Jauns blogs - jūsu domas

04.12.13

Sveikas!!

Šodien es vēršos pie jums ka pie manām uzticamām lasītājām, un arī draudzenēm!!
Es domāju daļa no jums ir dzirdējušas par ko es studēju, un kur es studēju, bet ja, nē, tad šeit ir mans intro priekš jums..
Studējot RSU Multimediju komunikācijas, kur vienā no studiju priekšmetiem man ir jāveido sava interneta vietne jeb kā mēs to tagad smuki dēvējam - blogs.

Nedaudz par pašu bloga ideju:

 - Tātad, mums ir blogs, kas saucas Antigeronto jeb latviskā versija Vecmammas medusmaize (ar pienu). Par nosaukumu var izlasīt izvērstā veidā pie mums blogā, kura adrese redzama zemāk, sadaļā "PAR MUMS"

Es domāju katrai no mums ir vai bija vecmamma, kuru mēs ļoti mīlam visos stiķos un niķos. Tāpēc mēs izveidojām vienu vietni, kur dalīties ar kādiem noderīgiem padomiem no vecmammas, ikdienas atgadījumiem, kas notikuši vecmammas neziņas dēļ un viss kas cits saistībā ar mazmeitas un vecmammas attiecībām. Ik pa laikam arī kāda interesanta recepte, ko zina tikai vecmammas. Īsumā, blogs ir veltīts ar mīlestību pret vecmammām.
Jā, blogā mājo arī humors, bet tas nav domāts kā vecmammu izsmiešana.

Bloga adrese: antigeronto.blogspot.com

Un tagad par to, ko vēlos lūgt jums!!

Nu lūk, arī mana grupa, kurā es aktīvi piedalos un vēl divas meitenes, esam veidojušas blogu, un mums ļoti vajag jūsu, manu mīļo lasītāju, atsaucīgo balsi!

Mums ir ļoti svarīgs lasītāja vērtējums par šo ideju un arī kādi ieteikumi nākotnes rakstiem! Tāpēc es jūs lūdzu, kā savas, nu jau gadiem lasošās draudzenes, atvērt šo vietni, iepazīties ar materiāliem, ierakstīt tur kādu komentāru par jūsu domām un ieteikumiem, kā arī sekot caur google un padalīties ar linka adresi savos sociālajos tīklos!! * es priecāšos par ikvienu jūsu rakstīto komentāru!

Saku uzreiz, ka blogs nav tāda mirkļa aizraušanās, es domāju, ka arī es šajā blogā ņemšu dalību un rakstīšu tādu kā paralēlo vietni!
Tā kā, varbūt ja vēlaties par mani uzzināt vairāk kā par cilvēku un manām domām, ne tikai par kosmētiku, tad aicinu jūs sekot!!

p.s. rakstu zem nikneima Peļukiņš!

bučas
&z

4 komentāri:

  1. Ideja ir burvīga, rakstiņi ļoti jauki! vienīgi mani kā sengrieķu valodas entuziasti mazliet mulsina nosaukums anti + geronto nozīmē pret veco vai pret vecumu! bezmaz vai - pret vecajiem! bet doma ir nost ar vecuma fobiju tā kā anti - age!, vai kaut kā tā, vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par labajiem vārdiem! Pierakstiem mēs vēl strādājam, jo kā jau ikdienā var manīt rakstu pavisam pa ko citu un sākumā tā roka ir nedaudz jāietrenē. :)
      Bet, jā, par nosaukumu - ideja ir tāda kā tieši minēji - nost ar vecuma fobiju. Nu, respektīvi, mums nav bail no veciem cilvēki, lūk tā tas iesākumā bija domāts ;)

      Dzēst
  2. Interesanti, bet kāpēc tieši tāda tēmas izvēle?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc, ka ir jāveido blogs nevis tāds "bla, bla, bla, simts un viens tāds ir", bet tāds ar netradicionālu ideju, jo tas šajā studiju priekšmetā spēlē vislielāko lomu..
      Galvenā ir ideja, un tad tikai ņemts tehniskais izpildījums. šis manai grupai jau ir otrais blogs, jo pirmais bija tāds tipisks un par ļoti plašu tēmu, kas studiju ietvaros nederēja. iepriekšējais blogs bija par sportu..

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan