkātājām.
Pirms tam es nekur nebijusi lasīju par šo atsauksmes, bet līdz ko ieraudzīju veikalos, tā pamēģināju, un tad sapratu, ka man šo vajag.
No diviem pieejamajiem toņiem,es izvēlējos gaišāko, lai gan sākuma apcerēju tumšā toņa iegādi, jo nemaz tik tumšs salīdzinot ar šo nebija.
Sastāvā ir tikai 1,5 ml, un man šķiet, ka tas nav pārlieku daudz. Konsīlerim ir silikona uzgalis, kas lietojot neļauj traumēt maigo ādu ap acīm. Tas nav ciets, kā attēlos var likties, bet gan ļoti elastīgs.
Sākumā pirms tas iestrādājas, to nāksies kādas 20, vai vairāk, reizes pagriezt, lai kaut kas nāktu laukā, bet līdz ko tas sāk nākt laukā, iesaku baigi negriezt, citādi produkts iznāks pa daudz, un nebūs kur to izsmērēt.
Pēc konsistences tas ir diezgan pašķidrs, un pludinot iesaku vislabāk izmantot samitrinātu sūklīti, tad tas izlīdzinās visas nepilnības daudz labāk. Var just, ka konsīlers ir diezgan mitrinošs, bet uzklājot, es personīgi, to nemaz nenostiprinu ar pūderi, jo man tas turas pats labi. Un šis bija viens no svarīgākajiem iemesliem kāpēc es to pirku, jo uzklājot tas nesēdās rievās.

Uzlāšana un rezultāts:
Sejas grims nav nostiprināts ar pūderi
 Konsīlers pilnīgi noteikti apslēpj nepilnības un arī tumšos lokus, lai gan augstāk attēlā tos īsti nevar redzēt, kā arī tas vizuāli paslēpj sīkās mikro grumbiņas.

Slavenās Youtube skaistuma guru Essiebutton video, kurā viņa izmanto arī šo konsīleri, un manuprāt, tur var acīmredzami redzēt atšķirību, ko sniedz šis konsīlers. 
Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkts nopērkams veikalos Drogas, U/V Stockmann, Douglas u.c
  • Cena - € 10.59
  • Rezumējot - šis produkts jau pēc koncepta ir ļoti interesants, un šķiet kā pats produkts tas ari ir ļoti labs. man patīk, kā tas izgaismo acu zonu un noslēpj visas mega problēmas, kas skar mani visbiežāk tieši no rītiem (tumšie loki, pietūkums). Es personīgi, esmu ļoti priecīga, ka saņēmos izmēģināt šo, jo tas tiešām dod atšķirību sejā. Pirms pirkšanas es noteikti ieteiktu paskatīties atbilstošāko toni, jo šis Ivory ir tiešām ļoti gaišs. 
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva, video no platformas youtube.com
** šis nav produkta sponsorēts raksts

10 comments:

  1. redz kā, izskatās ļoti labi un noteikti apskatīšos veikalos. man gan ir pamatīgi tumšie loki, bet varbūt noklās arī tos :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pamēģini, tad veikalā ja neesi īsti pārliecināta vai palīdzēs tumšajiem lokiem :)

      Dzēst
  2. Es veikalā pamēģināju, bet neiegādājos, padomāju, ka pirkšu tad, kad beigsies YSL Touch Eclat, tad noteikti. Izskatās vispār tāds labs un uzticams, tonis arī ir gaišs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis tāds labs. Varbūt salīdzinot ar YSL tam nebūs tas izgaismojošais efekts tik ļoti, ja pēta pēc foto salīdzinājumiem, bet var mēģināt, ir labs! ;)

      Dzēst
  3. Tieši vēl šodien noskatījos un domāju pirkt, bet beigās pārdomāju. Laikam būs vien rīt jāiet atpakaļ uz veikalu un jānopērk.:D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka mana atsauksme palīdzēja tā līdz galam izlemt, vajag vai nevajag :)

      Dzēst
  4. Izskatās labi! Noteikti drīzumā jāizmēģina.

    http://doloresaonzule.blogspot.com/ x

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan