Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elixir serums

02.04.13

Tieši nesen izlietoju sev mīļu un iecienītu spīduma spreju, bet tagad esmu atradusi vēl ko labāku un tas ir serums no jaunās Gliss Kur sērijas - Ultimate Oil Elixir.
Ražotājs sola, ka šis ir ļoti īpašs atjaunojošs līdzeklis, jo tā sastāvā ir kopjošo eļļu eliksīrs un zelta daļiņas, kas nodrošina matu aizsardzību pret lūšanu un piešķir mirdzumu pat visnespodrākajiem matiem.

Pirmo reizi ieraugot visu kolekciju, es neņēmu rokās matu masku vai šampūnu, bet tieši šo serumu, jo tas likās ārkārtīgi interesants - vizuļojošs un efektīvs.
Izlasot aprakstu tas piesaistīja manu uzmanību vēl vairāk un jau pirmajā matu mazgāšanas reizē es to izmēģināju un sapratu - jā, šis ir superīgs produkts matiem.

No sākuma izsmidzinot domāju, ka tie spīdumu paliks matos, bet nē, tie atkal ir tikpat mikroskopiski, ka tiem nav kur pieķerties. Tikai koptēlā var redzēt, ka mati mirdz, bet nevar redzēt no kā tie mirdz.

Es šo serumu lietoju pēc matu fēnošanas, lai piedotu tiem papildus mirdzumu. Smidzinot es izteikti jūtu eļļu miksējuma aromātu, kas mani ļoti priecē.
Pēc izsmidzināšanas es vienmērīgi izķemmēju matus un esmu ievērojusi, ka mati tiek arī viegli nogludināti un pēc tam tie ir brīvi krītoši un izskatās veselīgāki.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams -lielajos tirdzniecības centros u.c. veikalos
  • Cena -Ls 5,79/ 100 ml
  • Rezumējot -šis ir pats labākais produkts no visas sērijas. Tas sniedz matiem mirdzumu, tos viegli nogludina, aizsargā - tik daudzi plusi! Es neteiktu, ka patēriņš ir ļoti minimāls, bet ar tādu lietošanu kā es lietoju, ātri vien beigsies. Kā vēl vienu plusu varu minēt to, ka šim serumam ir lielisks aromāts. Neko nemainītu pret šo serumu!
bučas
&z

8 komentāri:

  1. Man atkal ir aizspriedumi pret visiem pūšamajiem. Maniem matiem tie liek ātrāk taukoties. Iztieku ar maģisko 4 - šampūns, kondicionieris/maska, sprejs pret karstumu un serums nogludināšanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas jau kā kuram. Man neskatoties uz kādu produktu mati ātri taukojas, tāda iīpatnība. Divas dienas un mati kā ar speķi ieziesti. :)

      Dzēst
  2. Tik daudz labu atsauksmju par šo serumu, ka laikam būs jādod tam iespēja!;)
    Lai gan Gliss Kur mani līdz šim arī nav nekad apbēdinājis, tomēr pēdējā laikā kaut kā vairs nesaistīja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nebiju daudzus gadus lietojusi Gliss Kur, bet tagad esmu no sirds priecīga, ka šī firma gadu laikā nav mainījusi savu kvalitāti.
      Serums ir ļoti labs, bet ne sliktāka ir arī matu maska par kuru arī pavisam drīz būs raksts. :)

      Dzēst
  3. Šo es noteikti pamēģināšu :) Izskatās karalisks, ja vēl iepakojums būtu "dārgāks"...
    Minēji, ka ātri tērējas. Cik tad pšš pšš taisi matos?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā man ļoti patīk ja mati spīd, tad kādi 6 pūtieni, bet es nekad neskaitu, pūšu uz izjūtām. :)

      Dzēst
  4. Kas tad īsti ir labāks serums vai maska? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nepieciešama atjaunošana un matu pabarošana, tad maska, bet ja vēlies izteiktu spīdumu un vijīgumu, tad serums. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan