Jaunums: Avon Aero Volume skropstu tuša + Ultra Colour Absolute lūpu krāsa

13.03.14

Pirms kāda laika man bija izdevība izmēģināt jaunāko Avon skropstu tušu, kuras tehnoloģijas ideja ir smelta no aerodinamikas industrijas, kā arī jauno lūpu krāsu, kas piedāvā uz 50% mitrinākās lūpas daudzos iekārojamos toņos. 
Aero skropstu tuša | Blackest Black

Tušas izveidi ir iedvesmojusi aerodinamikas industrija, kas tušu ir padarījusi unikālu ar jaunajām aero-šķiedrām, kas skropstām ļauj būt apjomīgām, bet ne smagnējām. Tušai ir unikāla birstīte zvaigznes formā, kas paceļ skropstas un vienmērīgi izlīdzina. 

Iepakojums un birstīte sākumā varbūt šķiet pārlieku vienkārši un nekas īpašs, bet līdz ar pirmo saskarsmi, saprotu to, ka šai tušai ar iepakojumu un birstīti viss ir kārtībā, ir tikai mans stereotipiskais skatījums un nepierašana pie jaunām lietām.
Sākumā domāju, ka varbūt tam iepakojumam vajadzētu būt nedaudz šikākam, bet tad atkal padomāju, bet cik tad reāli var būt tās tušas melnos, sudraba, zelta utt. iepakojumos. Lai ir kas atšķirīgs.
Savukārt, pirmo reizi skatoties uz birstīti to zvaigznes formas joku neatklāju līdz nepagriezu no cita lenķa skatoties.
Klājums un efekts pēc vizuālā skatījuma likās, ka būs vairāk viduvējs, nevis kaut kas uh un ah, bet reāli es kļūdijos. Kļūdijos, jo nekad nespētu iedomāties, ka tuša ar savu pasauso konsistenci krāso tik skaisti skropstas, bez smaguma sajūtas.
Es pat sākumā nevarēju saprast to fenomenu - nekas daudz uz tās tušas nav, bet krāso ievērojami.
Lai sasniegtu tādu efektu skropstām, man ir nepieciešamas divas uzklāšanas kārtas.
Es domāju, ka fotogrāfijā manas skropstas izskatās ļoti smagas un ķepīgas, bet patiesībā tās ir ir ļoti vieglas, un nav tādas kā adatas, kas duras uzacī.
Noturība šai tušai ir salīdzinoši laba, es teiktu. Ir bijušas pāris reizes, kad tā sāk birt, bet iemeslu tam es nevaru norādīt, ja nu vienīgi, tāpēc, ka paliek vecāka, un citreiz tā nedaudz smērē, it īpaši ja saskaras ar ūdeni.
Kā liels mīnuss, manās acīs ir tas, ka tuša ir derīga tikai 3 mēnešus, kas man liekas ļoti, ļoti īss termiņš priekš skropstu tušas, kad parasti tas svārstās ap 6-9 mēneši.
Jāsaka, ka man nav ko sliktu teikt par šo tušu, kā tikai to, ka reizi pa reizei tai pieklibo noturība un ka tā ir jāizlieto 3 mēnešu laikā kopš atvēršanas, tomēr efektu tā dod tādu, ka uh!, vēl labāku nekā Miss Manga, jo tā skropstas padarīja vēl arī smagnējas, bet ar šo tušu, tās ir neticami vieglas.

Koptēlā:

Ultra Colour Absolute lūpu krāsa | Tea Rose
Lūpu krāsa , kas lūpām sniedz par 50% lielāku mitrināšanu, piedod lūpām apjomu, un piedāvā intensīvu krāsu ar tīriem krāsas pigmentiem. 

Iepakojums šai lūpu krāsai ir ļoti sievišķīgs, tāds tipisks 8. marta tēmas iepakojums. Lai arī 8.marts jau drusku garām, šāds iepakojums ļaus par šo dienu iedomāties arī biežāk. Man pat jāsaka, ka lūpu krāsas iepakojums ir šiks, jo apvieno košo ar moderno ietonētā stikliņa elementu.

Tekstūra šai lūpu krāsai ir ļoti maiga un kremīga. Nav nepieciešams klāt loti daudz, lai iegūtu maksimālo toņa intensitāti. Konkrēti šis tonis, kas ir man, ir vairāk tāds vēsi rozā ar nedaudz brūnā iejaukumu, lai arī attēlos tas redzams kā tikai rozā. Svačā uz rokas, tonis ir patiesāks realitātei. Tonis ir ļoti pateicīgs ar to, lai arī tas ir tumšs, bet ir no gammas, kas nepadara zobus dzeltanākus, bet tieši izceļ to baltumu.
Lūpu krāsa nedod apjomu lūpām, nu vismaz manām noteikti, nē, bet tā ir mitrinoša, līdz ar to neizcels visos negludumus un nesmukumus lūpām.
Noturība šai lūpu krāsai ir tāda pati kā lielākoties visām, kas ir atradušās uz manām lūpām, un tās ir 4 stundas, līdz kamēr tās noēdās pavisam nost no lūpām.
Jāsaka, ka šī lūpu krāsa mani neaizrāva tikpat ļoti kā vairums no tām, jo vispār neesmu lūpu krāsu cienītāja un ikdienā lietoju vairāk lūpu spīdumus. Kā ikdienas lūpu krāsu atzīstu tikai nude toņus, bet priekš vakara šī ir lieliska lūpu krāsa, toņa dēļ jau vien!
Pēdējās divās nedēļās esot vairākas reizes teātri, tieši šis tonis bija tas, kurš rotāja manas lūpiņas, un jāsaka, ka tad šis tonis izskatījās super eleganti uz manis.

Koptēlā:

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkti Nopērkami pie zīmola izplatītājiem 
  • Cena abiem produktiem - € 6.40
  • Vairāk informācija - http://www.avon.lv/

&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

12 comments:

  1. Pēdējā bildē koptēls tik skaists, starojoša! :)

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās dikti labi gan tuša, gan lūpu krāsa. Jā, un bildēt tike tiešām esi starojoša :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz šiem jaunumiem tiešam iesaku vērsts uzmanību, jo pēdējā laikā bija tādas lieta mēģinātas, ka vairs neko no Avon negribēju mēģināt, bet man prieks, ka šos pamēģināju, jo tiešām ir labi! :)

      Paldies! ;)

      Dzēst
  3. ai, Tev visas tušas izskatās lieliski :)))

    AtbildētDzēst
  4. Par lūpu krāsām man tā neuzticība paliek avonam, negribas vairs riskēt! Kas attiecas uz tušām, tad vienīgais nejaukums ir tā drupšana un dienas vidus pandas acis, ja paskatās tuvāk.. skatos uz to produktu katalogā un domāju, vai ņemt, vai neņemt... :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar toņiem ir tā, kā ir. Es reāli paskatījos cik tuši šo pašu toni attēlo katalogā, un reāli es nekad dzīvē tādu nemaz nesūtītu, jo tas ir tur tumšs un tāds uz sarkano.
      Tavām skropstām tiešām nemāku pateikt vai patiks, bet manām patīk gan :)

      Dzēst
  5. nēēē,kur palikušas tavas skaistās uzacis? :((((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nav vairs manu biezo uzaču, diemžēl. Kaut kas sevī bija jāmaina pieaugot un es nolēmu, ka tās būs uzacis. No sākuma domāju, ka nespēšu bez tam dzīvot kā iepriekš, bet kad izmēģināju, tad sapratu, ka esmu ar savu seju vēl vairāk pārliecināta nekā ar tām biezajām uzacīm. :)

      Dzēst
  6. Man Avon tušas ir vienas no mīļākajām. Nekad nebirst un netaisa smagu skropstu efektu. Ne ar Maybelline, ne Loreal nevarēju sadraudzēties, birst traki. Tagad vienu MaxFactor superīgu atradu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. re kā! un citi saka, ka pie Avon var atrast tikai sliktas lietas.tā nebūt nav! vienkārši cilvēki ar vairums lietam nespēj sadraudzēties ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan