Pārskats: Rimmel Accelerator Endless pagarinošā skropstu tuša

12.04.13

Gandrīz vai divus mēnešus lietoju jauno Rimmel tušu un varu teikt, ka esmu absolūti sajūsmā par šo tušu!! Nebaidīšos teikt - viena no labākajām tušām ko esmu lietojusi!

Ražotājs sola, ka ka šī ir pirmā Rimmel super pagarinošā tuša, kura sniedz skropstām prātam neaptverami garas, atdalītas un izteiktas skropstas. Tuša ir veidota uz mikro-fibru tehnoloģijas un tajā ir keratīns un antioksidanti.

Keratīns - olbaltumviela, kas ir pamatā matiem, ādai un nagiem. Bez keratīna cilvēkam nevarētu vispār būt nedz nagi, nedz mati, kā arī āda.
Antioksidanti - dažādi vitamīni, minerālvielas un fermenti, kas aizsargā organismu no brīvo radikāļu veidošanās.

Ņemts no
Tušai ir silikona birstīte ar diezgan retiem sariņiem. Kā saka ražotājs: "Skropstu ķerošā birstīte, kura noklāj ikdievu skropstiņu, neradot salipušu un neizteiksmīgu izskatu."
Es nevaru nepiekrist tam, kas skropstas tik tiešām ir atdalītas un ļooti pagarinātas. Man ļoti patīk tas, ka tuša ne smērē acis, ne arī birst. Lai arī neesmu gumijoto birstīšu cienītāja, par šo es esmu tikai sajūsmā, jo tādu efektu man sen nebija devusi neviena tuša.
Kā lielu plusu varu minēt vēl to, ka birstīte ir tik akurāta, lai pat spētu noklāt arī apakšējās skropstiņas tā lai neizskatās vulgāri un pārlieku lellīgi.
Efekts!!

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama - jau no aprīļa beigām/ maija sākuma
  • Rezumējot - tik perfekta tuša! Kad pirmo reizi mēģināju kādu no Rimmel tušām es nebiju sajūsmā, tomēr vienmēr ir jādod arī otra iespēja, un es to devu. Pārliecinājos, ka šī tuša ir tā vērta. Tikai minūtes laikā man ir ļoti garas un izteiksmīgas skropstas + pateicoties skropstu augšanas kompleksam, kas atrodas sastāvā manas skropstas tiek arī koptas. Kāda laime, kāds prieks, ka man ir šī perfektā tuša!

10 comments:

  1. Gaidīju šo rakstu, jo tiešām iekārdināji ar šo tušu. Man patīk,kā uz acīm izskatās Rocket tuša, bet tā smērēšanās vai bišana un vispār ķēpa ar uzklāšanu tiešām nav tā vērta, bet šī tuša izskatās vilinoša, ja tiešām nebirst. Vai esi to mēģinājusi likt uz kādu tusiņu, kur jāpaliek, pa nakti - izturētu līdz nākamajam rītam neveidojot pandas acis? =)
    Kā tu pati pie šīs tušas tiki, ja nav noslēpums? Un kur šī tuša būs pieejama?..(Groma)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par biršanu es nespētu melot, jo pati nevaru ciest, ka birst tušas!!
      Es skropstu tušu vispār līdz rītam neturu, man riebjās tā sajūta, ka uz skropstām pa ilgu tuša atrodas. Nemācēšu teikt vai neveidojas tās pandas ačteles. ;)
      Man to iedeva Rimmel, nu jau bijusī, brenda menedžere izmēģināšanai.
      Droši vien, ka Drogās, jo cik zinu, ka Rimmel nav daudz stendu citos veikalos.

      Dzēst
  2. Mani gan šī tuša neuzrunā, bet katram savs!;)

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām garas un izteiksmīgas skropstas !

    AtbildētDzēst
  4. Nu man baigi neizskatās, ja skropstas būtu atdalītas - augšējā rinda vien no skopstu čupiņām sastāv...

    AtbildētDzēst
  5. omg, tā acu krāsa!!!
    es nepiekrītu, ka skropstiņas izskatās kā "čupiņas". Neņem galvā!

    Nataša

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nataša, paldies! Es mulstu! :)

      Redz, tas jau katram cilvēkam ir individuāli. Man piemēram liekas, ka tuša lieliski atdala skropstas, bet citiem tās jau liekas saķepušas. Es ne pirmo reizi to dzirdu, bet apvainoties man jēga par to, ka kādam/-ai nepatīk kādu efektu piešķir šī te konkrētā skropstu tuša. Viss kārtībā!

      Dzēst
  6. Kā nākošo pirkšu šo, jo pašlaik lietoju maybelline illegal length, bet tagad ļoti gribu pamēģināt šo tušu. :)

    AtbildētDzēst
  7. Skaista skropstiņas!
    Bet diemžēl man tāda otiņa neder :(

    AtbildētDzēst
  8. drausmiga skropstu tusha..kaut gan man patik Rimmel produkti un tos lietoju..bet shi tusha tiesham ir drausmiga..nesaprotu par ko tik daudzi cilveki ir sajusma??tiesham tusha padara skropstas ka govij=))bet...sakepushas un izskatas vienkarshi atbaidoshi=)))))

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan