Pēdējā šī gada svētdiena

29.12.13

Jā, sajūtas ir dalītas, kad runā par pēdējām 2013. gada dienām. It kā jau priecājos, bet tajā pašā laikā ir nostaļģija par aizejošo un bailes par nākotnē gaidošo.
Ir skumji, ka kuru katru brīdi var notikt kas negaidīts un traģisks, kā, piemēram, šodien Krievijas stacijā. Tas nežēlīgi, es jums teikšu. Un, laikam tas mani visvairāk biedē, ka lai arī cik mēs 21. gs. nebūsim attīstīti un gudri, mūs vienmēr apdraudēs briesmas, un ar gadiem briesmu nopietnība pieaug. Man nepatīk šī skaistumkonkursu iknoniskā frāze "world peace", bet godīgi sakot, es tiešām vēlētos, lai pasaulē iestājas miers..

Es pat naivi cerēju, ka šogad apiešu slimošanu, bet nē, kas man to dos.. Tagad sēžu pēdējā šī gada svētdienā un ārstējos, lai Jauno gadu varu sagaidīt smaidīga un vesela nevis puņķaina un klepojoša.

Kā jau zināt, droši vien, ar 2014. gadu no mūsu Latvijas tirgus aiziet trīs veikali - Cubus, Bik Bok un Dressman.
Mana darba kolēģe man ieteica aiziet uz Cubus, jo tagad tur ir lielas atlaides pirms aizvēršanas un var atrast tiešām daudz labu lietu.
Saņēmos un vakar aizgāju. Neteikšu, ka atradu to pēc kā biju gājusi, bet tāpat vien jau negribējās iet projām.
Cilvēku daudz, elpot vispār nav ar ko veikalā, un tad vēl uzpūtīgās dāmītes, kas savas pielaikotās drēbes neaiznes projām no pielaikošanas kabīnēm, mani nedaudz nokaitināja, bet bez tā visa, šo to, jau es atradu, tomēr.
 Es pilnīgi noteikti zinu, ka bargā ziemā vēl atnāks, tāpēc laikus gribēju iegādāties kaut ko siltu un komfortablu, kad pēkšņi uznāk aukstums.
Tāpēc iegādājos siltu un ērtu jaku, it kā adītu. :) Man ļoti iepatikās jaciņas raksts un ērtums. Papildinājumam jaunu šalli, kurai ir interesants raksts virsū.
Un, vasaras papildinājumam jau laikus nopirku jaunu peldkostīma augšiņu. Esmu ļoti apmierināta ar augšiņas kvalitāti un ērtumu. Man patīk tas, ka var nēsāt bez lencēm, ar lencēm, un tas neslīd vai negrozās nekur. Tagad tik jāatrod piemērota apakša, jo Cubus visas apakšas bija jau izpirktas uz manu izmēru.
Varbūt kādi ieteikumi?
Nākamās divas dienas man būs jums speciāli divi jaungada raksti - 2013. gada favorīti un atklājumi, un 2013. gada vilšanās. Kā arī pēdējais šī gada raksts, iespējams ar Jaungada grimu.

bučas
&z

* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis nav sponsorēts raksts

11 comments:

  1. Es esmu priecīga, ka gads beidzas. Šis bija viens no sliktākajiem gadiem - mīļu cilvēku aiziešana, veselības problēmas visai ģimenei, tad vēl tā Maxima zem logiem sabruka. Nav vairs spēka un nervu...
    Ceru, ka nākamais būs pozitīvāks....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jaa, mums gimene shis gads ari nebija labs. Tik daudz kas atgadijas. Protams, bija ari labas lietas, bet vairak jau sliktas. :(
      jaa, es ari ceru, ka nakamais gads bus labaks. Novelu Tev speku un izturibu!

      Dzēst
  2. Man arī šis gads ne pārāk, ļoti ceru, ka nākamies būs labāks. Visiem :)
    Un veseļojies, es arī biju tik tikko pirms Ziemassvētkeim apslimusi, diezgan izjauca visus plānus un atskaņas vēl tagad jūtamas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, veselosos!! Gribas tacu feinus svetkus, nevis tikai punkus un klepu.. ;(
      Es ar ceru, ka mums visam bus labs nakamais 2014. gadins!

      Dzēst
  3. Veseļojies! Lai nākamais gads mums visiem būtu labāks par aizejošo!
    Pirkumiņi ļoti patīka!

    AtbildētDzēst
  4. njā vakar arī aizbraucu līdz Dominai, kur Cubus nu jau 70% atlaides. Veikals ''iznests'' tukšs, pa malām mētājās manekeni, izvēle gandrīz nekāda. Mans vīrietis neatrada pilnīgi neko, es atradu dažas štātītes un rezultātā 80Ls vērtībā par 20Ls.
    Laimīgu jauno gadu Tev!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaa, atlaides tiesham lielas. Un ja vareja mko atrast, tad vispar super.Es kad biju GC tur vairs nekas daudz nebija no sis sezonas drebem palicis, tikai kaut kadas vasaras maikas.. :D Vismaz labi,ka Tev atradas atrast kaut ko jedzigu un velkamu :)

      Dzēst
  5. Arī es paspēju iepirkties Cubus veikalā, neko īpašu neatradu, bet bija lietas, kuras piesaistīja.

    Veseļojies un, lai jau nākamais, 2014. gads, atnāk ar daudz patīkamiem pārsteigumiem un lielu prieku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Malaciitis! Tagad tik raadi surp blogaa! ;)

      Laimiigu Tev ar, Santu! :*

      Dzēst
  6. Zināju, ka tie veikali vērsies ciet, bet kaut kā biju izlaidusi no prāta :D bet labi vien ir, nepatīk man burzma. Tagad tieši Zara un HM ir labas atlaides, kas gan nav 70%, bet tomēr... :)

    Laimīgu tev jauno gadu un veseļojies!! :)

    Jaunajā gadā noteikti gribu saskrieties uz kafiju vai ko tādu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan