Šodienas pirkumi

06.04.13

Biju aizbraukusi uz Rīga Plaza, kur jau trešo gadu norisinās Cosmopolitan Shopping Night un katrs veikals piedāvā atlaides un citas aktivitātes. Uzreiz pasaku, ka neskraidīju pa veikaliem, bet redzēju, ka ir ļooti daudz cilvēku un arī lielas atlaides.
Ja man nebūtu bijis slinkums, es sev varētu nopirkt divus pavasaras zabāku pārus pa Ls 13,99!! Tomēr nogurums un slinkums sita augstu vilni un es nemaz nemēriju neko, tik izskrēju cauri un miers.
Tikko, plkst. 21:00, sākas lielā iepirkšanās tūre, veikali palielina atlaides un līdz pat plkst 1:00 būs grandiozas atlaides.
Ja šodienas vakars ir brīvs un gribās kaut kādus piedzīvojumus, tad iesaku aizbraukt, jo būs iespēja pacīnīties par labāko drēbes gabaliņu! Gluži kā filmā "Šopahoļikes atžīšanās", kad sievietes cīnijās par labākajiem brenda apģerbiem un aksesuāriem.
Es šodien nopirku tīri pašas nepieciešamas lietas, jo lēnām gatavojos Expo Beauty izstādei Skonto Hallē, kura notiks jau nakošajā nedēļas nogalē,  no 12.-14. aprīlim.
Ziaja dušas želeja ar olīvju ekstraktu - gribēju 500ml dušas želeju un man iepatikās šīs dušas želejas neuzkrītošais aromāts. Cena Ls 2.90
Manhattan Perfect Adapt pūderkrēms - izskatās, ka Manhattan ņem laukā no stenda, jo bija rakstīts, ka produkti būs pieejami tik ilgi kamēr būs noliktavā. Mājās izmēģināju un ļoti iepatikās klājums un vieglā sajūta uz sejas pēc krēma uzklāšanas. Nopirku ar 40% atlaidi pa Ls 3.54
Saulesbrilles no veikala Centro - ļoti noderīga un vajadzīga lieta. Acis taču jāsaudzē. Cena Ls 2.79 ar 30% atlaidi.

bučas
&z

10 comments:

  1. Riga Plaza Centro biju noskatījusi saulesbrilles, bet kad devos tam pakaļ ar mērķi nopirkt tieši noskatītais briļļu modelis bija pazudis. Mazliet vilšanās, bet vēl jau ir Domina ar savu Centro.

    Kā var cīnīties par tiem šausmīgajiem sarkanajiem zābakiem :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man tie zābaki arī nepatika, bet cimdiņi bija ļoti skaisti :)

      Dzēst
  2. uu, lieliski pirkumi, es gribēju uz to iepirkšanās nakti, bet vecāki teica, ka mani nevedīs, pašai slinkums braukt un mājās negribās iet pēc 23:00 :D
    Es arī gatavojos Expo beauty :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir nežēlīgi tik vēlu ar sabiedrisko transportu doties mājās. :)
      Redzēs vai Arēna Rīgā bija labāka izstāde vai tomēr Skonto hallē. Vismaz pagājušajā gadā varēja daudz feinas lietas dabūt, bet šogad es daudz maz ar konkrētu mērķi braucu, jo gada laikā ir daudz kas uzkrāts un vairs papildināt nevajag ar tādām pašām lietām. :)

      Dzēst
  3. jāsaucē, dzimdiņi- wtf? :D

    AtbildētDzēst
  4. Nu gan, es tieši šo pašu dušas želeju bez nekādām atlaidēm pērku pa 1,45 Ls, tieši šo pašu tilpumu un veidu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai tad veikalā Kolonna? :)
      Es nopirku tīri, lai izmēģinātu. Patiesībā meklēju vienu citu, bet tā laikam Stockmann būs jāmeklē, jo Kolonnā nebiju, ja nu vienīgi vēl Douglas`ā.

      Dzēst
  5. Kur vairāk var izlasīt par Expo Beauty?Man vienkārši interesē,kādas firmas produkcija tur būs un ieejas maksa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. http://www.latexpo.lv/lv/Expo-Beauty/dalibniekiem/

      Diemžēl firmu saraksts vēl nav ielikts, bet cena būs vai nu 2 Ls, ja esi skolnieks/students, bet 3 Ls vienkārši, pamatcena. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan