Pavasara skaistuma aptieciņa jeb spring must haves

23.04.13

Beidzot! Ziema ir aizgājusi un pie malas var mest biezos džemperus (vēl īsti nē, jo šis laiks ir diezgan mānīgs), toties ziemas zābakus var jau droši likt ziemas apavu kastē un aidā uz pieliekamo.
Šajā laikā, kad saulīte jau redzami spīd, bet ir vējains, manuprāt, ir dažas lietas bez kurām mans pavasris nebūtu pavasaris.

1. Saulesbrilles - nevar apzināti veidot vārnu kājiņas saulainajās dienās, slikti beigsies nākotnē - pāragras grumbiņas ap acīm.
2. Rokas pulkstenis - es pēdējās dienās nevaru piecelties kā nekad. Man tā nāk miegs un gribās tik ļoti gulēt, bet tad pēkšņi pamostos un 10 minūtes līdz autobusam, lai uzspētu laicīgi uz skolu. Bez pulksteņa tagad nekur. (šo atveda no ārzemēm)
3. Košas un dzīvespriecīgas krāsas -cik skatos uz apkārtējiem, tad cilvēkiem vēl aizvien ir grūti izkļūt no ziemas puteņa. Es saprotu, ka patīk tumšās drēbes, bet var jau pievilkt kādu košāku šalli vai cimdiņus klāt. Uzreiz pavisam cits skats būs, un pats cilvēks jūtas labāk jaukās un priecīgās krāsās.
4. Lūpu balzams - pavasara sākumā vienmēr ir problēmas ar sausām lūpām un citiem veidojumiem, kas ap tām metās (es domāju jūs zinat par ko es runāju). Iemetu mēteļa kabatā un kad nepieciešams uzziežu.
5. Vaigu sārtums - lai arī vaigu sārtumu es lietoju cauru gadu, pavasarī tas ir ļoti svarīgs, tādēļ ka, seja pēc ziemas ir diezgan pelēka un nekāda, bet vaigu sārtums, kas kontrastē ar acu krāsu lieliski atsvaidzinās sejas toni.
Tātad - zilām/pelēkām acīm rozā toņi, bet zaļām/brūnām persikotie.
6. "Svaigāka" lūpu krāsa - svaigāka krāsas ziņā. Man topā pašlaik ir Maybelline Color Whisper 440 tonis. Pāris reizes pārbrauc pār lūpām un lūpas ir viegli akcentētas. Ja nepatīk lūpu balzami, šī lūpu krāsa teicami tiek gajā arī ar lūpu  mitrināšanu.
Komentāros es vēlētos, lai padalaties ar saviem must-have produktiem bez kuriem jūs nevarētu iedomāties savu pavasari!

bučas
&z

10 comments:

  1. tagad,kad cepures ir nost, var saakt paleenaam vilkt arii auskarus :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā caurumu ausīs nav, tad man neko tas nemaina :d

      Dzēst
  2. Ka man patīk tavas apģērba krāsiņas (heart)
    Mans pavasara must have ir klasiskie gumijnieki (manā miestā tas tiešām ir must must have), krēmīgs šokolādīgs trencis, košas šalles un kleitas kleitas kleitas. Šobrīd esmu kritusi uz laškrāsām un piparmētru krāsām.


    No kosmētikas mans must have ir Dzintara balzams lūpām un pārējās lietas tādas mainīgas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!! hihi..
      Manā miestā tieši tas pats - bez kārtīgiem gumijniekiem neesi nekas ;D

      Dzēst
  3. lielisks raksts, man arī ir līdzīga ideja rakstam, tikai būs savādāk :D
    Mani must-haves noteikti ir whisper lūpene, pavasarīgi mētelīši un ādas jaciņas, svārciņi, saldas smaržas un smaids uz sejas :)

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaists Tev mētelītis! :)
    Es pavasari nevaru iedomāties bez ādas jakas, kurpītēm, svārkiem, spilgtām nagu lakām un lūpām, izteiktām skropstām. ^.^

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!
      Es vēl nevaru kurpītes uzvilkt, liekas vēl pa aukstu ārā. ;)

      Dzēst
  5. Bez PULKSTEŅA, Zandiņ. Vai tad Jūs eksāmeniem nemaz negatavo?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan