Pasta diena!

23.04.13

Jau pagājušajā piektdienā beizot uz manām mājām atnāca paziņojums par ierakstīto vēstulu a.k.a. MUA paciņu, kuru gaidīju ļooti ilgi.
Šī varētu teikt bija tāda kā izmēģinājuma paciņa, tādēļ lūkosim kas šeit īsti redzams!
1. Undress Me Too acu ēnu palete - es speciāli nesūtīju klasisko, jo par to ir tik daudz skrustu šķērsu lasīts, ka pašai jau interese par to zuda, taču MUA pirms kāda laika izlaida klajā jauno (šo) paleti. Ārzemju blogos šo paleti ļoti salīdzina ar NAKED 2 paleti.
2. Power Pout Lip Balm Pen - nezinu pat kā lai tulko, bet šāda tipa balzamus neesmu vispār lietojusi. Izvēlējos neitrālu toni apzināti, jo internetā grūti bija noteikt kurš būtu tas perfektais. Visur lasot likās, ka tas būs tipisks bēšī brūns balzams, bet patiesībā tas ir bēši rozīgs.
3. Matte Perfect tonālais krēms - šo nesūtīju sev, bet mēģinot uz rokas man iepatikās konsistence.
4. Eye Primer bāze acu ēnām - tieši pēc kādām pāris dienām, kad biju veikusi jau pasūtījumu, MUA izlaida jaunu acu ēnu bāzi, kuru man arī šobrīd ļoti gribās. Lai vai kā, man ir uznācis tāds periods, ka nevienas acu ēnas neturās ilgāk par 3 stundām un pat Color Tattoo no Maybelline vairs nespēj kontrolēt acu ēnas. Par pusotru poundu man nebija žēl pirkt šo bāzi.
5.Uzacu zīmulis - arī nesūtīju sev, jo tas ir Blonde tonis, tātad, man pa gaišu. Man patīk, ka birstīte ļoti līdzinās Artdeco Eye Brow Designer uzacu zīmuļiem, kuriem birstīte ir superīga!
6. Trio Eyeshadow acu ēnas, tonis Chocolate Box - ļoti skaisti toņi, pirku spontāni, bet izskatās, ka ēnas būs ļoti maigas un "krēmīgas".

 No sākuma es ļoti uztraucos, jo bija jau pagājušas divas nedēļas kopš veicu pasūtījumu, bet paciņas nebija. Man kopumā iznāk, ka paciņa nāca aptuveni 19 dienas. Tā kā ja kāda arī ir pasūtījusi, bet paciņa vēl nepaejot 30 dienām nav atnākusi, tā atnāks.
Kā MUA lapā minēts vēlams rakstīt sūdzību vēstuli pēc 30 dienu gaidīšanas.
Esmu ļoti apmierināta ar pasūtījumu un visu iesaiņojumu -  nekas, nekur nesabira un nesaplīsa.
Tagad tikai jāsāk mēģināt.

Drīzumā sūtīšu vēl kaut ko. Varbūt ir kādi produkti, kurus man tiešām būtu vērts izmēģināt? (tikai ne krēmveidīgos vaigu sārtumus, no dabas antipātija pret šāda tipa produktiem).

12 comments:

  1. Arī man ir doma pasūtīt šo pašu paleti :) Ļoti gaidīšu atsauksmes :)

    AtbildētDzēst
  2. izskatās foršs pirmais pasūtījums :) Man draudzene brauca uz Londonu, speciali palūdzu, lai man atved jauno paleti, tā kā ari manā blogā pēc kāda laika būs atsauksme par šo :0 nevaru vien sagaidīt, kad pieķeršos tai klāt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Feini, ka atved un nav jāmaksā liela summa par pasta pakalpojumiem. :)

      Dzēst
  3. Tikko izskatīju viņu piedāvājumu un nonācu pie secinājuma, ka gribu pasūtīt 'pāris' lietiņas. Sakārdināji. :)

    AtbildētDzēst
  4. Interesē kā tev patiks chocolate box, man sākumā likās, ka būs ļoti labas ēnas, jo uz rokas swatchi sanāca sulīgi un spilgti, pigmentēti, bet uz acīm klājās nevienmērīgi un izskatījās "netīri" :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl paleti nesūtīju sev, bet es noteikti pieteikšu, lai pārbauda to klājumu. Ar tāda tipa acu ēnām esmu arī saskārusies, bet problēmu var uzlabot - klāt ar mitru otiņu. :)

      Dzēst
  5. Man patīk pūderveida vaigu sārtumi un bronzeri, Kā arī man atnāca Power Pout tonī Crazy In Love, pr ko esmu pilnīgā sajūsmā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāpamēģina tad jau. Es arī esmu sajūsmā par Power Pout balzamu - perfekts!!

      Dzēst
  6. Man arī skatoties mājaslapā daudz kas iekrita acīs, heh.
    Gaidīšu atsauksmes! :)

    AtbildētDzēst
  7. Arī es ceru uz atsauksmēm. Jau ilgu laiku domāju pasūtīt, bet bremzēju... Man tā jau visa kā gana..

    AtbildētDzēst
  8. Man interesē atsauksmes par to power pout lip pen. Jau kopša parādījās piedāvājumā interesē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienā teikumā sakot - esmu sajūsmā!! Tomēr pēc kāda laika izveidošu arī rakstu, visu detaļās. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan