Jaunums: Garnier Pure Active Makeup Remover Purifying Gel želeja

28.04.13

 Vienmēr pērkot sejas mazgāšanas līdzekli man ir bijis svarīgi, lai to var lietot arī acīm. Tomēr pētot visus produktus, vienmēr nonācu pie secinājuma, ka tāda līdzekļa nemaz nav. Ir tikai paredzēti sejai, acīm jālieto kaut kas cits. Beidzot, ir tāds produkts, kuru var lietot sejas mazgāšanai un acīm.
 Pirms kāda laika vienā blogā izlasīju diezgan interesantu komentāru par to, ka Garnier 3 in 1 nevar lietot acīm, jo var iekļūt kāds no pumeka graudiņiem un var notikt sazin kas. Autortiesību apsvērumu dēļ komentāru nebublicēšu.
Varbūt tas jūs šokēs, bet es visus mazgāšanas līdzekļus, kurus ir jāizmanto tikai sejai, lietoju arī acīm. Daru jau to gadiem un nekas nav noticis. Saprotiet mani, es savādāk nevaru! Man ļoti nepatīk noņemt kosmētiku ar šķidrajiem vai pieniņveida noņēmējiem.

Mani ļoti iepriecināja tas, ka šis līdzeklis ir lietojams kā sejai, tā acīm, tas ir bez smaržvielām, paredzēts taukainai ādai, kura ir tendēta uz dažādiem izsitumiem un pumpiņām. Tik daudzi plusi!



Kā lielu plusu varu minēt to, ka šim mazgāšanas līdzeklim ir pumpītis ar kuru ir vieglāk dozēt produkta daudzumu. Ikdienā mazgājot seju no kosmētikas izmantoju divus dozatora spiedienus. 
Lietot ir pavisam viegli:
Iesākumā ir jāsamirtina sejas āda un tad uz plauktas ir jāuzspiež bezkrāsainā, želejveidīgā masa un viegli jāiemasē sejas ādā, neaizmirstot par acīm.
Noskalot var gan ar siltu, gan ar vēsu ūdeni, abos veidos labi skalojas nost.
Želeja patiešām ir bez smažvielām, tā viegli puto. Lietojot katru dienu ievēroju, ka želeja palīdz efektīvāk un ātrāk sadzīt pumpām. Pēc mazgāšanas seja jūtas ļoti tīra un atsvaidzināta. Acis tas nekairina un manu kombinēto ādu nesausina.

Sastāvs:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - jau lielajos Drogas veikalos ir pieejams
  • Cena/ tilpums - Ls 3.99/ 200 ml
  • Rezumējot- šis līdzeklis ir kā radīts man, jo 
  1. man vienmēr ir bijušas problēmas ar šāda tipa mazgāšanas līdzekļu atrašanu,
  2. man ir kombinēta/jūtīga sejas āda,
  3. bieži uzmetās kāda sapīga pumpa.
Esmu ar abām rokām par to, ka produktam ir pumpītis, kas viegļi ļauj dozēt produktu un ļauj arī ekonomēt. Ar acu un sejas kosmētiku tas tiek galā vienreizēji, lai arī ikdienā lietoju ilgnoturīgo skropstu tušu, kura mazgājas nost tikai ar siltu ūdeni. Pēc mazgāšanas seja ir attīrīta un jūtas svaiga. Lielisks produkts kā taukainas/kombinētas, tā arī jūtīgas ādas īpašniecēm. Es noteikti, noteikti iesaku izmēģināt!

bučas
&z

12 comments:

  1. Mīnusu šim produktam nav?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc intensīvas, vairāk kā nedēļas lietošanas, es tos vienkārši neesmu saskatījusi. :)
      Mīnusi par šo produktu katram būs individuāli, jo ne visiem, cik lasīju, labi mazgājas kosmētikas nost.

      Dzēst
  2. nolinčot? :D nopietni? :D derētu kārtīgāk izvēlēties vārdus,ko lieto. piedod,bet mans viedoklis.

    AtbildētDzēst
  3. šis produkts ir tieši domāts kosmētikas nomazgāšanai vai pumpām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vairāk domāts kosmētikas noņemšanai. :)

      Dzēst
  4. uhh, šis jau ir manā sarakstā kā nākamais, tikko piebeigšu atlikušo sejas mazgājamo. vispār kosmētiskajiem līdzekļiem ir nelāga tendence - pēdējie daži mililitri spēj izstiepties nedēļās :D

    vienīgi mani pārsteidza, ka Tu tik daudz izmanto sejas attīrīšanai. es parasti lietoju 1/3-1/2 pumpīša un tad uzputoju plaukstās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O jā! Man iepriekšējā mazgāšanas līdzekļa pēdējie mililitri lietojās veselas 2 nedēļās!! ;D

      Jā, es lietoju vairāk, jo papildus vēl tīru arī kakla ādu un kārtīgi attīru acu rajonu. :)

      Dzēst
  5. o, jā, man arī ļoti nepatīk ņemt nost kosmētiku ar 2-3 dažādiem līdzekļiem [it īpaši, ja vakarā ļoti nāk miegs], tāpēc vienkāršāk ir darīt tā kā Tu [arī es]- ar to pašu face washu notīrīt arī acu kosmētiku. ;D
    tagad vēl jo vairāk nevaru sagaidīt, kad beidzot izlietosies tagadējā sejas mazgājamā želeja. ;D lai var pirkt šo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ne es viena grēkoju!! :D
      Šis tiešām ir ļoti labs sejas mazgāšanas līdzeklis. Tagad es varu būt pareizā - lietot kā rakstīts uz iepakojuma. :)

      Dzēst
  6. Man liekas, ka šis ir tas, kas ir idēāls manai ādai(spriežot pēc raksta), bet nu to jau varēs spriest, kad nopirkšu...Bet pagaidām jāizlieto iepriekšējais, kas tā vien liekas, nekad nebeigsies :(

    AtbildētDzēst
  7. Cik lasu no meitenēm ir tikai labas atsauksmes, arī gribās pamēģināt, bet atmiņā dziļi iespiedušies neveiksmīgi mēģinājumi lietot gan face wash gan gēlus, kuri it kā ir priekš pumpiņu novēršanas, bet manā gadījumā tikai radīja jaunas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis nav paredzēts pumpu novēršanai. Tas ir sejas un acu mazgāšanas līdzeklis, kas palīdz notīrīt kosmētiku. Palīdz pumpām, jo sastāvā ir salicilskābe, jo tāds ir tās uzdevums - iznīdēt pumpas. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan